sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Соусы, специи, приправы
anonim_181
Альфред Шнитке• 02 сентября 2023

Кетчуп з яблуками цибулею перцем- чи можна зараз закип‘ятити а завтра приправи

Хочу закипятити
Завтра зблендерити коли воно охолоне та додати приправи

Чи потрібно відразу кидати приправи?
18 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_156
Я не чарівниця вам• 02 сентября 2023
1
Можно сегодня проварить и отставить.
А завтра опять на огонь, блендерить горячим, потом приправы, опять закипятить и сразу в банки.
anonim_144
Укр_жіночка• 02 сентября 2023
2
Дайте рецепт, автор.
anonim_181
автор Альфред Шнитке • 02 сентября 2023
3
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Можно сегодня проварить и отставить.
А завтра опять на огонь, блендерить горячим, потом приправы, опять закипятить и сразу в банки.
А чого гарячим блендерити?
anonim_181
автор Альфред Шнитке • 02 сентября 2023
4
Ответ дляУкр_жіночка
Дайте рецепт, автор.
На 5 кг помідорів
По 1 кг цибулі, яблук та перця
anonim_144
Укр_жіночка• 02 сентября 2023
5
Ответ дляАльфред Шнитке
На 5 кг помідорів
По 1 кг цибулі, яблук та перця
Дякую.
А приправи які? Сіль? Цукор?
anonim_181
автор Альфред Шнитке • 02 сентября 2023
6
Ответ дляУкр_жіночка
Дякую.
А приправи які? Сіль? Цукор?
Оце до цього ще не дійшла
Це рецепт бабусі, виходить смачно дуже, ніжний на смак
Можливо хтось підскаже скільки солі та цукру
Буду в інтернеті дивитись
anonim_156
Я не чарівниця вам• 02 сентября 2023
7
Ответ дляАльфред Шнитке
А чого гарячим блендерити?
Тому що перець важчий за інші овочі в рецепті, і має неприємну звичку підгорати на дні приповторному закипанні)
Спеції в гарячий соус теж в кінці, щоб не втратили смак - вони дійдуть потім, коли банки гарячими будуть повільно остигати і збережуть весь аромат саме в банці.
anonim_156
Я не чарівниця вам• 02 сентября 2023
8
Ответ дляУкр_жіночка
Дякую.
А приправи які? Сіль? Цукор?
Зараз знайду цей рецепт.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
anonim_144
Укр_жіночка• 03 сентября 2023
9
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Зараз знайду цей рецепт.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
Буду дуже
anonim_144
Укр_жіночка• 03 сентября 2023
10
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Зараз знайду цей рецепт.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
Буду дуже вдячна. Якраз всі інгредієнти є в наявності
anonim_181
автор Альфред Шнитке • 03 сентября 2023
11
Ответ дляУкр_жіночка
Буду дуже вдячна. Якраз всі інгредієнти є в наявності
Дороможіть розібратись із кількістю солі та цукру
anonim_156
Я не чарівниця вам• 03 сентября 2023
12
Кетчуп от AppleДжек
2кг помидор+2больших яблока+2 большие цыбульки=на мясорубку. Варить 1час 15мин, остудить, поблендерить.
Добавить 4ч.л.уксуса, 6ст.л.сахара, 1/2чл молотого черного перца, 1/2чл паприки, 1ст.л. Соли, 2чл кориандра. Кипятить 10минут, закатать, укутать.
Попробуйте, рецепт простой и вкуснючий, у нас пол дачного массива уже второй год так закатывает, всем нравится
like 1
anonim_156
Я не чарівниця вам• 03 сентября 2023
13
Це оригінальний рецепт.
А мої улучшайзінги - додаю ще солодкий перець і гострий ( замість паприки і чорного перцю)
Зменшила цукор до 2 ст.ложок.
anonim_69
Ищу-брожу• 03 сентября 2023
14
Сьогодні варила, кидала
3кг помідор
По 0.5 кг перець солодкий, яблука, цибуля.
Все покришила, додала відразу по 8шт перець горошок, духмяний, гвоздика, 0.5 ч.л. червоного гострого перцю і поставила варитися 2 години.
Далі збила блендером, додала 12 ст.ложок цукру (ложки з гіркою), 1.5 ст.л солі (теж гірка, але невеличка) і 50 мл оцту, все ще проварила десь 1.5 години поки загусло трохи. Прикрила трохи коли варила після блендера, бо сильно лопають бульбашки по всій кухні... але щоб і не сильно, бо не буде куди випаровуватися .
Розлила в стерилізовані баночки, закрутила.
Вийшло 5,5 півлітрових баночок..
anonim_69
Ищу-брожу• 03 сентября 2023
15
Якщо хтось любить сильно гостре то червоного перцю можна більше, ми не любимо
anonim_144
Укр_жіночка• 03 сентября 2023
16
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Кетчуп от AppleДжек
2кг помидор+2больших яблока+2 большие цыбульки=на мясорубку. Варить 1час 15мин, остудить, поблендерить.
Добавить 4ч.л.уксуса, 6ст.л.сахара, 1/2чл молотого черного перца, 1/2чл паприки, 1ст.л. Соли, 2чл кориандра. Кипятить 10минут, закатать, укутать.
Попробуйте, рецепт простой и вкуснючий, у нас пол дачного массива уже второй год так закатывает, всем нравится
anonim_144
Укр_жіночка• 03 сентября 2023
17
Ответ дляИщу-брожу
Сьогодні варила, кидала
3кг помідор
По 0.5 кг перець солодкий, яблука, цибуля.
Все покришила, додала відразу по 8шт перець горошок, духмяний, гвоздика, 0.5 ч.л. червоного гострого перцю і поставила варитися 2 години.
Далі збила блендером, додала 12 ст.ложок цукру (ложки з гіркою), 1.5 ст.л солі (теж гірка, але невеличка) і 50 мл оцту, все ще проварила десь 1.5 години поки загусло трохи. Прикрила трохи коли варила після блендера, бо сильно лопають бульбашки по всій кухні... але щоб і не сильно, бо не буде куди випаровуватися .
Розлила в стерилізовані баночки, закрутила.
Вийшло 5,5 півлітрових баночок..
І Вам дякую
Нарешті пристрою мамині помідори)
like 1
anonim_1
Глаголиця• 03 сентября 2023
18
А я вперше готувала кетчуп за рецептом Марії Михальченко ,є на YouTube. Там ще буряк і сливи додаються, вийшло ну дуже смачно.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff