Альфред Шнитке• 02 сентября 2023
Кетчуп з яблуками цибулею перцем- чи можна зараз закип‘ятити а завтра приправи
Хочу закипятити
Завтра зблендерити коли воно охолоне та додати приправи
Чи потрібно відразу кидати приправи?
Завтра зблендерити коли воно охолоне та додати приправи
Чи потрібно відразу кидати приправи?
Я не чарівниця вам• 02 сентября 2023
Можно сегодня проварить и отставить.
А завтра опять на огонь, блендерить горячим, потом приправы, опять закипятить и сразу в банки.
А завтра опять на огонь, блендерить горячим, потом приправы, опять закипятить и сразу в банки.
автор
Альфред Шнитке
• 02 сентября 2023
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Можно сегодня проварить и отставить.
А завтра опять на огонь, блендерить горячим, потом приправы, опять закипятить и сразу в банки.
А завтра опять на огонь, блендерить горячим, потом приправы, опять закипятить и сразу в банки.
А чого гарячим блендерити?
автор
Альфред Шнитке
• 02 сентября 2023
Ответ дляУкр_жіночка
Дайте рецепт, автор.
На 5 кг помідорів
По 1 кг цибулі, яблук та перця
По 1 кг цибулі, яблук та перця
Укр_жіночка• 02 сентября 2023
Ответ дляАльфред Шнитке
На 5 кг помідорів
По 1 кг цибулі, яблук та перця
По 1 кг цибулі, яблук та перця
Дякую.
А приправи які? Сіль? Цукор?
А приправи які? Сіль? Цукор?
автор
Альфред Шнитке
• 02 сентября 2023
Ответ дляУкр_жіночка
Дякую.
А приправи які? Сіль? Цукор?
А приправи які? Сіль? Цукор?
Оце до цього ще не дійшла
Це рецепт бабусі, виходить смачно дуже, ніжний на смак
Можливо хтось підскаже скільки солі та цукру
Буду в інтернеті дивитись
Це рецепт бабусі, виходить смачно дуже, ніжний на смак
Можливо хтось підскаже скільки солі та цукру
Буду в інтернеті дивитись
Я не чарівниця вам• 02 сентября 2023
Ответ дляАльфред Шнитке
А чого гарячим блендерити?
Тому що перець важчий за інші овочі в рецепті, і має неприємну звичку підгорати на дні приповторному закипанні)
Спеції в гарячий соус теж в кінці, щоб не втратили смак - вони дійдуть потім, коли банки гарячими будуть повільно остигати і збережуть весь аромат саме в банці.
Спеції в гарячий соус теж в кінці, щоб не втратили смак - вони дійдуть потім, коли банки гарячими будуть повільно остигати і збережуть весь аромат саме в банці.
Я не чарівниця вам• 02 сентября 2023
Ответ дляУкр_жіночка
Дякую.
А приправи які? Сіль? Цукор?
А приправи які? Сіль? Цукор?
Зараз знайду цей рецепт.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
Укр_жіночка• 03 сентября 2023
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Зараз знайду цей рецепт.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
Буду дуже
Укр_жіночка• 03 сентября 2023
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Зараз знайду цей рецепт.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
Або схожий дуже, ну дійсно смачний.
Буду дуже вдячна. Якраз всі інгредієнти є в наявності
автор
Альфред Шнитке
• 03 сентября 2023
Ответ дляУкр_жіночка
Буду дуже вдячна. Якраз всі інгредієнти є в наявності
Дороможіть розібратись із кількістю солі та цукру
Я не чарівниця вам• 03 сентября 2023
Кетчуп от AppleДжек
2кг помидор+2больших яблока+2 большие цыбульки=на мясорубку. Варить 1час 15мин, остудить, поблендерить.
Добавить 4ч.л.уксуса, 6ст.л.сахара, 1/2чл молотого черного перца, 1/2чл паприки, 1ст.л. Соли, 2чл кориандра. Кипятить 10минут, закатать, укутать.
Попробуйте, рецепт простой и вкуснючий, у нас пол дачного массива уже второй год так закатывает, всем нравится
2кг помидор+2больших яблока+2 большие цыбульки=на мясорубку. Варить 1час 15мин, остудить, поблендерить.
Добавить 4ч.л.уксуса, 6ст.л.сахара, 1/2чл молотого черного перца, 1/2чл паприки, 1ст.л. Соли, 2чл кориандра. Кипятить 10минут, закатать, укутать.
Попробуйте, рецепт простой и вкуснючий, у нас пол дачного массива уже второй год так закатывает, всем нравится
1
Я не чарівниця вам• 03 сентября 2023
Це оригінальний рецепт.
А мої улучшайзінги - додаю ще солодкий перець і гострий ( замість паприки і чорного перцю)
Зменшила цукор до 2 ст.ложок.
А мої улучшайзінги - додаю ще солодкий перець і гострий ( замість паприки і чорного перцю)
Зменшила цукор до 2 ст.ложок.
Ищу-брожу• 03 сентября 2023
Сьогодні варила, кидала
3кг помідор
По 0.5 кг перець солодкий, яблука, цибуля.
Все покришила, додала відразу по 8шт перець горошок, духмяний, гвоздика, 0.5 ч.л. червоного гострого перцю і поставила варитися 2 години.
Далі збила блендером, додала 12 ст.ложок цукру (ложки з гіркою), 1.5 ст.л солі (теж гірка, але невеличка) і 50 мл оцту, все ще проварила десь 1.5 години поки загусло трохи. Прикрила трохи коли варила після блендера, бо сильно лопають бульбашки по всій кухні... але щоб і не сильно, бо не буде куди випаровуватися .
Розлила в стерилізовані баночки, закрутила.
Вийшло 5,5 півлітрових баночок..
3кг помідор
По 0.5 кг перець солодкий, яблука, цибуля.
Все покришила, додала відразу по 8шт перець горошок, духмяний, гвоздика, 0.5 ч.л. червоного гострого перцю і поставила варитися 2 години.
Далі збила блендером, додала 12 ст.ложок цукру (ложки з гіркою), 1.5 ст.л солі (теж гірка, але невеличка) і 50 мл оцту, все ще проварила десь 1.5 години поки загусло трохи. Прикрила трохи коли варила після блендера, бо сильно лопають бульбашки по всій кухні... але щоб і не сильно, бо не буде куди випаровуватися .
Розлила в стерилізовані баночки, закрутила.
Вийшло 5,5 півлітрових баночок..
Ищу-брожу• 03 сентября 2023
Якщо хтось любить сильно гостре то червоного перцю можна більше, ми не любимо
Укр_жіночка• 03 сентября 2023
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Кетчуп от AppleДжек
2кг помидор+2больших яблока+2 большие цыбульки=на мясорубку. Варить 1час 15мин, остудить, поблендерить.
Добавить 4ч.л.уксуса, 6ст.л.сахара, 1/2чл молотого черного перца, 1/2чл паприки, 1ст.л. Соли, 2чл кориандра. Кипятить 10минут, закатать, укутать.
Попробуйте, рецепт простой и вкуснючий, у нас пол дачного массива уже второй год так закатывает, всем нравится
2кг помидор+2больших яблока+2 большие цыбульки=на мясорубку. Варить 1час 15мин, остудить, поблендерить.
Добавить 4ч.л.уксуса, 6ст.л.сахара, 1/2чл молотого черного перца, 1/2чл паприки, 1ст.л. Соли, 2чл кориандра. Кипятить 10минут, закатать, укутать.
Попробуйте, рецепт простой и вкуснючий, у нас пол дачного массива уже второй год так закатывает, всем нравится
Укр_жіночка• 03 сентября 2023
Ответ дляИщу-брожу
Сьогодні варила, кидала
3кг помідор
По 0.5 кг перець солодкий, яблука, цибуля.
Все покришила, додала відразу по 8шт перець горошок, духмяний, гвоздика, 0.5 ч.л. червоного гострого перцю і поставила варитися 2 години.
Далі збила блендером, додала 12 ст.ложок цукру (ложки з гіркою), 1.5 ст.л солі (теж гірка, але невеличка) і 50 мл оцту, все ще проварила десь 1.5 години поки загусло трохи. Прикрила трохи коли варила після блендера, бо сильно лопають бульбашки по всій кухні... але щоб і не сильно, бо не буде куди випаровуватися .
Розлила в стерилізовані баночки, закрутила.
Вийшло 5,5 півлітрових баночок..
3кг помідор
По 0.5 кг перець солодкий, яблука, цибуля.
Все покришила, додала відразу по 8шт перець горошок, духмяний, гвоздика, 0.5 ч.л. червоного гострого перцю і поставила варитися 2 години.
Далі збила блендером, додала 12 ст.ложок цукру (ложки з гіркою), 1.5 ст.л солі (теж гірка, але невеличка) і 50 мл оцту, все ще проварила десь 1.5 години поки загусло трохи. Прикрила трохи коли варила після блендера, бо сильно лопають бульбашки по всій кухні... але щоб і не сильно, бо не буде куди випаровуватися .
Розлила в стерилізовані баночки, закрутила.
Вийшло 5,5 півлітрових баночок..
І Вам дякую
Нарешті пристрою мамині помідори)
Нарешті пристрою мамині помідори)
1
Глаголиця• 03 сентября 2023
А я вперше готувала кетчуп за рецептом Марії Михальченко ,є на YouTube. Там ще буряк і сливи додаються, вийшло ну дуже смачно.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу