Грабля• 04 сентября 2023
Дівчата, я знаю, що ви знаєте котлети із індюшачого філе на пару, в лікарню.
Як приготувати котлети на пару, з індюшачого філе, ніколи не готоувала, мама в лікарні, лікар сказав, що їх можна. Всім дуже вдячна за допомогу.
Уходя дверю не хлопать• 04 сентября 2023
Все так само, тільки на пару. У вас є мультиварка? Там є така функція.
Капитанша• 04 сентября 2023
Делаете котлетки и в пароварку. Если нет пароварки, то из подручных средств попробуйте склепать
автор
Грабля
• 04 сентября 2023
Ответ дляБаба Йога
Пароварка є? Фарш, цибуля, часник, сіль, перець. Все це мамі можна?
Пароварка є, перцю не можна, а вони зліпляться без борошна чи батону?
Единорог помог• 04 сентября 2023
Ответ дляГрабля
Пароварка є, перцю не можна, а вони зліпляться без борошна чи батону?
Без муки, без батона. Филе 2 раза через мясорубку пропустить, немного лука. Хорошо отбить фарш и сформировать котлеты. В поддон пароварки можно пару листов лаврушки для запаха добавить. И готовить
хутряна володарка• 04 сентября 2023
Ответ дляГрабля
Пароварка є, перцю не можна, а вони зліпляться без борошна чи батону?
Додайте молока щоб були будь ніжні
Сиренькая• 04 сентября 2023
Щоб вони були смачні, то насправді парові котлети варять.
Я додавала моркву і цибулю до фаршу. І сіль.
Без перцю.
Моркву з цибулею спочатку на сковороді підтушувала трохи. На воді, без олії. Потім на м´ясорубку і додавала до фаршу. Плюс одне яйце.
Формувала невеликі котлети, кидала у киплячу воду. Десь хвилин 20 після спливання варила.
Якщо ж саме на пару робити в мультиварці, то вони виходять сухі і несмачні.
Я додавала моркву і цибулю до фаршу. І сіль.
Без перцю.
Моркву з цибулею спочатку на сковороді підтушувала трохи. На воді, без олії. Потім на м´ясорубку і додавала до фаршу. Плюс одне яйце.
Формувала невеликі котлети, кидала у киплячу воду. Десь хвилин 20 після спливання варила.
Якщо ж саме на пару робити в мультиварці, то вони виходять сухі і несмачні.
Швендяю містами• 04 сентября 2023
Індиче філе перекрутіть, не блендеріть, бо буде як камінь в котлетах. Щоб були соковитіші, заморозьте пару ложок молока чи вершків, потім лід подрібніть і додайте в фарш. Можна чайну ложку муки чи манки, і яйце, або, якщо вам після операції, то краще просто білок. Дрібочку солі, трохи мускатного горіху для смаку, якщо не можна - то сухої зелені.
Не паніруйте.
Не паніруйте.
1
Малявка ще та• 04 сентября 2023
Ответ дляГрабля
Пароварка є, перцю не можна, а вони зліпляться без борошна чи батону?
Можна білок яєчний додати. Або гарно відбити фарш і тоді будуть триматися купи.
ИграйМойГормон• 04 сентября 2023
Ответ дляГрабля
Пароварка є, перцю не можна, а вони зліпляться без борошна чи батону?
Муку в фарш... зачем? Батон добавляют, чтоб не сбитые были, нежнее. Для сцепления используют яйцо именно, когда добавляют батон, картошку и т.д. Сам по себе фарш слипается хорошо.
1
Тётушка Лошадь• 04 сентября 2023
Я в каструльку або сковорідку кладу на дно масло і водички і під кришкою так тушкую на повільному вогні. Котлети виходять не засмажені, а ніжні як парові
1
Баба Йога• 04 сентября 2023
Ответ дляГрабля
Пароварка є, перцю не можна, а вони зліпляться без борошна чи батону?
Звісно, це ж білок, він при нагріванні скручується у вузол.
ротцвеники• 04 сентября 2023
Ответ дляГрабля
Пароварка є, перцю не можна, а вони зліпляться без борошна чи батону?
лука тоже нельзя, скорее всего
автор
Грабля
• 04 сентября 2023
Дівчата, дуже вдячна за поради, зробила: фарш, трохи цибулі, зубок часника, яйце, сіль і трохи рисового безглютенового борошна, варила десь хвилин 25, у воду додала лисття базиліку та лаврушку. На вигляд не дуже, але чоловік спробував, сказав, дуже смачно.
1
ВЫВсеВрете• 04 сентября 2023
Ответ дляГрабля
Пароварка є, перцю не можна, а вони зліпляться без борошна чи батону?
Так. Я додаю вівсяні дрібні пластівці.
Ще добре туди додати морку та/або брокколі. Сирі. Не ріжу, а через блендер дроблю.
Ніякої цибулі, часнику, перцю.
Ще добре туди додати морку та/або брокколі. Сирі. Не ріжу, а через блендер дроблю.
Ніякої цибулі, часнику, перцю.
Дідова баба• 04 сентября 2023
Ответ дляхутряна володарка
Додайте молока щоб були будь ніжні
От молока они станут дубовые,это белок
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу