Радість моя• 24 ноября 2023
Як приготувати зефір?
Поділіться, будь ласка, перевіреними рецептами.
Буду дуже вдячна
Буду дуже вдячна
автор
Радість моя
• 24 ноября 2023
Ответ дляКудрі кручу сама
на ютубе полно
Але і відгуки різні.
Не у всіх виходить.
Не у всіх виходить.
Кудрі кручу сама• 24 ноября 2023
Ответ дляРадість моя
Але і відгуки різні.
Не у всіх виходить.
Не у всіх виходить.
вы думаете это зависит от рецепта? мой муж и вареное яйцо сможет испортить
4
4
Мрії у вирії• 24 ноября 2023
Ответ дляРадість моя
Але і відгуки різні.
Не у всіх виходить.
Не у всіх виходить.
Бо недоварюють сироп, то й не виходить.
автор
Радість моя
• 24 ноября 2023
Ответ дляМрії у вирії
Бо недоварюють сироп, то й не виходить.
Тобто, сиром має бути саме густим?
Як колись на цукерки в дитинстві?
Як колись на цукерки в дитинстві?
Мрії у вирії• 24 ноября 2023
Ответ дляРадість моя
Тобто, сиром має бути саме густим?
Як колись на цукерки в дитинстві?
Як колись на цукерки в дитинстві?
Важко описати, гарячий він не густий. Подивилась я рецеп бабушки Емми, вона непрпвильно показує нитку. Треба щоб нитка тягнулась саме коли варите, а не на тарілці, коли він починає застигати. Якщо є термометр варіть до 110 градусів. Один раз побачивши правильну нитку, вже зможете варити без термометра. Ніколи не орієнтуйтесь на час, лише на температуру. Це щодо класичного рецепта по дсту. Є ще заварний зефір, де варять пюре з агаром, там можна орієнтуватись на час. Але заварний мокріє, тому зберігати його потрібно відкритим.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
