Пупуговка• 09 июля 2024
Лосось, як краще замаринувати?
Дівчата, сьогодні купила лосось, частину засолила, а іншу планую завтра запекти на мангалі. Його краще замаринувати зараз чи вже завтра перед запіканням? Дивлюсь рецепти, скрізь маринувати 20-60 хвилин, а мені б уже не хотілось завтра з ним возитись.
2
Из Виа-гры• 09 июля 2024
соль и перец. больше ничего не надо. можете еще сок лимона если любите.
2
Кудряшка Сью• 09 июля 2024
Навіщо маринувати взагалі?
Я солю та лимоном все - відразу на мангал
Я солю та лимоном все - відразу на мангал
1
5
Латексне альтер ЕГО• 09 июля 2024
Так він у вас засолиться до завтра. Хіба ж солену рибу запікають?
5
автор
Пупуговка
• 09 июля 2024
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
Так він у вас засолиться до завтра. Хіба ж солену рибу запікають?
Ось тому і питаю, бо боюсь, що засолиться і все. Сподіваюсь до завтра нічого йому в холодильнику не станеться.
Латексне альтер ЕГО• 09 июля 2024
Ответ дляПупуговка
Ось тому і питаю, бо боюсь, що засолиться і все. Сподіваюсь до завтра нічого йому в холодильнику не станеться.
Я б краще заморозила до завтра. З цими відключеннями і спекою 33 він може здохнути в холодильнику ((
автор
Пупуговка
• 09 июля 2024
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
Прочитала - лось )))
Думаю, ну нафіга???
Думаю, ну нафіга???
Шо значить на фіга? З лося знаєте, який шашлик смачний)), але зараз є лосось, лося нема))
Латексне альтер ЕГО• 09 июля 2024
Ответ дляПупуговка
Шо значить на фіга? З лося знаєте, який шашлик смачний)), але зараз є лосось, лося нема))
Шкода тваринку
1
автор
Пупуговка
• 09 июля 2024
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
Я б краще заморозила до завтра. З цими відключеннями і спекою 33 він може здохнути в холодильнику ((
Холодильник працюватиме, все одно переживаю.
Латексне альтер ЕГО• 09 июля 2024
Ответ дляПупуговка
Холодильник працюватиме, все одно переживаю.
А нульової камери для м’яса немає?
автор
Пупуговка
• 09 июля 2024
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
Шкода тваринку
А рибку не шкода, а свинку?)) Не я ж його вбивала, кілька разів пригощали.
автор
Пупуговка
• 09 июля 2024
Ответ дляЛатексне альтер ЕГО
А нульової камери для м’яса немає?
Немає, на жаль.
автор
Пупуговка
• 09 июля 2024
Ті, хто поставив пальці вниз, ну вибачте, що тема не про свекруху, не про коханку чи про труселя))
1
автор
Пупуговка
• 09 июля 2024
Ответ дляСhanelKa
А як солили ? Теж сьогодні планую
Думаю, спитаю ) бо в мене рецепт самий простий, соль/перець
Думаю, спитаю ) бо в мене рецепт самий простий, соль/перець
Я солю завжди сіль і цукор десь 3 до 1. Спеції не додаю, мені не подобається. Це сухий засол, без води. Солиться десь пів доби. Потім ріжу на шматочки, трошки олійки, якщо треба, щоб постояв трохи довше в холодильнику. Якщо плануєте зʼїсти за пару днів, то олію можна не додавати. Але її трошечки і перемішати, не так, щоб аж плавало.
Латексне альтер ЕГО• 09 июля 2024
Ответ дляСhanelKa
А як солили ? Теж сьогодні планую
Думаю, спитаю ) бо в мене рецепт самий простий, соль/перець
Думаю, спитаю ) бо в мене рецепт самий простий, соль/перець
перець ніколи не даю, лише сіль і цукор в рівних долях
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу