БоВжеВільна• 21 июля 2024
Ваша улюблена рибка
Яка риба вам подобається більш за все і в якому вигляді?
показать весь текст
Криниця щастя• 21 июля 2024
Ответ дляZelenkа
Чи то я такий гурман, але сібас не вразив, риба як риба, без вау-ефекту, запікала з лимоном.
Сі бас це морський окунь. Інший підвид.
УжеВотДа• 21 июля 2024
Вообще всю рыбу люблю, даже не знаю, какую больше всего) От жареной до солёной и вяленой. Сейчас бы вяленого судака съела бы, только если свежайший и мягкий
1
Кусман Сиру• 21 июля 2024
Лосось, будь якого приготування, аби свіжий.
Корюшка, смажена і копчена.
Корюшка, смажена і копчена.
Гуляю босоніж• 21 июля 2024
Ответ дляУжеВотДа
За якою?)
Все. Купила. Копчену скумбрію.Величезну
3
Уся абсолютно, я рибний ман´як))
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
1
фрау Гітта• 21 июля 2024
Ответ дляМадам Подлинник
Почему люди на рыбу чаше говорят рыбка, она им вся маленькая или что?
Рыбка,типа уменшительно ласкательное
фрау Гітта• 21 июля 2024
Ответ дляЛюблю пиво
Усю люблю, мені м´яса не треба, рибу давай) А найбільше коропа свіжого солодкого.
Оооо,я с ваами,и короп и Матиас и красотень
1
фрау Гітта• 21 июля 2024
Ответ дляНекомильфо
Саме так.
З дитинства люблю кету. Брати батька за часів срср регулярно висилали засолену і червону ікру і я їла великий ломоть кети в одній руці і чашка з молоком в іншій))) Все запивала молоком, все було ок.
З дитинства люблю кету. Брати батька за часів срср регулярно висилали засолену і червону ікру і я їла великий ломоть кети в одній руці і чашка з молоком в іншій))) Все запивала молоком, все було ок.
Я тож рыбу должна обязательно запить молоком, особенно Матиас
фрау Гітта• 21 июля 2024
Ответ дляtereska
Уся абсолютно, я рибний ман´як))
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
Пока читала,слюной давлюсь,ну вас блин девочки,
1
Я_канеша_извиняюсь• 21 июля 2024
Ответ дляtereska
Уся абсолютно, я рибний ман´як))
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
От навіщо ви так зі мною
Кнопус• 22 июля 2024
Ответ дляНекомильфо
Саме так.
З дитинства люблю кету. Брати батька за часів срср регулярно висилали засолену і червону ікру і я їла великий ломоть кети в одній руці і чашка з молоком в іншій))) Все запивала молоком, все було ок.
З дитинства люблю кету. Брати батька за часів срср регулярно висилали засолену і червону ікру і я їла великий ломоть кети в одній руці і чашка з молоком в іншій))) Все запивала молоком, все було ок.
Дякую за пораду! Я й не знала, що керував можна так само як лосось засолювати.
Обов´язково попробую тепер
Обов´язково попробую тепер
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу