sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Рыба и морепродукты
anonim_191
БоВжеВільна• 21 июля 2024

Ваша улюблена рибка

Яка риба вам подобається більш за все і в якому вигляді?
показать весь текст
80 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
anonim_11
Дама-мадама• 21 июля 2024
61
Любая речная, красная любая в любом виде.
anonim_112
40каградусная• 21 июля 2024
62
Люблю красную рыбу
anonim_147
Криниця щастя• 21 июля 2024
63
Ответ дляZelenkа
Чи то я такий гурман, але сібас не вразив, риба як риба, без вау-ефекту, запікала з лимоном.
Сі бас це морський окунь. Інший підвид.
noavatar
Zelenkа• 21 июля 2024
64
Ответ дляКриниця щастя
Сі бас це морський окунь. Інший підвид.
Не знала, дякую. Мені звичайна нототенія смачніше 😁
like 1
anonim_78
УжеВотДа• 21 июля 2024
65
Вообще всю рыбу люблю, даже не знаю, какую больше всего) От жареной до солёной и вяленой. Сейчас бы вяленого судака съела бы, только если свежайший и мягкий
like 1
anonim_34
Гуляю босоніж• 21 июля 2024
66
Оселедець, скумбрія. Солені, копчені
anonim_34
Гуляю босоніж• 21 июля 2024
67
А ще ставрида, сібас, дорадо- копчені. Мнямка
anonim_34
Гуляю босоніж• 21 июля 2024
68
Ааа. Поїхала я за рибоою.
Вредіна Автор
anonim_176
Кусман Сиру• 21 июля 2024
69
Лосось, будь якого приготування, аби свіжий.
Корюшка, смажена і копчена.
anonim_78
УжеВотДа• 21 июля 2024
70
Ответ дляГуляю босоніж
Ааа. Поїхала я за рибоою.
Вредіна Автор
За якою?)
anonim_34
Гуляю босоніж• 21 июля 2024
71
Ответ дляУжеВотДа
За якою?)
Все. Купила. Копчену скумбрію.Величезну
like 3
noavatar
tereska• 21 июля 2024
72
Уся абсолютно, я рибний ман´як))
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
like 1
anonim_64
Непереможна• 21 июля 2024
73
Запечена дорада і солона червона рибка.
anonim_132
фрау Гітта• 21 июля 2024
74
Ответ дляМадам Подлинник
Почему люди на рыбу чаше говорят рыбка, она им вся маленькая или что?
Рыбка,типа уменшительно ласкательное
anonim_132
фрау Гітта• 21 июля 2024
75
Ответ дляЛюблю пиво
Усю люблю, мені м´яса не треба, рибу давай) А найбільше коропа свіжого солодкого.
Оооо,я с ваами,и короп и Матиас и красотень
heart 1
anonim_132
фрау Гітта• 21 июля 2024
76
Ответ дляНекомильфо
Саме так.
З дитинства люблю кету. Брати батька за часів срср регулярно висилали засолену і червону ікру і я їла великий ломоть кети в одній руці і чашка з молоком в іншій))) Все запивала молоком, все було ок.
Я тож рыбу должна обязательно запить молоком, особенно Матиас
anonim_132
фрау Гітта• 21 июля 2024
77
Ответ дляtereska
Уся абсолютно, я рибний ман´як))
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
Пока читала,слюной давлюсь,ну вас блин девочки,
face_with_tears_of_joy 1
anonim_193
Я_канеша_извиняюсь• 21 июля 2024
78
Маринований пеленгас, проте я всю рибу люблю
anonim_193
Я_канеша_извиняюсь• 21 июля 2024
79
Ответ дляtereska
Уся абсолютно, я рибний ман´як))
Оселедець солений, скумбрія холодного та гарячого копчення, тюлька пряного посолу.
Смажена морська та річкова, карасики молоденькі займають особливу сходинку.
В´ялена будь-яка, аби була, корюшка та ставридка найбільше.
Консерви правда так собі, на мангалі будь-яка, це просто пушка для мене.
Рибу можу їсти щодня у будь-якій обробці.
Рибні котлетки, а рапани, гребінці, восьминіжки, кальмарики усе просто тріщу за обидві щоки))
Найбільше лосось або форель подобається у такій засолці: сіль, трошки цукру, віджати сік помаранчу, завернути у плівку та у морозилку на 2-3 доби - рибка стає плотнішою, не має такого присмаку, хоч на брускетку, хоч у салатик - смакота.
От навіщо ви так зі мною
anonim_99
Кнопус• 22 июля 2024
80
Ответ дляНекомильфо
Саме так.
З дитинства люблю кету. Брати батька за часів срср регулярно висилали засолену і червону ікру і я їла великий ломоть кети в одній руці і чашка з молоком в іншій))) Все запивала молоком, все було ок.
Дякую за пораду! Я й не знала, що керував можна так само як лосось засолювати.
Обов´язково попробую тепер
  • 1
  • 2
  • 3
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff