СМСница• Изменено 13 октября в 18:24
Що приготувати і заморозити?
Раніше лише вареники, голубці морозила.
Що ще смачно?
З чим можна налисники заморозити?
Приїхала мама і пропонує, щоб ми щось приготували на заморозку
Що ще смачно?
З чим можна налисники заморозити?
Приїхала мама і пропонує, щоб ми щось приготували на заморозку
парИла я парИла• 13 октября в 18:24
Зрази, котлети, фарш перець, відварю м´ясо потім перекручую і в морозилку- потім на млинці, чи вермішелька.
1
Херсон це Україна• 13 октября в 18:25
4
5
6
автор
СМСница
• 13 октября в 18:25
Ответ дляпарИла я парИла
Зрази, котлети, фарш перець, відварю м´ясо потім перекручую і в морозилку- потім на млинці, чи вермішелька.
А з фаршу млинці ніяк? Не маю м´ясорубки
автор
СМСница
• 13 октября в 18:25
Ответ дляЗроблено у 80-х
Пельмени,сырники,фаршированные перцы,котлеты
І сирники нормальні виходять?
автор
СМСница
• 13 октября в 18:26
Ответ дляпарИла я парИла
Зрази, котлети, фарш перець, відварю м´ясо потім перекручую і в морозилку- потім на млинці, чи вермішелька.
Зрази картопляні? Але це треьа варене мясо лише перемолоти?
Херсон це Україна• 13 октября в 18:26
Ответ дляСМСница
Котлети ніякі після розморозки..
Все нормально,просто вы неумелая хозяйка ,я готовлю все и много и вкусно
8
1
автор
СМСница
• 13 октября в 18:26
Ответ дляХерсон це Україна
Все нормально,просто вы неумелая хозяйка ,я готовлю все и много и вкусно
Як розморожуєте?))
Мальдивирую• 13 октября в 18:27
Практично все можна морозити.
Я навіть холодець морозила, потім кипятила і розливала і він наче свіжий
Я навіть холодець морозила, потім кипятила і розливала і він наче свіжий
5
1
Ні грама• 13 октября в 18:27
Ответ дляХерсон це Україна
Я на работу на завтра наготовила выварку,но я не только сама ем ,но и сотрудником кормлю .
Шо? Опять???!
4
парИла я парИла• 13 октября в 18:27
Ответ дляСМСница
А з фаршу млинці ніяк? Не маю м´ясорубки
А як ви його? Такий формат вже тільки на лазанью.
Та й котлети в нас норм з морозилки))
Ще я биточки мариную, і в вакуум по порціям, потім морозилка
Крильця, гомілки теж маріную і в морозилку
А ще в сезон кабачків роблю тісто вже під оладки чи рулет морожу
Та й котлети в нас норм з морозилки))
Ще я биточки мариную, і в вакуум по порціям, потім морозилка
Крильця, гомілки теж маріную і в морозилку
А ще в сезон кабачків роблю тісто вже під оладки чи рулет морожу
парИла я парИла• 13 октября в 18:28
Ответ дляСМСница
Зрази картопляні? Але це треьа варене мясо лише перемолоти?
Зрази можна й з капустою, грибами
Але в зрази виключно Варене, готове м´ясо
Але в зрази виключно Варене, готове м´ясо
автор
СМСница
• 13 октября в 18:28
Ответ дляпарИла я парИла
А як ви його? Такий формат вже тільки на лазанью.
Та й котлети в нас норм з морозилки))
Ще я биточки мариную, і в вакуум по порціям, потім морозилка
Крильця, гомілки теж маріную і в морозилку
А ще в сезон кабачків роблю тісто вже під оладки чи рулет морожу
Та й котлети в нас норм з морозилки))
Ще я биточки мариную, і в вакуум по порціям, потім морозилка
Крильця, гомілки теж маріную і в морозилку
А ще в сезон кабачків роблю тісто вже під оладки чи рулет морожу
А якщо відварити мясо і дрібно порізати - так на налисники буде нормально?
парИла я парИла• 13 октября в 18:29
Ответ дляСМСница
Як розморожуєте?))
Питання не до мене, але прям з морозилки на пательню))
1
автор
СМСница
• 13 октября в 18:30
Ответ дляпарИла я парИла
А як ви його? Такий формат вже тільки на лазанью.
Та й котлети в нас норм з морозилки))
Ще я биточки мариную, і в вакуум по порціям, потім морозилка
Крильця, гомілки теж маріную і в морозилку
А ще в сезон кабачків роблю тісто вже під оладки чи рулет морожу
Та й котлети в нас норм з морозилки))
Ще я биточки мариную, і в вакуум по порціям, потім морозилка
Крильця, гомілки теж маріную і в морозилку
А ще в сезон кабачків роблю тісто вже під оладки чи рулет морожу
А якщо фарш втушити- так на налисники підійде?
Кишмишная Мая• 13 октября в 18:30
котлеты по киевски, блинчики с творогом и курагой, блинчики с карамелизированными яблоками, блинчиками с мясом и грибами, голубцы, долма, зразы, крученыки в беконе, фршированный перец, хинкали, фаршированные бедра, люля кебаб
1
автор
СМСница
• 13 октября в 18:30
Ответ дляпарИла я парИла
Питання не до мене, але прям з морозилки на пательню))
Я давала трошки води - мабуть тому було не дуже
Дверной_Проем• 13 октября в 18:31
Я все абсолютно морозилка и борщ. Было бы желание, что Вы кушаете то готовьте и морозьте.
1
парИла я парИла• 13 октября в 18:31
Ответ дляСМСница
А якщо відварити мясо і дрібно порізати - так на налисники буде нормально?
Та звісно думаю можна. Порубати якомога дрібніше разом з зажаркою. Але це треба точно заморочитися.
Кишмишная Мая• 13 октября в 18:31
Ответ дляСМСница
А з фаршу млинці ніяк? Не маю м´ясорубки
отварите мясо и порежьте мелко ножом, так будет сочнее, лука пережарить туда с грибами, сыра натереть
1
парИла я парИла• 13 октября в 18:32
Ответ дляСМСница
А якщо фарш втушити- так на налисники підійде?
Може й норм. Хто любить. Я таке готую тільки ще для норм обробки термічної.
Бо якщо фарш сирий готувати так - то він вийде сухий.
Бо якщо фарш сирий готувати так - то він вийде сухий.
Кишмишная Мая• 13 октября в 18:32
Ответ дляСМСница
Як розморожуєте?))
зачем размораживать? изначально порционно каждую позицию попаковали, достали порцию и сразу на сковороду или в духовку, без разморозки!!!
Цідило правди• 13 октября в 18:38
Ответ дляСМСница
Котлети ніякі після розморозки..
Почему? Мама как-то приехала, много нажарила, заморозили, как свежие после 2 мин в микроволновке. Но лично я морожу только жареные баклажаны и фаршированный перец
Не зацілована• 13 октября в 18:41
Ответ дляСМСница
Котлети ніякі після розморозки..
Ви їх неправильно готуєте значить.
Не зацілована• 13 октября в 18:42
Ответ дляСМСница
А з фаршу млинці ніяк? Не маю м´ясорубки
Це для заморозки один з перших гаджетів
Ні грама• 13 октября в 18:43
Ответ дляХерсон це Україна
И в чем вопрос ?
Да это риторический вопрос, не парьтесь.. Просто поражаюсь вашими уникальными навыками готовки и фотографирования)))
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу