Однозначно• 01 ноября в 10:48
Які страви ви готуєте заздалегідь, щоб зекономити час у будні дні?
Свекруховна• 01 ноября в 10:50
Яйця можу зварити.
Рибу засолити.
От хумус тільки що зробила.
Ну й суп чи борщ.готування в мене не займає багато часу бо їмо просту їжу.
Рибу засолити.
От хумус тільки що зробила.
Ну й суп чи борщ.готування в мене не займає багато часу бо їмо просту їжу.
Котогосподиня• 01 ноября в 10:52
Пельмени , перец нафаршированный всегда в морозилке только в скороварку и через 15 минут все готово , лазанью всегда делаю 2 шт и одна в морозилке потом только в духовку , вообще всегда есть что быстро и свежее приготовить , так как готовлю на один раз вчерашнее дети обычно на обед доедают в обед максимум , не готовлю много
Каляка маляка• 01 ноября в 10:52
Та майже будь що . Є купа відео про заготовки на ютуб. Хто має на це натхнення це добре економить час і гроші
Помеха справа• 01 ноября в 10:53
Тушу мясо. А щодня міняю гарнір. Суп на три дні. А так більше нічого
Мост_Устал• 01 ноября в 10:55
Котлети роблю, морожу потім дістала скільки треба і на пательню. Раніше ще й перці фаршировала. Також рідко, але буває налисники, або з гачинкою , або й пусті, з медом з варенням, якщо роблю то не мало роблю. Сирники на ранок на пару днів. Морожу з ранку дістала і на пательню.
А так каструля супа чи борщу. Гарнір і м´ясо або сосиски в холодильнику.
Все інше кожен день, або через день.
А так каструля супа чи борщу. Гарнір і м´ясо або сосиски в холодильнику.
Все інше кожен день, або через день.
Ёшки_Матрёшки• 01 ноября в 10:57
Борщ, запекти качку, гуску чи курку, буженину запекти, голубці тушу, можу ще й заморозити, котлети також заморожую, відбивні, частково смажу і частково в морозилку вже готові порізані. Стейки на грилі смажимо, потім декілька днів можна шаурму з них робити. Зараз ще почала салати з буряку робити, з ізюмом і чорносливом чи просто мариную буряк.
Млинців можу насмажти і з кисломолочним сиром чи м´ясом заморозити.
Млинців можу насмажти і з кисломолочним сиром чи м´ясом заморозити.
1
Заліковий троль• 01 ноября в 11:00
Цікаве питання. Я, як правило ,мариную м´ясо, щоб потім просто покласти в духовку.
Вчора зранку приготувала соус на тефтелі і завантажила їх туди, а сьогодні на обід буду в духовці готувати, побачу що з того вийде. Тобто це так вперше, що все підготовлено в формі в холодильнику.
Каши мультиварка варить швидко і підготовка займає кілька хвилин.
Вчора зранку приготувала соус на тефтелі і завантажила їх туди, а сьогодні на обід буду в духовці готувати, побачу що з того вийде. Тобто це так вперше, що все підготовлено в формі в холодильнику.
Каши мультиварка варить швидко і підготовка займає кілька хвилин.
Люблю Украину• 01 ноября в 11:04
Нагетсы, сыр в кляре, шницель, вареники с разными начинаамиЭто все муж готовит,чтоб было быстро малому когда голодный кинуть на сковородку без мороки, к тому есть всегда салат и гарнир в холодильнике
Губка Боб• 01 ноября в 11:33
Ответ дляПомеха справа
Тушу мясо. А щодня міняю гарнір. Суп на три дні. А так більше нічого
Суп на три дні...у мене так в дитинстві було. Це жах. Не хочу образити, вибачте, просто спогади. Мене примушували то їсти, і я його зливала в унітаз, поки батьки були на роботі, щоб не сварили. Своїм дітям варю суп на один день або купую суп пюре у пакетах.
1
1
Мой_ужин• 01 ноября в 11:43
Ответ дляГубка Боб
Суп на три дні...у мене так в дитинстві було. Це жах. Не хочу образити, вибачте, просто спогади. Мене примушували то їсти, і я його зливала в унітаз, поки батьки були на роботі, щоб не сварили. Своїм дітям варю суп на один день або купую суп пюре у пакетах.
Мабуть, Ваші батьки варили несмачні супи. Мені солянка, розсольник, гороховий, борщ, капусняк на другий день тільки смачніші. Варю на вихідних 4,5 літрів борщу, це на родину на три дні.
3
Мой_ужин• 01 ноября в 11:44
Ответ дляЛюблю Украину
Нагетсы, сыр в кляре, шницель, вареники с разными начинаамиЭто все муж готовит,чтоб было быстро малому когда голодный кинуть на сковородку без мороки, к тому есть всегда салат и гарнир в холодильнике
Чоловік сам ліпить вареники? Який молодець він у Вас. Я і то лінуюся.
Губка Боб• 01 ноября в 11:44
Ответ дляМой_ужин
Мабуть, Ваші батьки варили несмачні супи. Мені солянка, розсольник, гороховий, борщ, капусняк на другий день тільки смачніші. Варю на вихідних 4,5 літрів борщу, це на родину на три дні.
Борщ - згодна, на завтра він смачний. Суп - ні, наступного дня ніякий, а ще через день його просто неможливо їсти.
1
1
Люблю Украину• 01 ноября в 11:45
Ответ дляМой_ужин
Чоловік сам ліпить вареники? Який молодець він у Вас. Я і то лінуюся.
Да, он с тестом дружит, я нет
Люблю Украину• 01 ноября в 11:46
Ответ дляГубка Боб
Борщ - згодна, на завтра він смачний. Суп - ні, наступного дня ніякий, а ще через день його просто неможливо їсти.
Согласна, особенно сырный суп, на второй день такое, а вот борщ супер
Добра всем!• 01 ноября в 12:28
Собі на перед зазвичай не готую. Люблю просто ліниві страви. Коли діти були малі виготовлювала ого. Завжди є творог, вершки базарні зараз замість масла. Салат покришила, щось м´ясне, куряче, все я сита, хліб на мастила вершками чи медом вже є страва до чаю.
Добра всем!• 01 ноября в 12:29
Ответ дляЛюблю Украину
Согласна, особенно сырный суп, на второй день такое, а вот борщ супер
Розсольник і капусняк да другий день не менш їстівні, ніж в перший.
Добра всем!• 01 ноября в 12:30
Ответ дляЛюблю Украину
Нагетсы, сыр в кляре, шницель, вареники с разными начинаамиЭто все муж готовит,чтоб было быстро малому когда голодный кинуть на сковородку без мороки, к тому есть всегда салат и гарнир в холодильнике
Десь так в мене, коли син пртїзжає до дому. Йому головне м´яса насмажити, а це не займає багато часу
Помеха справа• 01 ноября в 13:07
Ответ дляГубка Боб
Суп на три дні...у мене так в дитинстві було. Це жах. Не хочу образити, вибачте, просто спогади. Мене примушували то їсти, і я його зливала в унітаз, поки батьки були на роботі, щоб не сварили. Своїм дітям варю суп на один день або купую суп пюре у пакетах.
У мене буває і на 5 днів лишається але це не значить що щодня давляться...сьогодні ні завтра да
ФсеСама• 01 ноября в 22:59
Ответ дляГубка Боб
Суп на три дні...у мене так в дитинстві було. Це жах. Не хочу образити, вибачте, просто спогади. Мене примушували то їсти, і я його зливала в унітаз, поки батьки були на роботі, щоб не сварили. Своїм дітям варю суп на один день або купую суп пюре у пакетах.
Я тоже не любила в детстве суп, в саду заставляли и я сидела плакала над тарелкой, но сейчас себе готовлю суп раз в месяц, тоже ем три дня, но не в каждый прием пищи. Он когда постоит, еще вкуснее.
Суп пюре в пакетиках еще та отрава. Лучше уж домашний сварить из качественных натуральных продуктов и нормального мяса
Суп пюре в пакетиках еще та отрава. Лучше уж домашний сварить из качественных натуральных продуктов и нормального мяса
2
Губка Боб• 01 ноября в 23:01
Ответ дляФсеСама
Я тоже не любила в детстве суп, в саду заставляли и я сидела плакала над тарелкой, но сейчас себе готовлю суп раз в месяц, тоже ем три дня, но не в каждый прием пищи. Он когда постоит, еще вкуснее.
Суп пюре в пакетиках еще та отрава. Лучше уж домашний сварить из качественных натуральных продуктов и нормального мяса
Суп пюре в пакетиках еще та отрава. Лучше уж домашний сварить из качественных натуральных продуктов и нормального мяса
А чому суп пюре в пакеті отрута?)
Добра всем!• 02 ноября в 06:47
Ответ дляГубка Боб
А чому суп пюре в пакеті отрута?)
Переробка, консерванти.
Губка Боб• 02 ноября в 10:54
Ответ дляДобра всем!
Переробка, консерванти.
А ви суп сирим їсте? Так у вас він вариться довше, ніж на виробництві)
Консерванти? Спробуйте їх віднайти у складі - вони відсутні. Ви просто ніколи не куштували ті супи, але маєте упередження, що то ’шкідливо і несмачно’. Насправді значно смачніше і корисніше за домашній суп, єдиний недолік - ціна. Варити самому дешевше.
Консерванти? Спробуйте їх віднайти у складі - вони відсутні. Ви просто ніколи не куштували ті супи, але маєте упередження, що то ’шкідливо і несмачно’. Насправді значно смачніше і корисніше за домашній суп, єдиний недолік - ціна. Варити самому дешевше.
Добра всем!• 02 ноября в 14:32
Ответ дляГубка Боб
А ви суп сирим їсте? Так у вас він вариться довше, ніж на виробництві)
Консерванти? Спробуйте їх віднайти у складі - вони відсутні. Ви просто ніколи не куштували ті супи, але маєте упередження, що то ’шкідливо і несмачно’. Насправді значно смачніше і корисніше за домашній суп, єдиний недолік - ціна. Варити самому дешевше.
Консерванти? Спробуйте їх віднайти у складі - вони відсутні. Ви просто ніколи не куштували ті супи, але маєте упередження, що то ’шкідливо і несмачно’. Насправді значно смачніше і корисніше за домашній суп, єдиний недолік - ціна. Варити самому дешевше.
Не погоджуся. Я ознайомилася з інструкцією.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу