Жерица ночи• 06 декабря 2024
Ідеальне тісто на пельмені
Яке? Дайте рецепт! Будь- ласка!
Плету интриги• 06 декабря 2024
заварное, кипятком, самое классное, мягенькое, даже если в заморозке год лежит)
1
барабанщица• 06 декабря 2024
Заварне тісто ідеальне для пельменів, вареників, чебуреків. Можна розкатати до прозорості, воно не порветься і буде тримати начинку.
Хоча любителі виробів, де 2/3 це тісто і 1/3 - начинка можуть заперечувати і казати, що воно ’не таке’)
Хоча любителі виробів, де 2/3 це тісто і 1/3 - начинка можуть заперечувати і казати, що воно ’не таке’)
1
Мошей ницца• 06 декабря 2024
Ответ длябарабанщица
Заварне тісто ідеальне для пельменів, вареників, чебуреків. Можна розкатати до прозорості, воно не порветься і буде тримати начинку.
Хоча любителі виробів, де 2/3 це тісто і 1/3 - начинка можуть заперечувати і казати, що воно ’не таке’)
Хоча любителі виробів, де 2/3 це тісто і 1/3 - начинка можуть заперечувати і казати, що воно ’не таке’)
Можете написати свої пропорції? Роблю заварне, але іноді рветься.
барабанщица• 06 декабря 2024
Ответ дляМошей ницца
Можете написати свої пропорції? Роблю заварне, але іноді рветься.
Окріп і мука 1:3, по дрібці солі та цукру та пару столових ложок соняшникової олії.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

