жижифреймут• 16 декабря 2024
Плесень в банке консервированных огурцов, можно её выбросить, огурцы помыть
И есть ?
Я не чарівниця вам• 16 декабря 2024
Якщо квашені огірки ( без оцту) - можно їсти.
Якщо мариновані - краще викинути, бо її там не повинно бути. І це можна на смак визначити. Коли пліснява в банці - смак інший стає у огірків.
Якщо мариновані - краще викинути, бо її там не повинно бути. І це можна на смак визначити. Коли пліснява в банці - смак інший стає у огірків.
5
Не худа ні разу• 16 декабря 2024
Якщо це квашені, то це не пліснява, а молочна кислота. Вона там і має бути. Викидаєте її, і огірки мити не потрібно, це все нормально.
автор
жижифреймут
• 16 декабря 2024
Ответ дляЛипка-прилипка
краще не треба, звісно не помрете, але нашо воно?
Одна единственная банка и у меня все на винигрет сварено
автор
жижифреймут
• 16 декабря 2024
Ответ дляНе худа ні разу
Якщо це квашені, то це не пліснява, а молочна кислота. Вона там і має бути. Викидаєте її, і огірки мити не потрібно, це все нормально.
Нет , с уксусом
База_птеродактилей• 16 декабря 2024
Ответ дляжижифреймут
Нет , с уксусом
Пробовать огурцы надо, часто привкус появляется у них, если плесень.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу