Тро Нью-Йорку• 20 декабря 2024
Замовили филе лосося
Прошло 2 дня. Теперь ее нужно обмыть промокнуть и есть? Или как?
1
МЕСТО_Встречи• 20 декабря 2024
Я вообще режу сразу на порционные кусочки, посыпаю солью и брызгаю лимончиком, через 5 минут ем. Вкуснотища.
3
6
4
5
Ленивица-красавица• 20 декабря 2024
Можна і я з питаннячком влізу? Хтось солив слайси лосося? Які пропорції, скільки тримати? Вони досить тонкі
220В• 20 декабря 2024
Заказ лосося обязательно нужно обмыть, Финляндией зачёт обмыть. Мои поздравления и рекомендации !
6
Сирожено_пирожено• 20 декабря 2024
Ответ для220В
Заказ лосося обязательно нужно обмыть, Финляндией зачёт обмыть. Мои поздравления и рекомендации !
Я вчора солила, збризнула фінляндією клюквою, ну то зайве:) краще потім до канапочки по 50.
2
1
Та никада в жизни• 20 декабря 2024
Достатньо посолити (а краще суміш зробити: сіль+трішки цукру+перець, можна ще укропчик), як сало приблизно.. І через добу можна їсти
1
2
220В• 20 декабря 2024
Ответ дляСирожено_пирожено
Я вчора солила, збризнула фінляндією клюквою, ну то зайве:) краще потім до канапочки по 50.
Апельсинчиковый сок нужно было немношко, а клюковкой лучше сопровождать
1
Сирожено_пирожено• 20 декабря 2024
Ответ для220В
Апельсинчиковый сок нужно было немношко, а клюковкой лучше сопровождать
Так є, минулого разу мала фінляндію цитрусову, то супер. Дехто і коньяк трохи додає, є й такий рецепт. Але краще сіль, цукор 2:1, та й усе.
Сирожено_пирожено• 20 декабря 2024
Ответ дляЛенивица-красавица
Можна і я з питаннячком влізу? Хтось солив слайси лосося? Які пропорції, скільки тримати? Вони досить тонкі
Мішаєте цукор+сіль 1:2. В скляну ємкість або на пергамент тонким шаром суміш, потім слайси, знов суміш, 6 годин достатньо .
Пишу, не читаю• 20 декабря 2024
Мене з того всього хвилює тільки займенник ’вона’.. Чому ’вона’? Це від слова лосося?
А по темі: їжте, задовго солиться.. Я люблю засолений лосось нарізати скибками і зберігати вже в такому вигляді.
А по темі: їжте, задовго солиться.. Я люблю засолений лосось нарізати скибками і зберігати вже в такому вигляді.
Ленивица-красавица• 20 декабря 2024
Ответ дляСирожено_пирожено
Мішаєте цукор+сіль 1:2. В скляну ємкість або на пергамент тонким шаром суміш, потім слайси, знов суміш, 6 годин достатньо .
Слайси кожен окремо просолювати? Чи скласти їх ’стопочкою’ і солити як шматок? Переживаю, щоб не пересолити
Ось такі вони, щоб зрозуміліше було
Ось такі вони, щоб зрозуміліше було
Сирожено_пирожено• 20 декабря 2024
Ответ дляЛенивица-красавица
Слайси кожен окремо просолювати? Чи скласти їх ’стопочкою’ і солити як шматок? Переживаю, щоб не пересолити
Ось такі вони, щоб зрозуміліше було
Ось такі вони, щоб зрозуміліше було
В мене було багато, я щильно в скляний контейнер упакувала, зайві сіль+цукор, стікає, якщо розкладете слайси на пергамент, промокніть зайве та полотно скрутіть пергамент із слайсами в рулет.
Ленивица-красавица• 20 декабря 2024
Ответ дляСирожено_пирожено
В мене було багато, я щильно в скляний контейнер упакувала, зайві сіль+цукор, стікає, якщо розкладете слайси на пергамент, промокніть зайве та полотно скрутіть пергамент із слайсами в рулет.
Тобто, якщо в скляну ємність, то сіль/цукор тільки на дно і зверху? Не треба кожен слайс просолювати?
Сирожено_пирожено• 20 декабря 2024
Ответ дляЛенивица-красавица
Тобто, якщо в скляну ємність, то сіль/цукор тільки на дно і зверху? Не треба кожен слайс просолювати?
Ні, якщо щільно, воно ж як шматок.Головне не в пластиковий контейнер
Ленивица-красавица• 20 декабря 2024
Ответ дляСирожено_пирожено
Ні, якщо щільно, воно ж як шматок.Головне не в пластиковий контейнер
Дякую! Буду пробувати. Смажені теж смачні)) але хочеться і на бутерброди щось
Нафаня Маня• 20 декабря 2024
Ответ дляМЕСТО_Встречи
Я вообще режу сразу на порционные кусочки, посыпаю солью и брызгаю лимончиком, через 5 минут ем. Вкуснотища.
зачем вы пережигаете лимоном лосося?)
1
ТебеОноНадось• 21 декабря 2024
Я десь вичитала і тепер солю таким чином: на 1 кг риби 2 столові ложки з гіркою солі та 1 ложка цукру.
Перемішую сіль з цукром і натираю шматочки риби.
Перемішую сіль з цукром і натираю шматочки риби.
ЧорноброваЯ• 21 декабря 2024
Ответ дляЛенивица-красавица
Слайси кожен окремо просолювати? Чи скласти їх ’стопочкою’ і солити як шматок? Переживаю, щоб не пересолити
Ось такі вони, щоб зрозуміліше було
Ось такі вони, щоб зрозуміліше було
190 гр в магазині.
Місяць назад були по 170.
Автор,солиться швидко,ми не заморачуємось
Хороші ,без хрящиків слайси.
Місяць назад були по 170.
Автор,солиться швидко,ми не заморачуємось
Хороші ,без хрящиків слайси.
Ленивица-красавица• 21 декабря 2024
Ответ дляЧорноброваЯ
190 гр в магазині.
Місяць назад були по 170.
Автор,солиться швидко,ми не заморачуємось
Хороші ,без хрящиків слайси.
Місяць назад були по 170.
Автор,солиться швидко,ми не заморачуємось
Хороші ,без хрящиків слайси.
170 за кг?
Ленивица-красавица• 21 декабря 2024
Ответ дляЧорноброваЯ
Так😀
В якому? В Метро, Сільпо, Новусі, Ашані я таких слайсів не бачу взагалі. Це саме слайси спинки. Може розбирають одразу?
ЧорноброваЯ• 21 декабря 2024
Ответ дляЛенивица-красавица
В якому? В Метро, Сільпо, Новусі, Ашані я таких слайсів не бачу взагалі. Це саме слайси спинки. Може розбирають одразу?
В Коломиї.
Погуглила:
Погуглила:
ЧорноброваЯ• 21 декабря 2024
Ответ дляЛенивица-красавица
В якому? В Метро, Сільпо, Новусі, Ашані я таких слайсів не бачу взагалі. Це саме слайси спинки. Може розбирають одразу?
Ось наш магазин,де я беру по 189 гр чудові слайси
Ленивица-красавица• 21 декабря 2024
Ответ дляЧорноброваЯ
В Коломиї.
Погуглила:
Погуглила:
Тут, мабуть, з купою льоду...
ЧорноброваЯ• 21 декабря 2024
Ответ дляЛенивица-красавица
Тут, мабуть, з купою льоду...
В продажі вони розморожкні .
Я оптом не брала
Я оптом не брала
МЕСТО_Встречи• 21 декабря 2024
Ответ дляНафаня Маня
зачем вы пережигаете лимоном лосося?)
Глистов вытравливаю
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу