Вишня на торті• 31 декабря 2024
Як приготувати філе курки в мультипечі для салатів цезар
Я раніше запікала в духовці, але зараз нема такої можливості. Смажити не хочу.
Може як в духовці у фользі на 20 хв на 180 градусів покласти?
Щоб не була як підошва суха?
Мультипіч в мене сама проста, обирається тільки час і температура.
Може як в духовці у фользі на 20 хв на 180 градусів покласти?
Щоб не була як підошва суха?
Мультипіч в мене сама проста, обирається тільки час і температура.
Бурундучиха• 31 декабря 2024
Я без ничего готовлю. Но у меня мощная. Сколько у вас мощности, я не знаю. Пергамент и фольга убивают сам принцип аэрогриля, я никогда не кладу. Всегда с корочкой и сочное мясо
3
автор
Вишня на торті
• 31 декабря 2024
Ответ дляБурундучиха
Я без ничего готовлю. Но у меня мощная. Сколько у вас мощности, я не знаю. Пергамент и фольга убивают сам принцип аэрогриля, я никогда не кладу. Всегда с корочкой и сочное мясо
Дякую. В мене 1500.
Я вже думала може 10 хвилин на 200 градусів щоб скоринка швидко схопилась. А потім ще 10 хв на 180.
А ви як у своїй філе готуєте?
Я вже думала може 10 хвилин на 200 градусів щоб скоринка швидко схопилась. А потім ще 10 хв на 180.
А ви як у своїй філе готуєте?
автор
Вишня на торті
• 31 декабря 2024
Ответ дляЗапароленое одеяло
Я без фольги готовлю
20 минут
20 минут
Перевертаєте під час готування?
автор
Вишня на торті
• 31 декабря 2024
Ответ дляЗапароленое одеяло
Я без фольги готовлю
20 минут
20 минут
На якій температурі?
Запароленое одеяло• 31 декабря 2024
Ответ дляВишня на торті
Перевертаєте під час готування?
Если хочу идеально то да 10 и 10 минут ставлю 190С
1
Вся така шо куди там• 31 декабря 2024
Ответ дляВишня на торті
Дякую. В мене 1500.
Я вже думала може 10 хвилин на 200 градусів щоб скоринка швидко схопилась. А потім ще 10 хв на 180.
А ви як у своїй філе готуєте?
Я вже думала може 10 хвилин на 200 градусів щоб скоринка швидко схопилась. А потім ще 10 хв на 180.
А ви як у своїй філе готуєте?
Если большое филе, то 20 минут мало. Но вообще принцип правильный, сначала 200 потом 180. Я всегда филе только в мультипечи готовлю, вот сегодня на цезарь готовила. На я предварительно мариную филе: подсолнечное масло, специи, могу немного кетчупа, соевый соус и немного специй.
1
КинДза• 31 декабря 2024
Я в мультипечі деколи запікаю в ікеєвському скляному термостійкому судочку під кришкою
1
Запароленое одеяло• 31 декабря 2024
Ответ дляКинДза
Я в мультипечі деколи запікаю в ікеєвському скляному термостійкому судочку під кришкою
Смысл?
автор
Вишня на торті
• 01 января в 16:56
Дівчата, всім дякую за поради. Приготувала два філе. По 10 хв з кожної сторони на 200 градусах. Потім 10 хв на 180 градусах. Попередньо маринувала близько двох годин (по 1 ст ложці олія, гірчиця, соєвий соус + спеції (паприка, часник, імбир, перець чорний). М´ясо вийшло дуже смачним і соковитим. На салат бомба, можна і просто так їсти на бутерброд.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу