Завжди мало• 22 января в 15:42
Чи можна запекти буженину в аерогрилі?
Вже багато чого там готувала, але ось не знаю, чи можна кусок свинини, наприклад, запекти, чи пропеченься всередині? Який час та температура. Маю на увазі шматок десь на 1 кг. Чи робив хтось вже, поділіться досвідом, будь ласка. Мультипіч тефаль на 200 градусів, якщо це важливо
Смурфетта• 22 января в 15:45
Я запекала, але тільки 0,5 кг мʼясо свинина.
Нам сподобалось. Мʼясо сочне, а зверху є корочка.
Нам сподобалось. Мʼясо сочне, а зверху є корочка.
автор
Завжди мало
• 22 января в 15:46
Ответ дляЧекаю завтра
воно буде сухе
я більше хвилююсь, що воно не пропечеться всередині, сухе не має бути, бо стейки точно не сухі
автор
Завжди мало
• 22 января в 15:47
Ответ дляСмурфетта
Я запекала, але тільки 0,5 кг мʼясо свинина.
Нам сподобалось. Мʼясо сочне, а зверху є корочка.
Нам сподобалось. Мʼясо сочне, а зверху є корочка.
а не підкажете, на якій температурі і скільки часу? можна ж наприклад шматок розрізати по 0,5 кг так краще пропечеться. В чомусь маринували?
Яжемать Мне можно• 22 января в 15:49
Ответ дляЗавжди мало
я більше хвилююсь, що воно не пропечеться всередині, сухе не має бути, бо стейки точно не сухі
То розріжте навпіл
Санта Барбара• 22 января в 15:50
Ответ дляЗавжди мало
я більше хвилююсь, що воно не пропечеться всередині, сухе не має бути, бо стейки точно не сухі
Може замаринувати попередньо? Я недавно купувала для буженінки спеції от Ектора, на 2 години замаринувала і було дуже соковите і пропікся кусок в 1200 грамів. Просто в мультю поклала на функцію запікання.
автор
Завжди мало
• 22 января в 15:54
Ответ дляСанта Барбара
Може замаринувати попередньо? Я недавно купувала для буженінки спеції от Ектора, на 2 години замаринувала і було дуже соковите і пропікся кусок в 1200 грамів. Просто в мультю поклала на функцію запікання.
та в мульті то трохи інше, тут так не буде
Кружите меня,кружите• 22 января в 16:12
Так у вас мультипечь или аэрогриль?
Я в аэрогриле делала целые куриные четвертинки - выкладывала маринованные на высокую решётку. 15 минут на температуре 240-250 градусов, перевернуть и поставить ещё на 10 минут на 220 градусов.
Думаю, вашу свинину надо разрезать на 3-4-5 кусков (смотрите по размеру) и в аэрогриль на тот же режим. Только чтобы расстояние между кусками хотя бы маленькое было.
Как готовить в мультипечи, понятия не имею. Но вы в заголовке спросили именно об аэрогриле, я ответила - но это совершенно иной прибор нежели мультипечь.
Я в аэрогриле делала целые куриные четвертинки - выкладывала маринованные на высокую решётку. 15 минут на температуре 240-250 градусов, перевернуть и поставить ещё на 10 минут на 220 градусов.
Думаю, вашу свинину надо разрезать на 3-4-5 кусков (смотрите по размеру) и в аэрогриль на тот же режим. Только чтобы расстояние между кусками хотя бы маленькое было.
Как готовить в мультипечи, понятия не имею. Но вы в заголовке спросили именно об аэрогриле, я ответила - но это совершенно иной прибор нежели мультипечь.
Божий одуванчик• 22 января в 17:00
Автор, поділіться в цілому враженнями від вашого гаджета, варто купувати, ви задоволені, багато чого готуєте ?
Яжемать Мне можно• 22 января в 18:02
Якщо є духовка нормальна, то це лишній девайс.
Мені подобається в ній запікати рибу, котлети, м´ясо як на шашлик.
Мені подобається в ній запікати рибу, котлети, м´ясо як на шашлик.
дамаБезСобачки• 22 января в 18:12
Я б спробувала спочатку у фользі , через деякий час розкрити щоб корочка була
1
автор
Завжди мало
• 23 января в 07:33
Ответ дляБожий одуванчик
Автор, поділіться в цілому враженнями від вашого гаджета, варто купувати, ви задоволені, багато чого готуєте ?
в мене вона вже більше року і вважаю, що це найкраща покупка! Мені дуже зручно в ній готувати, і виходить дуже смачно. Картопля фрі чи по селянськи, мясо будь яке (шматочки), крім яловичини, мені здається, буде тверде,курка гомілки, філе цілими шматками, крильця - бездоганні! Стейки - це взагалі щось нереальне. Рибу запікаю, теж дуже смачно. Все це просто мариную на пів годинки в любих спеціях, трохи олії, я ще можу кетчуп чи гірчицю додати. Пів години і твоя їжа готова, і вона дуже смачна і досить корисна, а кухня чиста і ніяких запахів! Але якщо брати, то напевне, щось не гірше філіпсу чи тефаль, бо у знайомих китайські, то не задоволені. В мене й духовка є, але то зовсім інше, так там не приготуєш, не те. Ну і по часу готування та енерговитратах все ж гірше. Тому аерогриль - це дуже крута річ.
2
Божий одуванчик• 23 января в 10:26
Ответ дляЗавжди мало
в мене вона вже більше року і вважаю, що це найкраща покупка! Мені дуже зручно в ній готувати, і виходить дуже смачно. Картопля фрі чи по селянськи, мясо будь яке (шматочки), крім яловичини, мені здається, буде тверде,курка гомілки, філе цілими шматками, крильця - бездоганні! Стейки - це взагалі щось нереальне. Рибу запікаю, теж дуже смачно. Все це просто мариную на пів годинки в любих спеціях, трохи олії, я ще можу кетчуп чи гірчицю додати. Пів години і твоя їжа готова, і вона дуже смачна і досить корисна, а кухня чиста і ніяких запахів! Але якщо брати, то напевне, щось не гірше філіпсу чи тефаль, бо у знайомих китайські, то не задоволені. В мене й духовка є, але то зовсім інше, так там не приготуєш, не те. Ну і по часу готування та енерговитратах все ж гірше. Тому аерогриль - це дуже крута річ.
Дякую за відгук, мультиварка у мене не прижилася, цікаво було, наскільки аерогриль корисний в господарстві, там все готується без олії чи з мінімальною кількістю ?
автор
Завжди мало
• 23 января в 11:09
Ответ дляБожий одуванчик
Дякую за відгук, мультиварка у мене не прижилася, цікаво було, наскільки аерогриль корисний в господарстві, там все готується без олії чи з мінімальною кількістю ?
в мене мультмиварка теж не прижилась. а ось це прижилось. Я трішки додаю олію при маринуванні, мені так смачніше і скоринка тоді гарна, але мабуть можна і без неї
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

