sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_109
Пишу каліграфічно• 04 января в 16:36

Пісочне печиво

Дівчата , дайте ваш улюблений рецепт
5 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_188
СпайдерВумен• 04 января в 16:41
1
Масло, жовтки, борошно. На холод на кілька годин.
Або смалець + масло + борошно. Теж на холод.
woman_facepalming 1 like 1
anonim_109
автор Пишу каліграфічно • 04 января в 17:12
2
Ответ дляСпайдерВумен
Масло, жовтки, борошно. На холод на кілька годин.
Або смалець + масло + борошно. Теж на холод.
Дякую
anonim_188
СпайдерВумен• 04 января в 17:15
3
Ответ дляПишу каліграфічно
Дякую
Чим більше видів жирів в пісочного тісті, тим воно смачніше. Пропорції однакові.
А вид жиру обирайте самі на свій розсуд.
Бажано робити без цукру і після випічки пудрою посипати.
Маргарин і серед я не вживаю але якщо вам ок. то можете використати їх
dislike 1
anonim_109
автор Пишу каліграфічно • 04 января в 17:36
4
Ответ дляСпайдерВумен
Чим більше видів жирів в пісочного тісті, тим воно смачніше. Пропорції однакові.
А вид жиру обирайте самі на свій розсуд.
Бажано робити без цукру і після випічки пудрою посипати.
Маргарин і серед я не вживаю але якщо вам ок. то можете використати їх
От я змішала борошно, масло, сметану, яйця, цукор. Має ж вийти щось їстівне?
face_with_tears_of_joy 1
anonim_188
СпайдерВумен• 04 января в 17:40
5
Ответ дляПишу каліграфічно
От я змішала борошно, масло, сметану, яйця, цукор. Має ж вийти щось їстівне?
Розпушувач додайте до добошна.
Вийде. Бажано щоб в холодильнику пролежало тісто мін 2 години і відразу випікайте
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff