Пишу каліграфічно• 04 января в 16:36
Пісочне печиво
Дівчата , дайте ваш улюблений рецепт
СпайдерВумен• 04 января в 16:41
Масло, жовтки, борошно. На холод на кілька годин.
Або смалець + масло + борошно. Теж на холод.
Або смалець + масло + борошно. Теж на холод.
1
1
автор
Пишу каліграфічно
• 04 января в 17:12
Ответ дляСпайдерВумен
Масло, жовтки, борошно. На холод на кілька годин.
Або смалець + масло + борошно. Теж на холод.
Або смалець + масло + борошно. Теж на холод.
Дякую
СпайдерВумен• 04 января в 17:15
Ответ дляПишу каліграфічно
Дякую
Чим більше видів жирів в пісочного тісті, тим воно смачніше. Пропорції однакові.
А вид жиру обирайте самі на свій розсуд.
Бажано робити без цукру і після випічки пудрою посипати.
Маргарин і серед я не вживаю але якщо вам ок. то можете використати їх
А вид жиру обирайте самі на свій розсуд.
Бажано робити без цукру і після випічки пудрою посипати.
Маргарин і серед я не вживаю але якщо вам ок. то можете використати їх
1
автор
Пишу каліграфічно
• 04 января в 17:36
Ответ дляСпайдерВумен
Чим більше видів жирів в пісочного тісті, тим воно смачніше. Пропорції однакові.
А вид жиру обирайте самі на свій розсуд.
Бажано робити без цукру і після випічки пудрою посипати.
Маргарин і серед я не вживаю але якщо вам ок. то можете використати їх
А вид жиру обирайте самі на свій розсуд.
Бажано робити без цукру і після випічки пудрою посипати.
Маргарин і серед я не вживаю але якщо вам ок. то можете використати їх
От я змішала борошно, масло, сметану, яйця, цукор. Має ж вийти щось їстівне?
1
СпайдерВумен• 04 января в 17:40
Ответ дляПишу каліграфічно
От я змішала борошно, масло, сметану, яйця, цукор. Має ж вийти щось їстівне?
Розпушувач додайте до добошна.
Вийде. Бажано щоб в холодильнику пролежало тісто мін 2 години і відразу випікайте
Вийде. Бажано щоб в холодильнику пролежало тісто мін 2 години і відразу випікайте
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу