Черпак_для_фантазий• 17 января в 13:51
Яка олія для смаження?
Хазяєчки, підкажіть, будь ласка. Яку олію краще використовувати для смаження пончиків. Бо чомусь вийшли дуже жирними.
1
Шкідлива молекула• 17 января в 13:58
только виноградных косточек походит для жарки без образования канцерогенов
1
1
3
1
Все возможно• 17 января в 14:07
Ответ дляРепетиторша
для пончиків гхі
або кокосова якщо любите цей смак
або кокосова якщо любите цей смак
Три кг якого майже 3000
1
Все возможно• 17 января в 14:07
Ответ дляШкідлива молекула
только виноградных косточек походит для жарки без образования канцерогенов
Все возможно• 17 января в 14:09
Берете звичайну рафінованову олію, правильний посуд і режим температури
2
Байрактара• 17 января в 14:15
Смаження це взагалі не про користь. Але якщо вже так сильно хочеться, то читайте пост 5.
1
автор
Черпак_для_фантазий
• 17 января в 14:34
Ответ дляБайрактара
Смаження це взагалі не про користь. Але якщо вже так сильно хочеться, то читайте пост 5.
Все правильно. Так і робила. Але в магазині тих звичайних рафінованих олій багато видів і на вигляд вони різні. То ж може хто з досвіду свого щось підкаже реальне.
1
Муркамурковна• 17 января в 15:07
Ответ дляЧерпак_для_фантазий
Все правильно. Так і робила. Але в магазині тих звичайних рафінованих олій багато видів і на вигляд вони різні. То ж може хто з досвіду свого щось підкаже реальне.
дивно, що б смажені в величезній кількості оліїї пончики були девстевенно сухі
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу