Дама_с_коготками• 19 января в 15:16
Соус к салату Цезарь
Поделитесь своим рецептом, спасибо
КондуктЕр тролейбуса• 19 января в 15:19
Я по клопотенко делаю. Сметана , чуток чеснока, добавляю сок лимона , анчоус, петрушка и пармезан тертый.
Додаю напруги• 19 января в 15:24
Ответ дляКондуктЕр тролейбуса
Я по клопотенко делаю. Сметана , чуток чеснока, добавляю сок лимона , анчоус, петрушка и пармезан тертый.
боже, на біса йому ру версія сайту...
і прям нові рецепти теж викладають російською?
і прям нові рецепти теж викладають російською?
2
Реанимация• 19 января в 17:09
Майонез - домашній чи магазинний, діжонська гірчиця mielle, вуршерсерський соус, яблучний або білий винний оцет або лимонний сік. Каперси, анчоуси - тільки якщо є, мені взагалі не критично без них, на відміну від попереднього переліку.
Реанимация• 19 января в 17:10
Ответ дляGaleTTa
У меня последний раз была импровизация, получилось вкусно)
Оливковое масло, вареные перепелиные яйца, сок лимона, чеснок, соленый огурец, твердый сыр. Всё блендером перебила до консистенции майонеза
Оливковое масло, вареные перепелиные яйца, сок лимона, чеснок, соленый огурец, твердый сыр. Всё блендером перебила до консистенции майонеза
Це ближче до тартару, звичайно, солоний огірок то дуже специфічно
1
Зам. зав. Анонима• 19 января в 17:24
Берете 4 яйця, злегка збиваєте погружним блендером, доливаєте олію (400 мл), головне не перезбити, щоб не вийшов майонез, воно має бути рідкувате, далі додаєте кілька філе анчоусів, зубчик часнику, пару чайних ложок лимонного соку дрібку солі, три столових ложки ворчестеру і100 грамів дрібно тертого пармезану, ще трохи збити і готово.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
