Дама_из_рекламы• 27 января в 18:51
Домашний майонез без сырых яиц - научите, пожалуйста
Хотела бы попробовать слелать. Кому не жалко, дайте, пожалуйста, проверенный рецепт
автор
Дама_из_рекламы
• 27 января в 18:52
Ответ дляЖдун с Нибиру
З яїчного порошка тоді
Да я вот рецепт спрашиваю...
Ждун с Нибиру• 27 января в 18:54
Ответ дляСадоводница
на перепелиних. вони безпечні сирими
З якого то перепугу перепелині безпечніші за курячі....
Бо їх мала курка знесла???
3
4
Садоводница• 27 января в 18:54
Ответ дляЖдун с Нибиру
З якого то перепугу перепелині безпечніші за курячі....
Бо їх мала курка знесла???
погуглите хотя б
2
4
автор
Дама_из_рекламы
• 27 января в 18:54
Ответ дляЖдун с Нибиру
В стартпосте указано - проверенный рецепт. Имеется в виду, что человек неоднократно лично готовил. Навык читать и понимать прочитанный текст важнее навыка гуглить.
1
2
автор
Дама_из_рекламы
• 27 января в 18:55
Ответ дляСадоводница
на перепелиних. вони безпечні сирими
Вы готовите? Рецепт есть у вас проверенный вами?
Ждун с Нибиру• 27 января в 18:57
Ответ дляСадоводница
погуглите хотя б
Безпечніші не значить безпечні...я взагалі нерозумію того двіжа навколо перепелиних яєць, вони по складу нічим не інші курячих
1
1
Садоводница• 27 января в 18:57
Ответ дляДама_из_рекламы
Вы готовите? Рецепт есть у вас проверенный вами?
да. готую. і дуже люблю. новий рік і на інші свята
автор
Дама_из_рекламы
• 27 января в 18:58
Ответ дляСадоводница
да. готую. і дуже люблю. новий рік і на інші свята
Дайте, будь ласка рецепт. А если с вареными, это уже не то будет?
2
Садоводница• 27 января в 19:01
Ответ дляДама_из_рекламы
Дайте, будь ласка рецепт. А если с вареными, это уже не то будет?
з вареними не роблю.. знаю що можно і на отваре з горошка готувати. не пробувала. а перепелиний майонез як звичайний. хоч свято не опаскудить. хочешь шубу, хочешь оливье - все ідеально буде
Садоводница• 27 января в 19:02
Ответ дляДама_из_рекламы
Дайте, будь ласка рецепт. А если с вареными, это уже не то будет?
Для приготування майонезу на перепелиних яйцях:
яйця перепелині 5 шт.;
олія оливкова 250 г;
сіль 0,5 ч.л.;
цукор 1 ч.л.;
гірчиця лагідна 1 ч.л. (можна і без);
оцет винний 6% 1 ст.л;
перець чорний мелений до смаку.У чашу блендера кладемо п´ять перепелиних яєць. Відразу додаємо одну чайну ложку цукру, трішки меленого чорного перцю, одну столову ложку винного оцту або сік лимона, пів чайної ложки солі та одну чайну ложку лагідної гірчиці. Олію поки що не додаємо. Блендером все збиваємо протягом 1-2 хвилин. Коли з´явилася піна поступово додаємо рослинну олію. Блендер утримуємо на дні. Коли нижній шар загустів, починаємо поступово піднімати блендер.
я робила і на тростниковому цукрі
яйця перепелині 5 шт.;
олія оливкова 250 г;
сіль 0,5 ч.л.;
цукор 1 ч.л.;
гірчиця лагідна 1 ч.л. (можна і без);
оцет винний 6% 1 ст.л;
перець чорний мелений до смаку.У чашу блендера кладемо п´ять перепелиних яєць. Відразу додаємо одну чайну ложку цукру, трішки меленого чорного перцю, одну столову ложку винного оцту або сік лимона, пів чайної ложки солі та одну чайну ложку лагідної гірчиці. Олію поки що не додаємо. Блендером все збиваємо протягом 1-2 хвилин. Коли з´явилася піна поступово додаємо рослинну олію. Блендер утримуємо на дні. Коли нижній шар загустів, починаємо поступово піднімати блендер.
я робила і на тростниковому цукрі
1
Полуничка• 27 января в 19:06
Автор, обязательно добавьте немного воды, когда уже все взобьете. Просто попробуйте на вкус до и после. Это работает с любым рецептом.
А поговорить?• 27 января в 19:10
Ответ дляДама_из_рекламы
В стартпосте указано - проверенный рецепт. Имеется в виду, что человек неоднократно лично готовил. Навык читать и понимать прочитанный текст важнее навыка гуглить.
Навык милого общения важнее навыка поучать тем более если просите об услуге
1
Мама Чели• 27 января в 19:18
Ответ дляЖдун с Нибиру
З якого то перепугу перепелині безпечніші за курячі....
Бо їх мала курка знесла???
Та ни с какого, миф это, которому все рады и несут в массы..
1
Полуничка• 27 января в 19:36
Ответ дляА поговорить?
Навык милого общения важнее навыка поучать тем более если просите об услуге
Это вы в ссылке на кучу рецептов увидели милое общение?
Забрызжу ядом• 27 января в 21:43
Перепелиные яйца точно так же может быть заражены сальмонеллой как и куриные.
КохайтесьЧорнобровi• 27 января в 22:17
Молоко 150 мл, олія 300 мл збити блендером, блендер погружний (молоко має бути не холодне, кімнатної температури), як загустіє додати пів ч.л солі , 3 ч.л гірчиці і 2 ст. л лимонного соку, знову збити, і все, готово.
1
автор
Дама_из_рекламы
• 27 января в 22:21
Ответ дляКохайтесьЧорнобровi
Молоко 150 мл, олія 300 мл збити блендером, блендер погружний (молоко має бути не холодне, кімнатної температури), як загустіє додати пів ч.л солі , 3 ч.л гірчиці і 2 ст. л лимонного соку, знову збити, і все, готово.
Дякую. Гірчицю яку берете туди? І дивно що молоко не закислюється з лимонним соком. Як довго зберігається?
КохайтесьЧорнобровi• 27 января в 22:22
Ответ дляДама_из_рекламы
Дякую. Гірчицю яку берете туди? І дивно що молоко не закислюється з лимонним соком. Як довго зберігається?
Гірчицю будь яку, навіть домашню з порошку, молоко одразу добре збивається з олією, якщо закипятити, то днів 5 точно зберігається.
1
автор
Дама_из_рекламы
• 27 января в 22:22
Ответ дляКохайтесьЧорнобровi
Гірчицю будь яку, навіть домашню з порошку, молоко одразу добре збивається з олією, якщо закипятити, то днів 5 точно зберігається.
А олія яка іде? Оливкова?
КохайтесьЧорнобровi• 27 января в 22:23
Ответ дляДама_из_рекламы
А олія яка іде? Оливкова?
Я звичайну лию)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу