Блондинка в Шоколаде• 15 февраля в 14:25
Гранола. Кто готовит сам?
Что вы туда добавляете? А если банан туда помять добавить, будет норм?
Первый раз бужу готовить, посоветуйте как лучше, пожалуйста
Первый раз бужу готовить, посоветуйте как лучше, пожалуйста
Помеха справа• 15 февраля в 14:34
Готувала, коли дитина була малою.
Вже точно не згадаю, але вівсянка (плющена), різні горіхи (подрібнені), родзинки, сушені ягоди, цукати (саморобні), все це збризкувала соком (зазвичай яблучним) і сушила в духовці, часто перемішуючи, щоб не злипалось великими шматками.
Банан або свіжі фрукти не додавала, бо вони сохнуть довше, ніж вівсянка і горіхи, і виходило чорті шо.
Вже точно не згадаю, але вівсянка (плющена), різні горіхи (подрібнені), родзинки, сушені ягоди, цукати (саморобні), все це збризкувала соком (зазвичай яблучним) і сушила в духовці, часто перемішуючи, щоб не злипалось великими шматками.
Банан або свіжі фрукти не додавала, бо вони сохнуть довше, ніж вівсянка і горіхи, і виходило чорті шо.
автор
Блондинка в Шоколаде
• 15 февраля в 14:35
Ответ дляПомеха справа
Готувала, коли дитина була малою.
Вже точно не згадаю, але вівсянка (плющена), різні горіхи (подрібнені), родзинки, сушені ягоди, цукати (саморобні), все це збризкувала соком (зазвичай яблучним) і сушила в духовці, часто перемішуючи, щоб не злипалось великими шматками.
Банан або свіжі фрукти не додавала, бо вони сохнуть довше, ніж вівсянка і горіхи, і виходило чорті шо.
Вже точно не згадаю, але вівсянка (плющена), різні горіхи (подрібнені), родзинки, сушені ягоди, цукати (саморобні), все це збризкувала соком (зазвичай яблучним) і сушила в духовці, часто перемішуючи, щоб не злипалось великими шматками.
Банан або свіжі фрукти не додавала, бо вони сохнуть довше, ніж вівсянка і горіхи, і виходило чорті шо.
Мед давали туди?
Помеха справа• 15 февраля в 14:37
Ответ дляБлондинка в Шоколаде
Мед давали туди?
Якщо сік був солодкий, то не додавала.
сладкий_ноябрь• 15 февраля в 14:42
Вівсянка
Грецькі горіхи
Кешью
Сушені вишні
Інжир
Клюква
Чіа
Льон
Кунжут
Насіння гарбузове
Це моя улюблена суміш.
Грецькі горіхи
Кешью
Сушені вишні
Інжир
Клюква
Чіа
Льон
Кунжут
Насіння гарбузове
Це моя улюблена суміш.
1
автор
Блондинка в Шоколаде
• 15 февраля в 14:45
Ответ длясладкий_ноябрь
Вівсянка
Грецькі горіхи
Кешью
Сушені вишні
Інжир
Клюква
Чіа
Льон
Кунжут
Насіння гарбузове
Це моя улюблена суміш.
Грецькі горіхи
Кешью
Сушені вишні
Інжир
Клюква
Чіа
Льон
Кунжут
Насіння гарбузове
Це моя улюблена суміш.
А за рахунок чого воно зклеюється?
ДолькиКабана• 15 февраля в 14:51
Ответ дляБлондинка в Шоколаде
А за рахунок чого воно зклеюється?
Банан точно нет. Это каша будет. Склеивается за счет мёда и немного оливкового масла
1
автор
Блондинка в Шоколаде
• 15 февраля в 14:54
Ответ дляДолькиКабана
Банан точно нет. Это каша будет. Склеивается за счет мёда и немного оливкового масла
Поняла. Спасибо!
сладкий_ноябрь• 15 февраля в 14:55
Ответ дляБлондинка в Шоколаде
А за рахунок чого воно зклеюється?
Оливкова олія, кленовий сироп, взбиті білки
1
автор
Блондинка в Шоколаде
• 15 февраля в 14:57
Ответ длясладкий_ноябрь
Оливкова олія, кленовий сироп, взбиті білки
А скільки треба олії на 200 грамів вівсянки?
сладкий_ноябрь• 15 февраля в 14:58
Ответ дляБлондинка в Шоколаде
А скільки треба олії на 200 грамів вівсянки?
Я все роблю на око і партіями в 2 кг
Подивіться в інтернеті пропорції
Подивіться в інтернеті пропорції
Розумна Губка• 15 февраля в 15:23
З бананом - то вже формувати батончиками можна, але тоді вівсянку брати не плющену, а пластівці (користі менше(, але батончики виходили норм і з бананом + трохи кориці і вони без меду й цукру досить солодкі
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу