Царевна в уггах• Изменено 15 февраля в 16:08
А ви знаєте яка жирність у домашнього нежирного сиру?
Іноді кажуть : ’не жирний, я зняла всі вершки’ іноді кажуть ’сепараторний ’.
Яка насправді в них жирність?
Яка насправді в них жирність?
Голубка миру• 15 февраля в 16:13
Коли ми робили сир, у нежирного була жирність десь 9, у жирного 18, мама рахувала якось.
1
andrey_spec• 15 февраля в 16:18
Колись часто купляв на ярмарці ’нежирний’ ’м´який сир’. Потім виявив, що він увесь звідти не проходить тест на стакан води, тобто з рослинним жиром. Більше не купляв.
1
1
автор
Царевна в уггах
• 15 февраля в 16:40
Звісно ті, хто роблять сметану чи продають вершки,то гарно обробляють молоко і тоді сир дійсно не жирним виходить.
Враховуючи,, що сметаною торгують майже всі молочниці і сир має поділ на жирний і нежирний. То в принципі можна вірити. Бо жирний,як масло (( бє
Враховуючи,, що сметаною торгують майже всі молочниці і сир має поділ на жирний і нежирний. То в принципі можна вірити. Бо жирний,як масло (( бє
Мальчун-задирун• 15 февраля в 16:57
Ответ дляЦаревна в уггах
Звісно ті, хто роблять сметану чи продають вершки,то гарно обробляють молоко і тоді сир дійсно не жирним виходить.
Враховуючи,, що сметаною торгують майже всі молочниці і сир має поділ на жирний і нежирний. То в принципі можна вірити. Бо жирний,як масло (( бє
Враховуючи,, що сметаною торгують майже всі молочниці і сир має поділ на жирний і нежирний. То в принципі можна вірити. Бо жирний,як масло (( бє
Я только жирный и люблю
автор
Царевна в уггах
• 15 февраля в 17:38
Ответ дляМальчун-задирун
Я только жирный и люблю
Не можу його їсти ( підшлункова відразу здає
Мальчун-задирун• 15 февраля в 18:03
Ответ дляЦаревна в уггах
Не можу його їсти ( підшлункова відразу здає
Зрозуміло
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
