sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
noavatar
Love_Love_Love_• 17 февраля в 18:22

Що приготувати швидко щоб взагалі не паритись, але можна було

Декілька разів їсти
Щось рибне чи мʼясне
В мене дежурний варіант стейки, але вже набрид
woman_facepalming 6
36 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
noavatar
Sicillia• 17 февраля в 18:23
1
Плов. Але набридає і він...
like 3 woman_facepalming 1
noavatar
Natalia505• 17 февраля в 18:24
2
В мене на такий випадок пельмені мої лежать або вареники з картоплею. Коли зовсім ліньки.
woman_facepalming 2 like 3
noavatar
Murzeelka• 17 февраля в 18:24
3
Попробуйте лобстеры термидор
face_with_tears_of_joy 13
noavatar
dovolga• 17 февраля в 18:24
4
Макарони з рибною або м´ясною консервою.
like 2 dislike 1
noavatar
Птицекрыл• 17 февраля в 18:25
5
борщ
like 3 dislike 2
noavatar
Елена - 79• 17 февраля в 18:26
6
Запеканка : кр. рыба, брокколи, заливка яйца и молоко
Кур филе по- французски : лук, помидоры, сыр, майонез.
Спагетти
noavatar
Туся Муся• 17 февраля в 18:26
7
Борщик, плов или тушеная картошка с мясом.
like 1
noavatar
Я не Сірожа• 17 февраля в 18:29
8
Фаршировані перці з Кастко. В кожної українки в США в морозилці повинні бути пару упаковок на всяк випадок))
face_with_tears_of_joy 4 dislike 1 woman_facepalming 1
noavatar
НАТАЛІЯ.КИЇВ• 17 февраля в 18:35
9
Сало
like 3
noavatar
diron• 17 февраля в 18:50
10
Ответ дляЕлена - 79
Запеканка : кр. рыба, брокколи, заливка яйца и молоко
Кур филе по- французски : лук, помидоры, сыр, майонез.
Спагетти
Красна риба, брокколі... Таке собі,недешево
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 18:55
11
Ответ дляMurzeelka
Попробуйте лобстеры термидор
За лобстерами потрібно їхати і ще чистити їх
woman_facepalming 4
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 18:55
12
Ответ дляЕлена - 79
Запеканка : кр. рыба, брокколи, заливка яйца и молоко
Кур филе по- французски : лук, помидоры, сыр, майонез.
Спагетти
Ооооо🥳
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 18:56
13
Ответ дляЯ не Сірожа
Фаршировані перці з Кастко. В кожної українки в США в морозилці повинні бути пару упаковок на всяк випадок))
Там є фаршировані перці?
noavatar
фафелька• 17 февраля в 18:57
14
Варите картошку в мундире, выкладываете в форму, давите стаканом, формируя дно и бортики. Сыпете нарезанный бекон/ветчину/курицу, тёртый сыр, заливаете смесью яиц, сливок и сметаны. Запекаете около часа)
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 18:57
15
Ответ дляdiron
Красна риба, брокколі... Таке собі,недешево
А чому обов’язково має бути дешево?
woman_facepalming 3
noavatar
Я не Сірожа• 17 февраля в 18:57
16
Ответ дляLove_Love_Love_
Там є фаршировані перці?
Так, донька брала з місяць тому. А сестра їх роками бере, ностальгує)
Вони не в коробках в закритих вертикальних холодильниках, а там, де напівфабрикати в відкритих холодильниках лежать, типу лазаньї та пюре.
noavatar
Murzeelka• 17 февраля в 18:57
17
Ответ дляLove_Love_Love_
За лобстерами потрібно їхати і ще чистити їх
Богачам? А мы думали, что им доставляют уже подготовленные...
Жизнь-боль
face_with_tears_of_joy 3
noavatar
Солнечная_я• 17 февраля в 18:57
18
Нарезали куриную грудку, лук, морковь, картофель (или макароны), помидорку, можно другие овощи, все покидали в форму, залили сметанно-яичной заливкой и в духовку на 40 мин. Минут за 10 посыпали сыром и обратно. Оно и на следующий день вкусно.
attached-photo
attached-photo
like 3
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 18:58
19
Ответ дляфафелька
Варите картошку в мундире, выкладываете в форму, давите стаканом, формируя дно и бортики. Сыпете нарезанный бекон/ветчину/курицу, тёртый сыр, заливаете смесью яиц, сливок и сметаны. Запекаете около часа)
До речі сто разів бачила ту давлену картоплю. Треба спробувати, але воно добре якщо ще раз розігріти?
noavatar
фафелька• 17 февраля в 18:59
20
Ответ дляLove_Love_Love_
До речі сто разів бачила ту давлену картоплю. Треба спробувати, але воно добре якщо ще раз розігріти?
Оно великолепно всегда)
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 18:59
21
Ответ дляЯ не Сірожа
Так, донька брала з місяць тому. А сестра їх роками бере, ностальгує)
Вони не в коробках в закритих вертикальних холодильниках, а там, де напівфабрикати в відкритих холодильниках лежать, типу лазаньї та пюре.
Блін, я вже поклялась що картку не буду продовжувати.
Тепер точно прийдеться, я там тільки вареники беру
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 18:59
22
Ответ дляфафелька
Оно великолепно всегда)
Дякую, я обов’язково приготую.
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 19:01
23
Ответ дляФорсия
Нарезали куриную грудку, лук, морковь, картофель (или макароны), помидорку, можно другие овощи, все покидали в форму, залили сметанно-яичной заливкой и в духовку на 40 мин. Минут за 10 посыпали сыром и обратно. Оно и на следующий день вкусно.
Хм, я б назвала ваш рецепт: ліниве мʼясо по французьки)))
noavatar
Солнечная_я• 17 февраля в 19:02
24
Ответ дляLove_Love_Love_
Хм, я б назвала ваш рецепт: ліниве мʼясо по французьки)))
В принципе да. И с гарниром сразу)
И рыбу так делаю, и свинину.
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 19:02
25
Ответ дляMurzeelka
Богачам? А мы думали, что им доставляют уже подготовленные...
Жизнь-боль
Ви так написали, наче, бути багачем це щось позорне.
До речі лобстери в певних місцях коштують копійки, як і телячі нирки в деяких коштують нереальних грошей.
woman_facepalming 2
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 19:03
26
Ответ дляФорсия
В принципе да. И с гарниром сразу)
И рыбу так делаю, и свинину.
Прікольно. Дякую
like 2
noavatar
Murzeelka• 17 февраля в 19:04
27
Ответ дляLove_Love_Love_
Ви так написали, наче, бути багачем це щось позорне.
До речі лобстери в певних місцях коштують копійки, як і телячі нирки в деяких коштують нереальних грошей.
Я написала так, как я написала) Обязательно поделитесь, где лобстеров за копейки продают
noavatar
автор Love_Love_Love_ • 17 февраля в 19:04
28
Ответ дляMurzeelka
Я написала так, как я написала) Обязательно поделитесь, где лобстеров за копейки продают
В гуглі є вся інформація
woman_facepalming 1
noavatar
Я не Сірожа• 17 февраля в 19:14
29
Ответ дляMurzeelka
Я написала так, как я написала) Обязательно поделитесь, где лобстеров за копейки продают
Не ображайтесь)
Для України лобстери дійсно дорогий продукт, але автор теми в США, там купити лобстера не проблема)
За 40-45 доларів можна купити і приготувати 2 шикарних хвоста, а якщо не хочеться готувати, то за ті самі гроші можна доставку з Ред лобстера замовити. А 40 доларів в США - це зарплата за 1-2 робочі години, навіть студенти можуть собі дозволити.
woman_facepalming 1
noavatar
Murzeelka• 17 февраля в 19:16
30
Ответ дляЯ не Сірожа
Не ображайтесь)
Для України лобстери дійсно дорогий продукт, але автор теми в США, там купити лобстера не проблема)
За 40-45 доларів можна купити і приготувати 2 шикарних хвоста, а якщо не хочеться готувати, то за ті самі гроші можна доставку з Ред лобстера замовити. А 40 доларів в США - це зарплата за 1-2 робочі години, навіть студенти можуть собі дозволити.
Все-ок. Я жила в Америке и понимаю
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff