Декілька разів їсти
Щось рибне чи мʼясне
В мене дежурний варіант стейки, але вже набрид
Щось рибне чи мʼясне
В мене дежурний варіант стейки, але вже набрид
6
Natalia505• 17 февраля в 18:24
В мене на такий випадок пельмені мої лежать або вареники з картоплею. Коли зовсім ліньки.
2
3
Елена - 79• 17 февраля в 18:26
Запеканка : кр. рыба, брокколи, заливка яйца и молоко
Кур филе по- французски : лук, помидоры, сыр, майонез.
Спагетти
Кур филе по- французски : лук, помидоры, сыр, майонез.
Спагетти
Я не Сірожа• 17 февраля в 18:29
Фаршировані перці з Кастко. В кожної українки в США в морозилці повинні бути пару упаковок на всяк випадок))
4
1
1
Ответ дляMurzeelka
Попробуйте лобстеры термидор
За лобстерами потрібно їхати і ще чистити їх
4
Ответ дляЕлена - 79
Запеканка : кр. рыба, брокколи, заливка яйца и молоко
Кур филе по- французски : лук, помидоры, сыр, майонез.
Спагетти
Кур филе по- французски : лук, помидоры, сыр, майонез.
Спагетти
Ооооо🥳
Ответ дляЯ не Сірожа
Фаршировані перці з Кастко. В кожної українки в США в морозилці повинні бути пару упаковок на всяк випадок))
Там є фаршировані перці?
Ответ дляdiron
Красна риба, брокколі... Таке собі,недешево
А чому обов’язково має бути дешево?
3
Я не Сірожа• 17 февраля в 18:57
Ответ дляLove_Love_Love_
Там є фаршировані перці?
Так, донька брала з місяць тому. А сестра їх роками бере, ностальгує)
Вони не в коробках в закритих вертикальних холодильниках, а там, де напівфабрикати в відкритих холодильниках лежать, типу лазаньї та пюре.
Вони не в коробках в закритих вертикальних холодильниках, а там, де напівфабрикати в відкритих холодильниках лежать, типу лазаньї та пюре.
Солнечная_я• 17 февраля в 18:57
Нарезали куриную грудку, лук, морковь, картофель (или макароны), помидорку, можно другие овощи, все покидали в форму, залили сметанно-яичной заливкой и в духовку на 40 мин. Минут за 10 посыпали сыром и обратно. Оно и на следующий день вкусно.
3
Ответ дляфафелька
Варите картошку в мундире, выкладываете в форму, давите стаканом, формируя дно и бортики. Сыпете нарезанный бекон/ветчину/курицу, тёртый сыр, заливаете смесью яиц, сливок и сметаны. Запекаете около часа)
До речі сто разів бачила ту давлену картоплю. Треба спробувати, але воно добре якщо ще раз розігріти?
Ответ дляЯ не Сірожа
Так, донька брала з місяць тому. А сестра їх роками бере, ностальгує)
Вони не в коробках в закритих вертикальних холодильниках, а там, де напівфабрикати в відкритих холодильниках лежать, типу лазаньї та пюре.
Вони не в коробках в закритих вертикальних холодильниках, а там, де напівфабрикати в відкритих холодильниках лежать, типу лазаньї та пюре.
Блін, я вже поклялась що картку не буду продовжувати.
Тепер точно прийдеться, я там тільки вареники беру
Тепер точно прийдеться, я там тільки вареники беру
Ответ дляфафелька
Оно великолепно всегда)
Дякую, я обов’язково приготую.
Ответ дляФорсия
Нарезали куриную грудку, лук, морковь, картофель (или макароны), помидорку, можно другие овощи, все покидали в форму, залили сметанно-яичной заливкой и в духовку на 40 мин. Минут за 10 посыпали сыром и обратно. Оно и на следующий день вкусно.
Хм, я б назвала ваш рецепт: ліниве мʼясо по французьки)))
Солнечная_я• 17 февраля в 19:02
Ответ дляLove_Love_Love_
Хм, я б назвала ваш рецепт: ліниве мʼясо по французьки)))
В принципе да. И с гарниром сразу)
И рыбу так делаю, и свинину.
И рыбу так делаю, и свинину.
Ответ дляMurzeelka
Богачам? А мы думали, что им доставляют уже подготовленные...
Жизнь-боль
Жизнь-боль
Ви так написали, наче, бути багачем це щось позорне.
До речі лобстери в певних місцях коштують копійки, як і телячі нирки в деяких коштують нереальних грошей.
До речі лобстери в певних місцях коштують копійки, як і телячі нирки в деяких коштують нереальних грошей.
2
Ответ дляФорсия
В принципе да. И с гарниром сразу)
И рыбу так делаю, и свинину.
И рыбу так делаю, и свинину.
Прікольно. Дякую
2
Ответ дляLove_Love_Love_
Ви так написали, наче, бути багачем це щось позорне.
До речі лобстери в певних місцях коштують копійки, як і телячі нирки в деяких коштують нереальних грошей.
До речі лобстери в певних місцях коштують копійки, як і телячі нирки в деяких коштують нереальних грошей.
Я написала так, как я написала) Обязательно поделитесь, где лобстеров за копейки продают
Ответ дляMurzeelka
Я написала так, как я написала) Обязательно поделитесь, где лобстеров за копейки продают
В гуглі є вся інформація
1
Я не Сірожа• 17 февраля в 19:14
Ответ дляMurzeelka
Я написала так, как я написала) Обязательно поделитесь, где лобстеров за копейки продают
Не ображайтесь)
Для України лобстери дійсно дорогий продукт, але автор теми в США, там купити лобстера не проблема)
За 40-45 доларів можна купити і приготувати 2 шикарних хвоста, а якщо не хочеться готувати, то за ті самі гроші можна доставку з Ред лобстера замовити. А 40 доларів в США - це зарплата за 1-2 робочі години, навіть студенти можуть собі дозволити.
Для України лобстери дійсно дорогий продукт, але автор теми в США, там купити лобстера не проблема)
За 40-45 доларів можна купити і приготувати 2 шикарних хвоста, а якщо не хочеться готувати, то за ті самі гроші можна доставку з Ред лобстера замовити. А 40 доларів в США - це зарплата за 1-2 робочі години, навіть студенти можуть собі дозволити.
1
Ответ дляЯ не Сірожа
Не ображайтесь)
Для України лобстери дійсно дорогий продукт, але автор теми в США, там купити лобстера не проблема)
За 40-45 доларів можна купити і приготувати 2 шикарних хвоста, а якщо не хочеться готувати, то за ті самі гроші можна доставку з Ред лобстера замовити. А 40 доларів в США - це зарплата за 1-2 робочі години, навіть студенти можуть собі дозволити.
Для України лобстери дійсно дорогий продукт, але автор теми в США, там купити лобстера не проблема)
За 40-45 доларів можна купити і приготувати 2 шикарних хвоста, а якщо не хочеться готувати, то за ті самі гроші можна доставку з Ред лобстера замовити. А 40 доларів в США - це зарплата за 1-2 робочі години, навіть студенти можуть собі дозволити.
Все-ок. Я жила в Америке и понимаю
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу