Киця-бриця• 27 февраля в 14:58
Повар
Сколько нужно платить повару только открывшемуся кафе(то есть работы мало)?приготовление легких блюд -завтраки,салаты,бульоны
Привіт з ботойбіччя• 27 февраля в 15:03
Саме від цієї людини залежить подальший розвиток вашого бізнесу і чи будуть далі у вас клієнти. Якщо ви все так обезцінюєте з самого початку, то не знаю якого «далі» ви чекаєте
6
Ковбой Хагис• 27 февраля в 15:04
1000 грн в день мінімум (при 8 год робочому графіку) навіть коли клієнтів нема. Плюс відсотки від ним заробленого.
2
автор
Киця-бриця
• 27 февраля в 15:11
Ответ дляSantander
Відсутність клієнтів це не питання повара, особливо на початковому етапі
А я не говорила що це питання повара,а до того,що роботи не багато,що це не ресторан з великим потоком
автор
Киця-бриця
• 27 февраля в 15:12
Ответ дляПривіт з ботойбіччя
Саме від цієї людини залежить подальший розвиток вашого бізнесу і чи будуть далі у вас клієнти. Якщо ви все так обезцінюєте з самого початку, то не знаю якого «далі» ви чекаєте
Чого я обесцінюю?я ще не відкрилась,розраховую витрати.До чого це взагалі?
Привіт з ботойбіччя• 27 февраля в 15:14
Ответ дляКиця-бриця
Чого я обесцінюю?я ще не відкрилась,розраховую витрати.До чого це взагалі?
Тези «роботи мало», «страви легкі» наводять на певні висновки
1
Не гоню• 27 февраля в 15:33
подозреваю что здесь повар и посуду будет мыть, раз работы ’не много’
Пиши-пропало• 27 февраля в 16:06
Ответ дляКиця-бриця
Чого я обесцінюю?я ще не відкрилась,розраховую витрати.До чого це взагалі?
Можна взагалі зекономити,готувати та робити все самій.
Зайченя• 27 февраля в 16:35
Ответ дляНезнакомлюся
20 - 30 тыс. грн
Смотря какого уровня ресторан. Для хорошего мало. Либо будет текучка, либо хреновое меню и небольшой доход
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу