Вся така шо куди там• 02 марта в 12:12
Картопля по французьки
Який ваш рецепт, поділіться. Я роблю з філе, сиром, цибулею, майонезом. Але не знаю які все ж шари робити щоб смачно було
1
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 12:15
Та яка різниця, просто тонкощі рецепту, що ви вже зранку токсичні
5
17
Та легко!• 02 марта в 12:16
замість майонезу використовую сметану. Інколи, коли хочу щоб ситніше - даю шар картоплі.
3
Обнимашкина• 02 марта в 12:17
А я люблю в гусятниці.і ще троху томату. І замість майонезу- сметани.Можу ще шар квасолі( відвареної,бажано) додати, пару грибочки. І в духовці. Вона вмліє- неймовірна
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 12:19
Ответ дляОбнимашкина
А я люблю в гусятниці.і ще троху томату. І замість майонезу- сметани.Можу ще шар квасолі( відвареної,бажано) додати, пару грибочки. І в духовці. Вона вмліє- неймовірна
Дякую! В мене скляна форма, в ній роблю, але завжди якась не така виходить
1
Н@Диете• 02 марта в 12:20
Я роблю з відбивною з яловичини або свинна, цибуля , картопля тоненько порізана, соус з сметани з гірчицею або бешемель зверху ще сир наприкінці сиплю
2
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 12:20
Ответ дляТа легко!
замість майонезу використовую сметану. Інколи, коли хочу щоб ситніше - даю шар картоплі.
Сметана зверху з сиром?
Обнимашкина• 02 марта в 12:20
Ответ дляВся така шо куди там
Дякую! В мене скляна форма, в ній роблю, але завжди якась не така виходить
Я теж це замітила. Зо в гусятниці- інший смак
1
Яйцеголовая• 02 марта в 12:21
Ответ дляМлинці зі смайликом
Во Франции знают, что у них есть такая картошка?
Я так понимаю, все что в духовке с майонезом - это ’по французски’
6
3
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 12:22
Ответ дляН@Диете
Я роблю з відбивною з яловичини або свинна, цибуля , картопля тоненько порізана, соус з сметани з гірчицею або бешемель зверху ще сир наприкінці сиплю
Дякую! соус це цікаво
Та легко!• 02 марта в 12:22
Ответ дляВся така шо куди там
Сметана зверху з сиром?
Я змащую філе сметаною з сиром. І потім трохи зверху.
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 12:22
Ответ дляЯйцеголовая
Я так понимаю, все что в духовке с майонезом - это ’по французски’
Ні
Звезда в шоке• 02 марта в 12:23
Можно положить на мясо лук кольцами,только его перед этим замариновать
Получается очень вкусно
Получается очень вкусно
1
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 12:23
Ответ дляТа легко!
Я змащую філе сметаною з сиром. І потім трохи зверху.
Тобто філе зверху картоплі?
Дідова баба• 02 марта в 12:24
Ответ дляМлинці зі смайликом
Во Франции знают, что у них есть такая картошка?
Вы б ещё ’шутку’ про перец и болгар и орех и греков вспомнили. Сейчас живот лопнет от смеха
1
5
2
Квітка папороті• 02 марта в 12:25
Ответ дляМлинці зі смайликом
Во Франции знают, что у них есть такая картошка?
Ну а шо, наші вже навчили французів готувати їх салат ´олів´є´, тепер ще бульбу навчать готувати по їхньому.
4
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 12:26
Ответ дляКвітка папороті
Ну а шо, наші вже навчили французів готувати їх салат ´олів´є´, тепер ще бульбу навчать готувати по їхньому.
Є ще м´ясо по-французьки
Квітка папороті• 02 марта в 12:26
Ответ дляВся така шо куди там
Є ще м´ясо по-французьки
От-от, нехай вчаться свої страви готувати.
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 12:27
Ну з ним простіше, а от картопля я все ніяк ідеальну формулу не виведу
Квітка папороті• 02 марта в 12:30
Ответ дляВся така шо куди там
Ну з ним простіше, а от картопля я все ніяк ідеальну формулу не виведу
Я роблю , як в пості 8 написали, тільки з майонезом. Сиром посипаю, десь , за 10 хвилин до кінця.
1
Синиця у спідниці• 02 марта в 12:34
я роблю так:
1. картопля, порізана кружечками 5 мм, солена і перчена
2. по хвилині підсмажені з обох боків з мінімумом олії свинячі відбивні (без кляру і муки)
3. порізані кружечками помідори (можна без них)
4. цибуля кубиком, перемішана з тертим сиром і майонезом
за 15 звилин до готовності ще зверху посипаю сиром.
1. картопля, порізана кружечками 5 мм, солена і перчена
2. по хвилині підсмажені з обох боків з мінімумом олії свинячі відбивні (без кляру і муки)
3. порізані кружечками помідори (можна без них)
4. цибуля кубиком, перемішана з тертим сиром і майонезом
за 15 звилин до готовності ще зверху посипаю сиром.
1
Пожмаковна• 02 марта в 13:02
Ответ дляКвітка папороті
От-от, нехай вчаться свої страви готувати.
У них есть гратен дофинуа, я думаю вот это чудо в майонезе это попытка сделать нечто похожее
Маруська Му• 02 марта в 13:06
Самая вкусная картошка у моей свекрови. Отбивные из свинины, сверху лук, готовые грибы, потом картошка, как фри по 1 см и длинная. Она у нее на вкус как жареная, я с ней готовила, но сколько не пытаюсь повторить, у меня не то. Она в конце индукцию на неск минут включает.
1
Ро30BbIu_CJIoHuK• 02 марта в 13:33
Відбивні зі свинини, цибуля полукільцями або як наріжу , картопля тоненькими кружальцями , сметана. Сиром посипаю, коли вже, майже , все готово. Колись був майонез замість сметани. Та донька з майонезом не хоче їсти і мені від нього погано, тому перейшла на сметану.
1
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 13:36
Ответ дляСиниця у спідниці
я роблю так:
1. картопля, порізана кружечками 5 мм, солена і перчена
2. по хвилині підсмажені з обох боків з мінімумом олії свинячі відбивні (без кляру і муки)
3. порізані кружечками помідори (можна без них)
4. цибуля кубиком, перемішана з тертим сиром і майонезом
за 15 звилин до готовності ще зверху посипаю сиром.
1. картопля, порізана кружечками 5 мм, солена і перчена
2. по хвилині підсмажені з обох боків з мінімумом олії свинячі відбивні (без кляру і муки)
3. порізані кружечками помідори (можна без них)
4. цибуля кубиком, перемішана з тертим сиром і майонезом
за 15 звилин до готовності ще зверху посипаю сиром.
Дякую!
1
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 13:37
Ответ дляМаруська Му
Самая вкусная картошка у моей свекрови. Отбивные из свинины, сверху лук, готовые грибы, потом картошка, как фри по 1 см и длинная. Она у нее на вкус как жареная, я с ней готовила, но сколько не пытаюсь повторить, у меня не то. Она в конце индукцию на неск минут включает.
Без сиру зверху?
автор
Вся така шо куди там
• 02 марта в 13:38
Ответ дляРо30BbIu_CJIoHuK
Відбивні зі свинини, цибуля полукільцями або як наріжу , картопля тоненькими кружальцями , сметана. Сиром посипаю, коли вже, майже , все готово. Колись був майонез замість сметани. Та донька з майонезом не хоче їсти і мені від нього погано, тому перейшла на сметану.
З майонезом жирнувато виходить
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу