sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_204
Вся така шо куди там• 02 марта в 12:12

Картопля по французьки

Який ваш рецепт, поділіться. Я роблю з філе, сиром, цибулею, майонезом. Але не знаю які все ж шари робити щоб смачно було
heart 1
32 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_129
Млинці зі смайликом• 02 марта в 12:13
1
Во Франции знают, что у них есть такая картошка?
face_with_tears_of_joy 5 like 2 woman_facepalming 8
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 12:15
2
Та яка різниця, просто тонкощі рецепту, що ви вже зранку токсичні
face_with_tears_of_joy 5 like 17
anonim_33
Та легко!• 02 марта в 12:16
3
замість майонезу використовую сметану. Інколи, коли хочу щоб ситніше - даю шар картоплі.
heart 3
anonim_155
ДелайКак_Я• 02 марта в 12:17
4
Олія +спеції. Іноді мариновані курин гомілки ще кладу зверху.
like 3
anonim_112
Обнимашкина• 02 марта в 12:17
5
А я люблю в гусятниці.і ще троху томату. І замість майонезу- сметани.Можу ще шар квасолі( відвареної,бажано) додати, пару грибочки. І в духовці. Вона вмліє- неймовірна
anonim_182
Ранковий базар• 02 марта в 12:19
6
Можна додати гриби і моркву, але попереднього злегка обсмажити
like 1
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 12:19
7
Ответ дляОбнимашкина
А я люблю в гусятниці.і ще троху томату. І замість майонезу- сметани.Можу ще шар квасолі( відвареної,бажано) додати, пару грибочки. І в духовці. Вона вмліє- неймовірна
Дякую! В мене скляна форма, в ній роблю, але завжди якась не така виходить
like 1
anonim_133
Н@Диете• 02 марта в 12:20
8
Я роблю з відбивною з яловичини або свинна, цибуля , картопля тоненько порізана, соус з сметани з гірчицею або бешемель зверху ще сир наприкінці сиплю
heart 2
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 12:20
9
Ответ дляТа легко!
замість майонезу використовую сметану. Інколи, коли хочу щоб ситніше - даю шар картоплі.
Сметана зверху з сиром?
anonim_112
Обнимашкина• 02 марта в 12:20
10
Ответ дляВся така шо куди там
Дякую! В мене скляна форма, в ній роблю, але завжди якась не така виходить
Я теж це замітила. Зо в гусятниці- інший смак
like 1
anonim_145
Яйцеголовая• 02 марта в 12:21
11
Ответ дляМлинці зі смайликом
Во Франции знают, что у них есть такая картошка?
Я так понимаю, все что в духовке с майонезом - это ’по французски’
face_with_tears_of_joy 6 woman_facepalming 3
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 12:22
12
Ответ дляН@Диете
Я роблю з відбивною з яловичини або свинна, цибуля , картопля тоненько порізана, соус з сметани з гірчицею або бешемель зверху ще сир наприкінці сиплю
Дякую! соус це цікаво
anonim_33
Та легко!• 02 марта в 12:22
13
Ответ дляВся така шо куди там
Сметана зверху з сиром?
Я змащую філе сметаною з сиром. І потім трохи зверху.
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 12:22
14
Ответ дляЯйцеголовая
Я так понимаю, все что в духовке с майонезом - это ’по французски’
Ні
anonim_127
Звезда в шоке• 02 марта в 12:23
15
Можно положить на мясо лук кольцами,только его перед этим замариновать
Получается очень вкусно
heart 1
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 12:23
16
Ответ дляТа легко!
Я змащую філе сметаною з сиром. І потім трохи зверху.
Тобто філе зверху картоплі?
anonim_174
Дідова баба• 02 марта в 12:24
17
Ответ дляМлинці зі смайликом
Во Франции знают, что у них есть такая картошка?
Вы б ещё ’шутку’ про перец и болгар и орех и греков вспомнили. Сейчас живот лопнет от смеха
woman_facepalming 1 face_with_tears_of_joy 5 like 2
anonim_196
Квітка папороті• 02 марта в 12:25
18
Ответ дляМлинці зі смайликом
Во Франции знают, что у них есть такая картошка?
Ну а шо, наші вже навчили французів готувати їх салат ´олів´є´, тепер ще бульбу навчать готувати по їхньому.
face_with_tears_of_joy 4
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 12:26
19
Ответ дляКвітка папороті
Ну а шо, наші вже навчили французів готувати їх салат ´олів´є´, тепер ще бульбу навчать готувати по їхньому.
Є ще м´ясо по-французьки
anonim_196
Квітка папороті• 02 марта в 12:26
20
Ответ дляВся така шо куди там
Є ще м´ясо по-французьки
От-от, нехай вчаться свої страви готувати.
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 12:27
21
Ну з ним простіше, а от картопля я все ніяк ідеальну формулу не виведу
anonim_196
Квітка папороті• 02 марта в 12:30
22
Ответ дляВся така шо куди там
Ну з ним простіше, а от картопля я все ніяк ідеальну формулу не виведу
Я роблю , як в пості 8 написали, тільки з майонезом. Сиром посипаю, десь , за 10 хвилин до кінця.
like 1
anonim_56
Синиця у спідниці• 02 марта в 12:34
23
я роблю так:
1. картопля, порізана кружечками 5 мм, солена і перчена
2. по хвилині підсмажені з обох боків з мінімумом олії свинячі відбивні (без кляру і муки)
3. порізані кружечками помідори (можна без них)
4. цибуля кубиком, перемішана з тертим сиром і майонезом
за 15 звилин до готовності ще зверху посипаю сиром.
heart 1
anonim_33
Та легко!• 02 марта в 12:37
24
Ответ дляВся така шо куди там
Тобто філе зверху картоплі?
так
anonim_151
Пожмаковна• 02 марта в 13:02
25
Ответ дляКвітка папороті
От-от, нехай вчаться свої страви готувати.
У них есть гратен дофинуа, я думаю вот это чудо в майонезе это попытка сделать нечто похожее
anonim_200
Маруська Му• 02 марта в 13:06
26
Самая вкусная картошка у моей свекрови. Отбивные из свинины, сверху лук, готовые грибы, потом картошка, как фри по 1 см и длинная. Она у нее на вкус как жареная, я с ней готовила, но сколько не пытаюсь повторить, у меня не то. Она в конце индукцию на неск минут включает.
like 1
anonim_195
Ро30BbIu_CJIoHuK• 02 марта в 13:33
27
Відбивні зі свинини, цибуля полукільцями або як наріжу , картопля тоненькими кружальцями , сметана. Сиром посипаю, коли вже, майже , все готово. Колись був майонез замість сметани. Та донька з майонезом не хоче їсти і мені від нього погано, тому перейшла на сметану.
heart 1
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 13:36
28
Ответ дляСиниця у спідниці
я роблю так:
1. картопля, порізана кружечками 5 мм, солена і перчена
2. по хвилині підсмажені з обох боків з мінімумом олії свинячі відбивні (без кляру і муки)
3. порізані кружечками помідори (можна без них)
4. цибуля кубиком, перемішана з тертим сиром і майонезом
за 15 звилин до готовності ще зверху посипаю сиром.
Дякую!
like 1
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 13:37
29
Ответ дляМаруська Му
Самая вкусная картошка у моей свекрови. Отбивные из свинины, сверху лук, готовые грибы, потом картошка, как фри по 1 см и длинная. Она у нее на вкус как жареная, я с ней готовила, но сколько не пытаюсь повторить, у меня не то. Она в конце индукцию на неск минут включает.
Без сиру зверху?
anonim_204
автор Вся така шо куди там • 02 марта в 13:38
30
Ответ дляРо30BbIu_CJIoHuK
Відбивні зі свинини, цибуля полукільцями або як наріжу , картопля тоненькими кружальцями , сметана. Сиром посипаю, коли вже, майже , все готово. Колись був майонез замість сметани. Та донька з майонезом не хоче їсти і мені від нього погано, тому перейшла на сметану.
З майонезом жирнувато виходить
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff