Надежда наш компас• 18 марта в 14:57
Голубці з молодої капусти чи зимової?
Хочу завтра зробити ,тому яку краще купити
автор
Надежда наш компас
• 18 марта в 15:01
Ответ дляФіфачка
я з пекінки роблю вже давно, більш ніжні та смачні виходять
Її теж потрібно варити? І скільки часу
Джем Шакіри• 18 марта в 15:05
Сейчас в молодой куча нитратов. Капуста - лидер по вбору в себя этой гадости.
Ваша прЭлесть• 18 марта в 15:09
Ответ дляНадежда наш компас
Її теж потрібно варити? І скільки часу
Прям варить нет, срезать белое, можно кипятком обдать, если не гнётся. Мои из пекинки не любят.
Фіфачка• 18 марта в 15:10
Ответ дляНадежда наш компас
Її теж потрібно варити? І скільки часу
Я пелюстки в мікрохвильовці або кип´ятком обдаю. Решта все точнісінько як і з білокачанною капустою
ПлакалаВАвто• 18 марта в 15:16
Ответ дляНадежда наш компас
Її теж потрібно варити? І скільки часу
Хвилин 5. Але майте на увазі, що з неї листя важко відділити.
ПлакалаВАвто• 18 марта в 15:17
Ответ дляВаша прЭлесть
Прям варить нет, срезать белое, можно кипятком обдать, если не гнётся. Мои из пекинки не любят.
И мне из пекинки не нравятся, она как бумага
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу