Кукарикуууууу• 19 марта в 10:08
Який ваш улюблений корисний десерт?
наприклад, з мінімумом цукру
АдеКВАтная• 19 марта в 10:10
Торт Спартак і не обманювати себе. Якщо я хочу солодкого, то організм має отримати солодке, а не їсти дивну перемолоту масу горіхів зі стевією
1
14
1
Шаманю второпях• 19 марта в 10:11
1) фруктово-сирна запіканка. я печу сама, замість цукру - банани та сухофрукти.2) апельсиновий мармелад на рисових хлібцях
Птица Говоруша• 19 марта в 10:20
если ем сладкое, то какое захочу, без распределения вредное-полезное, но не часто, раз в месяц
1
1
З горіха зерня• 19 марта в 10:21
Ответ дляАдеКВАтная
Торт Спартак і не обманювати себе. Якщо я хочу солодкого, то організм має отримати солодке, а не їсти дивну перемолоту масу горіхів зі стевією
Як правильно ви все написали. Бо замість спартака ти спочатку їсиш корисне, потім менш корисне, потім ще щось, а насолоди нема, бо в голові все одно спартак і в результаті або незадоволений або зі спартаком, але до нього зїв ще купу всього типу , щоб замінити.
4
1
муха в кедах• 19 марта в 10:22
Я зараз намагаюся знизити вагу ( доволі успішно) , для цього балансую раціон. І виявила що їм недостатньо клітковини, на мій коридор калорій важко набрати необхідні 25-30 г клітковини тільки овочами і фруктами. Тому прийняла рішення балансувати це добавками . Беру натуральний йогурт , додаю туди 10 г яблучної клітковини і 20 г протеїнового порошку. Мені так смачно!… Капєц як смачно.
2
З горіха зерня• 19 марта в 10:24
Ответ длямуха в кедах
Я зараз намагаюся знизити вагу ( доволі успішно) , для цього балансую раціон. І виявила що їм недостатньо клітковини, на мій коридор калорій важко набрати необхідні 25-30 г клітковини тільки овочами і фруктами. Тому прийняла рішення балансувати це добавками . Беру натуральний йогурт , додаю туди 10 г яблучної клітковини і 20 г протеїнового порошку. Мені так смачно!… Капєц як смачно.
Це може бути смачно. Але це не торт, якщо ти насправді хочеш торт. От моя мама не любить солодке-вона цього не розуміє.
1
Мудробаба• 19 марта в 10:25
Ответ длямуха в кедах
Я зараз намагаюся знизити вагу ( доволі успішно) , для цього балансую раціон. І виявила що їм недостатньо клітковини, на мій коридор калорій важко набрати необхідні 25-30 г клітковини тільки овочами і фруктами. Тому прийняла рішення балансувати це добавками . Беру натуральний йогурт , додаю туди 10 г яблучної клітковини і 20 г протеїнового порошку. Мені так смачно!… Капєц як смачно.
Я ще чіа додаю. Деколи манго. Смакота
1
ПотеряласЯ Я...• 19 марта в 10:27
Власна випічка. Сьогодні шоколадний рулет.
Домашні яйця, органічне какао з Iherb, домашня сметана і згущене молоко.
Таке я їм зранку раз в день.
Завтра буде сирник
Домашні яйця, органічне какао з Iherb, домашня сметана і згущене молоко.
Таке я їм зранку раз в день.
Завтра буде сирник
Птица Говоруша• 19 марта в 10:30
Ответ дляЗ горіха зерня
Це може бути смачно. Але це не торт, якщо ти насправді хочеш торт. От моя мама не любить солодке-вона цього не розуміє.
и не говорите, если хочется душу успокоить, беру 200грм тирамису и пофиг, ничего не считаю, наслаждаюсь
2
ТихоЯ• 19 марта в 10:37
Ответ дляШаманю второпях
1) фруктово-сирна запіканка. я печу сама, замість цукру - банани та сухофрукти.2) апельсиновий мармелад на рисових хлібцях
Будь ласка напишіть детальніше про пункт 2, де Ви таке купляєте чи самі робите ? Я теж хочу
муха в кедах• 19 марта в 10:41
Ответ дляЗ горіха зерня
Це може бути смачно. Але це не торт, якщо ти насправді хочеш торт. От моя мама не любить солодке-вона цього не розуміє.
Я люблю солодке. Але за ці 4 місяці що я змінила раціон, тяга до солодкого знизилась в рази. Я не ставлю собі суворих обмежень , якщо хочу торт чи цукерку то візьму і зʼїм вписавши загальний калораж. Але оскільки раціон збалансований і в ньому достатньо складних вуглеводів то на прості і швидкі вже майже не тягне. Я так наїдаюся в основні прийоми їжі що від думки про ще плюс зверху шматок торта мене верне)) В мене максимум може влізти одна цукерка. Та і то останнім часом я їх заміняю скажімо на бананові чіпси чи вялену журавлину, чи сушене манго для мене це не менш смачно ніж торт чи цукерка. Калорійність та сама а користі більше .
1
Шаманю второпях• 19 марта в 10:41
Ответ дляТихоЯ
Будь ласка напишіть детальніше про пункт 2, де Ви таке купляєте чи самі робите ? Я теж хочу
рисові хлібці купую в АТБ. апельсини треба проварити хв 20-30. потім додати агар-агар та корицю, мускатний горіх (за бажанням). потім зняти з вогню і додати мед. ще можна переблендерити погружним блендером.
агар-агару взагалі треба 1 ч.л. на 3 апельсини, але якось я сипанула стільки, що потім цей мармелад можна було нарізати шматочками - теж смачно вийшло.
агар-агару взагалі треба 1 ч.л. на 3 апельсини, але якось я сипанула стільки, що потім цей мармелад можна було нарізати шматочками - теж смачно вийшло.
Не служанка• 19 марта в 10:44
Ответ дляЗ горіха зерня
Як правильно ви все написали. Бо замість спартака ти спочатку їсиш корисне, потім менш корисне, потім ще щось, а насолоди нема, бо в голові все одно спартак і в результаті або незадоволений або зі спартаком, але до нього зїв ще купу всього типу , щоб замінити.
Мені цей Спартак і все інше на пальмовому жирі без смаку і запаху - тупо пластилін і жодного задоволення.
Обожнюю запечене у чугуні до карамелізації стигле яблуко, типу матового жовтого Голден у крапинку, а зверху у креманку йогурт Молокія 8% з чіа.
Смак - це дуже індивідуальна річ і дуже залежить від звички. Колись і мені ці усі торти було щиро смачно. Як відвикла, тепер іноді куштую і просто гидота. Ще справжній білковий крем - так, смачно, але не магазинні торти.
Обожнюю запечене у чугуні до карамелізації стигле яблуко, типу матового жовтого Голден у крапинку, а зверху у креманку йогурт Молокія 8% з чіа.
Смак - це дуже індивідуальна річ і дуже залежить від звички. Колись і мені ці усі торти було щиро смачно. Як відвикла, тепер іноді куштую і просто гидота. Ще справжній білковий крем - так, смачно, але не магазинні торти.
1
1
З горіха зерня• 19 марта в 11:36
Ответ дляНе служанка
Мені цей Спартак і все інше на пальмовому жирі без смаку і запаху - тупо пластилін і жодного задоволення.
Обожнюю запечене у чугуні до карамелізації стигле яблуко, типу матового жовтого Голден у крапинку, а зверху у креманку йогурт Молокія 8% з чіа.
Смак - це дуже індивідуальна річ і дуже залежить від звички. Колись і мені ці усі торти було щиро смачно. Як відвикла, тепер іноді куштую і просто гидота. Ще справжній білковий крем - так, смачно, але не магазинні торти.
Обожнюю запечене у чугуні до карамелізації стигле яблуко, типу матового жовтого Голден у крапинку, а зверху у креманку йогурт Молокія 8% з чіа.
Смак - це дуже індивідуальна річ і дуже залежить від звички. Колись і мені ці усі торти було щиро смачно. Як відвикла, тепер іноді куштую і просто гидота. Ще справжній білковий крем - так, смачно, але не магазинні торти.
Я взагалі не про магазинні. А домашній треба потім весь торт лопати(((
Не служанка• 19 марта в 11:37
Ответ дляЗ горіха зерня
Я взагалі не про магазинні. А домашній треба потім весь торт лопати(((
Спочатку півдня на кухні провести, потім реально весь цей торт перед тобою - і заради чого??
З горіха зерня• 19 марта в 11:39
Ответ дляНе служанка
Спочатку півдня на кухні провести, потім реально весь цей торт перед тобою - і заради чого??
От тому і не готую, заїдаю іншим. Але ж хочеться торт.
ТихоЯ• 22 марта в 01:06
Ответ дляШаманю второпях
рисові хлібці купую в АТБ. апельсини треба проварити хв 20-30. потім додати агар-агар та корицю, мускатний горіх (за бажанням). потім зняти з вогню і додати мед. ще можна переблендерити погружним блендером.
агар-агару взагалі треба 1 ч.л. на 3 апельсини, але якось я сипанула стільки, що потім цей мармелад можна було нарізати шматочками - теж смачно вийшло.
агар-агару взагалі треба 1 ч.л. на 3 апельсини, але якось я сипанула стільки, що потім цей мармелад можна було нарізати шматочками - теж смачно вийшло.
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
