Гага Газу• 30 марта в 21:19
Цукати в паски
Які незвичайні цукати додаєте в паски?
Я люблю вишню. Але бачу зараз є величезний вибір. Навіть персики, груша, цукати імбиру, ананасу, кокосу, манго, ківі, помело, папаї тощо.
Які ви незвичайні варіанти використовуєте?
Я люблю вишню. Але бачу зараз є величезний вибір. Навіть персики, груша, цукати імбиру, ананасу, кокосу, манго, ківі, помело, папаї тощо.
Які ви незвичайні варіанти використовуєте?
автор
Гага Газу
• 30 марта в 21:22
Ответ дляДюйм оф о4ка
Имбирь в паску?🙈
Що вас дивує?
Це дуже класне поєднання в випечці
Це дуже класне поєднання в випечці
2
1
Сегодня я не я• 30 марта в 21:23
Нічого з барвниками не беру, багато з отих цукатів фактично просто солодкі. Тому особливо сенсу немає. Беру пару видів роздинок (темні та світлі, в ідеалі є зеленуваті навіть), екрану (не жовту,а так трохи непрозору) і замочую в ароматному алкоголі. Часом ще журавлину чи вишню. Інжир лише на прикрашання, в тісті він не в тему
6
Дюйм оф о4ка• 30 марта в 21:23
Ответ дляГага Газу
Що вас дивує?
Це дуже класне поєднання в випечці
Це дуже класне поєднання в випечці
Саме те, що написала. Чи вас букви дивують?
к.Буланова• 30 марта в 21:23
Стандартные. Изюм разного сорта вымоченный в коньяке и иногда курага.
2
автор
Гага Газу
• 30 марта в 21:24
Ответ дляДюйм оф о4ка
Саме те, що написала. Чи вас букви дивують?
Загугліть. Це ж зараз елементарно.
Дуже вдале поєднання для випічки
Дуже вдале поєднання для випічки
автор
Гага Газу
• 30 марта в 21:25
Ответ дляСегодня я не я
Нічого з барвниками не беру, багато з отих цукатів фактично просто солодкі. Тому особливо сенсу немає. Беру пару видів роздинок (темні та світлі, в ідеалі є зеленуваті навіть), екрану (не жовту,а так трохи непрозору) і замочую в ароматному алкоголі. Часом ще журавлину чи вишню. Інжир лише на прикрашання, в тісті він не в тему
Екрану* - це курагу?
КрестьянинДиор• 30 марта в 21:26
А я сама роблю цукати з апельсинових шкірок. Вони дуже ароматні і смачні в пасхальній випічці.
3
автор
Гага Газу
• 30 марта в 21:27
Ответ дляok1904
Цукати не люблю, додаю фініки без кісточки
Вимочуєте? Якщо так, то як саме?
Губки-уточкой• 30 марта в 21:44
Ответ дляДюйм оф о4ка
Имбирь в паску?🙈
Звучит странно, но это очень вкусно. И кардамон еще попробуйте добавить, запах у теста будет бомбезный
3
автор
Гага Газу
• 30 марта в 21:45
Ответ дляГубки-уточкой
Звучит странно, но это очень вкусно. И кардамон еще попробуйте добавить, запах у теста будет бомбезный
Ооо! Ви теж в темі 😍
2
Несемо світло разом• 30 марта в 22:00
Паска это про традиции все-таки. Поэтому без извращений и вы..бонов, так, как бабушка пекла. Никто не отрицает, что стопицот цукатов в коньяке, а сверху шоколад это вкусная выпечка, но это не про паску. И вот эти клумбы из мастичных роз и заячьи уши, это простите... 🤦🏼♀️
2
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу