Подвійна веселка• 22 апреля в 23:17
Торт Золотой ключик
Кто-нибудь имеет рецепт тортика, который хоть чуточку по вкусу похож на Золотой ключик от Рошена? Поделитесь, пожааалуйста ))
1
автор
Подвійна веселка
• 22 апреля в 23:22
Ответ дляArctic777
Все торты с пальмой, позор.
А это к чему?.. Для вас открытие, что все покупные торты, в основном, на нем? Вопрос же вообще не об этом, но да ладно :/
5
Пожарник• 22 апреля в 23:26
Ответ дляArctic777
Все торты с пальмой, позор.
Вы три топора с кашалота?
Найщасливіша• 22 апреля в 23:30
З рошену не їла але печу такий
Смачний торт ’Золотий Ключик’ з шоколаними коржами, горіхами, та кремом на згущеному молоці, за рецептом Оксани Голіян.
◦ Інгредієнти:
Шоколадний корж: (форма 26 см)
◦ 5 яєць
◦ 200 гр цукру
◦ 180 гр борошна
◦ 2 ст л какао
◦ 60 гр олії
◦ 2 ч л розпушувача
Горіховий корж: (форма 26 см)
◦ 3 яйця
◦ 100 гр цукру
◦ 100 гр борошна
◦ 1 ч л розпушувача
◦ 100 гр грецьких горіхів
◦ 30 гр олії
Крем :
◦ 500 гр вареного згущеного молока
◦ 350 гр масла
Приготування шоколадного коржа:
◦ До борошна додати какао і розпушувач .
◦ Яйця збити до пишної білої піни поступово всипаючи до них цукор ( 7-10 хв).
◦ До збитих яєць влити олію.
◦ Далі частинами ввести в яєчну масу сухі інгредієнти попередньо просіявши їх через сито і обережно зʼєднати.
◦ Довго не вимішувати. Як тільки тісто стане однорідним і всі складники зʼєднаються, виливаємо у форму і випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хв до сухої шпажки.
◦ Охолоджений шоколадний корж дістаємо з форми , знімаємо ножем скоринку і розрізаємо на дві частини.
Приготування горіхового коржа:
◦ Для горіхового коржа збиваємо яйця додаючи частинами цукор 10 хв до білої пишної піни.
◦ Далі додаємо почергово розпушувач,олію , борошно і в кінці горіхи. Все перемішуємо і печемо корж при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
◦ Після охолодження знімаємо з коржа скоринку.
◦ Для крему збиваємо масло кімнатної температури і додаємо варене згущене молоко.
◦ Коржі можна просочити . Для цього змішати 200 грам молока і чайну ложку цукрової пудри( необовʼязково) або кавою.
◦ Складаємо торт: шоколадний торт -крем-горіховий корж-крем-шоколадний корж . Верх торта і боки теж змастити кремом і прикрасити горішками.
◦ Залишити в холодильнику на 12 годин .
Смачного!
#торт
Смачний торт ’Золотий Ключик’ з шоколаними коржами, горіхами, та кремом на згущеному молоці, за рецептом Оксани Голіян.
◦ Інгредієнти:
Шоколадний корж: (форма 26 см)
◦ 5 яєць
◦ 200 гр цукру
◦ 180 гр борошна
◦ 2 ст л какао
◦ 60 гр олії
◦ 2 ч л розпушувача
Горіховий корж: (форма 26 см)
◦ 3 яйця
◦ 100 гр цукру
◦ 100 гр борошна
◦ 1 ч л розпушувача
◦ 100 гр грецьких горіхів
◦ 30 гр олії
Крем :
◦ 500 гр вареного згущеного молока
◦ 350 гр масла
Приготування шоколадного коржа:
◦ До борошна додати какао і розпушувач .
◦ Яйця збити до пишної білої піни поступово всипаючи до них цукор ( 7-10 хв).
◦ До збитих яєць влити олію.
◦ Далі частинами ввести в яєчну масу сухі інгредієнти попередньо просіявши їх через сито і обережно зʼєднати.
◦ Довго не вимішувати. Як тільки тісто стане однорідним і всі складники зʼєднаються, виливаємо у форму і випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хв до сухої шпажки.
◦ Охолоджений шоколадний корж дістаємо з форми , знімаємо ножем скоринку і розрізаємо на дві частини.
Приготування горіхового коржа:
◦ Для горіхового коржа збиваємо яйця додаючи частинами цукор 10 хв до білої пишної піни.
◦ Далі додаємо почергово розпушувач,олію , борошно і в кінці горіхи. Все перемішуємо і печемо корж при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
◦ Після охолодження знімаємо з коржа скоринку.
◦ Для крему збиваємо масло кімнатної температури і додаємо варене згущене молоко.
◦ Коржі можна просочити . Для цього змішати 200 грам молока і чайну ложку цукрової пудри( необовʼязково) або кавою.
◦ Складаємо торт: шоколадний торт -крем-горіховий корж-крем-шоколадний корж . Верх торта і боки теж змастити кремом і прикрасити горішками.
◦ Залишити в холодильнику на 12 годин .
Смачного!
#торт
2
автор
Подвійна веселка
• 22 апреля в 23:33
Ответ дляНайщасливіша
З рошену не їла але печу такий
Смачний торт ’Золотий Ключик’ з шоколаними коржами, горіхами, та кремом на згущеному молоці, за рецептом Оксани Голіян.
◦ Інгредієнти:
Шоколадний корж: (форма 26 см)
◦ 5 яєць
◦ 200 гр цукру
◦ 180 гр борошна
◦ 2 ст л какао
◦ 60 гр олії
◦ 2 ч л розпушувача
Горіховий корж: (форма 26 см)
◦ 3 яйця
◦ 100 гр цукру
◦ 100 гр борошна
◦ 1 ч л розпушувача
◦ 100 гр грецьких горіхів
◦ 30 гр олії
Крем :
◦ 500 гр вареного згущеного молока
◦ 350 гр масла
Приготування шоколадного коржа:
◦ До борошна додати какао і розпушувач .
◦ Яйця збити до пишної білої піни поступово всипаючи до них цукор ( 7-10 хв).
◦ До збитих яєць влити олію.
◦ Далі частинами ввести в яєчну масу сухі інгредієнти попередньо просіявши їх через сито і обережно зʼєднати.
◦ Довго не вимішувати. Як тільки тісто стане однорідним і всі складники зʼєднаються, виливаємо у форму і випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хв до сухої шпажки.
◦ Охолоджений шоколадний корж дістаємо з форми , знімаємо ножем скоринку і розрізаємо на дві частини.
Приготування горіхового коржа:
◦ Для горіхового коржа збиваємо яйця додаючи частинами цукор 10 хв до білої пишної піни.
◦ Далі додаємо почергово розпушувач,олію , борошно і в кінці горіхи. Все перемішуємо і печемо корж при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
◦ Після охолодження знімаємо з коржа скоринку.
◦ Для крему збиваємо масло кімнатної температури і додаємо варене згущене молоко.
◦ Коржі можна просочити . Для цього змішати 200 грам молока і чайну ложку цукрової пудри( необовʼязково) або кавою.
◦ Складаємо торт: шоколадний торт -крем-горіховий корж-крем-шоколадний корж . Верх торта і боки теж змастити кремом і прикрасити горішками.
◦ Залишити в холодильнику на 12 годин .
Смачного!
#торт
Смачний торт ’Золотий Ключик’ з шоколаними коржами, горіхами, та кремом на згущеному молоці, за рецептом Оксани Голіян.
◦ Інгредієнти:
Шоколадний корж: (форма 26 см)
◦ 5 яєць
◦ 200 гр цукру
◦ 180 гр борошна
◦ 2 ст л какао
◦ 60 гр олії
◦ 2 ч л розпушувача
Горіховий корж: (форма 26 см)
◦ 3 яйця
◦ 100 гр цукру
◦ 100 гр борошна
◦ 1 ч л розпушувача
◦ 100 гр грецьких горіхів
◦ 30 гр олії
Крем :
◦ 500 гр вареного згущеного молока
◦ 350 гр масла
Приготування шоколадного коржа:
◦ До борошна додати какао і розпушувач .
◦ Яйця збити до пишної білої піни поступово всипаючи до них цукор ( 7-10 хв).
◦ До збитих яєць влити олію.
◦ Далі частинами ввести в яєчну масу сухі інгредієнти попередньо просіявши їх через сито і обережно зʼєднати.
◦ Довго не вимішувати. Як тільки тісто стане однорідним і всі складники зʼєднаються, виливаємо у форму і випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хв до сухої шпажки.
◦ Охолоджений шоколадний корж дістаємо з форми , знімаємо ножем скоринку і розрізаємо на дві частини.
Приготування горіхового коржа:
◦ Для горіхового коржа збиваємо яйця додаючи частинами цукор 10 хв до білої пишної піни.
◦ Далі додаємо почергово розпушувач,олію , борошно і в кінці горіхи. Все перемішуємо і печемо корж при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
◦ Після охолодження знімаємо з коржа скоринку.
◦ Для крему збиваємо масло кімнатної температури і додаємо варене згущене молоко.
◦ Коржі можна просочити . Для цього змішати 200 грам молока і чайну ложку цукрової пудри( необовʼязково) або кавою.
◦ Складаємо торт: шоколадний торт -крем-горіховий корж-крем-шоколадний корж . Верх торта і боки теж змастити кремом і прикрасити горішками.
◦ Залишити в холодильнику на 12 годин .
Смачного!
#торт
Дякую, забрала) Спробую обов´язково)
Звоночек• 22 апреля в 23:35
Так а що там складного, білий та шоколадний бісквіт, крем - варена згущенка з маслом, коржі просочити молоком або сумішшю сгущенки з водою, додати коньяк/ром у крем або пропитку
4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу