sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_139
Подвійна веселка• 22 апреля в 23:17

Торт Золотой ключик

Кто-нибудь имеет рецепт тортика, который хоть чуточку по вкусу похож на Золотой ключик от Рошена? Поделитесь, пожааалуйста ))
woman_facepalming 1
7 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Arctic777• 22 апреля в 23:20
1
Все торты с пальмой, позор.
woman_facepalming 14 heart 3
anonim_139
автор Подвійна веселка • 22 апреля в 23:22
2
Ответ дляArctic777
Все торты с пальмой, позор.
А это к чему?.. Для вас открытие, что все покупные торты, в основном, на нем? Вопрос же вообще не об этом, но да ладно :/
like 5
anonim_24
Пожарник• 22 апреля в 23:26
3
Ответ дляArctic777
Все торты с пальмой, позор.
Вы три топора с кашалота?
noavatar
Arctic777• 22 апреля в 23:27
4
Ответ дляПожарник
Вы три топора с кашалота?
Это кто или что?
anonim_116
Найщасливіша• 22 апреля в 23:30
5
З рошену не їла але печу такий

Смачний торт ’Золотий Ключик’ з шоколаними коржами, горіхами, та кремом на згущеному молоці, за рецептом Оксани Голіян.

◦ Інгредієнти:

Шоколадний корж: (форма 26 см)
◦ 5 яєць
◦ 200 гр цукру
◦ 180 гр борошна
◦ 2 ст л какао
◦ 60 гр олії
◦ 2 ч л розпушувача

Горіховий корж: (форма 26 см)
◦ 3 яйця
◦ 100 гр цукру
◦ 100 гр борошна
◦ 1 ч л розпушувача
◦ 100 гр грецьких горіхів
◦ 30 гр олії

Крем :
◦ 500 гр вареного згущеного молока
◦ 350 гр масла

Приготування шоколадного коржа:

◦ До борошна додати какао і розпушувач .

◦ Яйця збити до пишної білої піни поступово всипаючи до них цукор ( 7-10 хв).

◦ До збитих яєць влити олію.

◦ Далі частинами ввести в яєчну масу сухі інгредієнти попередньо просіявши їх через сито і обережно зʼєднати.

◦ Довго не вимішувати. Як тільки тісто стане однорідним і всі складники зʼєднаються, виливаємо у форму і випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хв до сухої шпажки.

◦ Охолоджений шоколадний корж дістаємо з форми , знімаємо ножем скоринку і розрізаємо на дві частини.

Приготування горіхового коржа:

◦ Для горіхового коржа збиваємо яйця додаючи частинами цукор 10 хв до білої пишної піни.

◦ Далі додаємо почергово розпушувач,олію , борошно і в кінці горіхи. Все перемішуємо і печемо корж при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.

◦ Після охолодження знімаємо з коржа скоринку.

◦ Для крему збиваємо масло кімнатної температури і додаємо варене згущене молоко.

◦ Коржі можна просочити . Для цього змішати 200 грам молока і чайну ложку цукрової пудри( необовʼязково) або кавою.

◦ Складаємо торт: шоколадний торт -крем-горіховий корж-крем-шоколадний корж . Верх торта і боки теж змастити кремом і прикрасити горішками.

◦ Залишити в холодильнику на 12 годин .
Смачного!
#торт
heart 2
anonim_139
автор Подвійна веселка • 22 апреля в 23:33
6
Ответ дляНайщасливіша
З рошену не їла але печу такий

Смачний торт ’Золотий Ключик’ з шоколаними коржами, горіхами, та кремом на згущеному молоці, за рецептом Оксани Голіян.

◦ Інгредієнти:

Шоколадний корж: (форма 26 см)
◦ 5 яєць
◦ 200 гр цукру
◦ 180 гр борошна
◦ 2 ст л какао
◦ 60 гр олії
◦ 2 ч л розпушувача

Горіховий корж: (форма 26 см)
◦ 3 яйця
◦ 100 гр цукру
◦ 100 гр борошна
◦ 1 ч л розпушувача
◦ 100 гр грецьких горіхів
◦ 30 гр олії

Крем :
◦ 500 гр вареного згущеного молока
◦ 350 гр масла

Приготування шоколадного коржа:

◦ До борошна додати какао і розпушувач .

◦ Яйця збити до пишної білої піни поступово всипаючи до них цукор ( 7-10 хв).

◦ До збитих яєць влити олію.

◦ Далі частинами ввести в яєчну масу сухі інгредієнти попередньо просіявши їх через сито і обережно зʼєднати.

◦ Довго не вимішувати. Як тільки тісто стане однорідним і всі складники зʼєднаються, виливаємо у форму і випікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хв до сухої шпажки.

◦ Охолоджений шоколадний корж дістаємо з форми , знімаємо ножем скоринку і розрізаємо на дві частини.

Приготування горіхового коржа:

◦ Для горіхового коржа збиваємо яйця додаючи частинами цукор 10 хв до білої пишної піни.

◦ Далі додаємо почергово розпушувач,олію , борошно і в кінці горіхи. Все перемішуємо і печемо корж при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.

◦ Після охолодження знімаємо з коржа скоринку.

◦ Для крему збиваємо масло кімнатної температури і додаємо варене згущене молоко.

◦ Коржі можна просочити . Для цього змішати 200 грам молока і чайну ложку цукрової пудри( необовʼязково) або кавою.

◦ Складаємо торт: шоколадний торт -крем-горіховий корж-крем-шоколадний корж . Верх торта і боки теж змастити кремом і прикрасити горішками.

◦ Залишити в холодильнику на 12 годин .
Смачного!
#торт
Дякую, забрала) Спробую обов´язково)
anonim_144
Звоночек• 22 апреля в 23:35
7
Так а що там складного, білий та шоколадний бісквіт, крем - варена згущенка з маслом, коржі просочити молоком або сумішшю сгущенки з водою, додати коньяк/ром у крем або пропитку
like 4
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff