вкрации• 04 мая в 01:26
По следам темы про колбасу:))))
Интересна голосовалка, я так понимаю не едят колбасы единицы?
Результат:
вже голосів:
247
177 (71.66%)
Ем колбасы
59 (23.89%)
Не ем колбас
11 (4.45%)
Свой вариант
2
1
Не рахую, а вважаю• 04 мая в 01:28
Давно не ем, почитайте про её производство и то, из чего её делают. Мусорный продукт
9
1
12
1
3
Завжди недо...• 04 мая в 01:31
Одна из моих вредных привычек- это колбаска🤪
У каждого свои слабости, кто-то например обжирается сладким ( я не любитель)
У каждого свои слабости, кто-то например обжирается сладким ( я не любитель)
1
2
долой_лама• 04 мая в 01:32
Ответ дляЗавжди недо...
Одна из моих вредных привычек- это колбаска🤪
У каждого свои слабости, кто-то например обжирается сладким ( я не любитель)
У каждого свои слабости, кто-то например обжирается сладким ( я не любитель)
я тоже иногда ем - но уже без хлеба! огурец и горчица с хлебцом могу еще
Да_Я_ТакаЯ_• 04 мая в 01:32
Ем колбасу, чипсы, пью колу..... Можно подумать, что продукты в магазинах у нас с альпийских лугов, даже капуста обработана химикатами так, что уж не знаешь можно ли ее вообще есть.
5
1
19
Завжди недо...• 04 мая в 01:34
Ответ дляДа_Я_ТакаЯ_
Ем колбасу, чипсы, пью колу..... Можно подумать, что продукты в магазинах у нас с альпийских лугов, даже капуста обработана химикатами так, что уж не знаешь можно ли ее вообще есть.
Ой та я тоже иногда и чипсы и колу могу.
Зажоры бывают
Зажоры бывают
Love_Love_Love_• 04 мая в 01:43
Я реально не розумію для чого їсти ковбасу, хороша ковбаса коштує дуже дорого + це все копчене, кусок мʼяса прекрасно її заміняє і дуже смачно. Колись зробила собі бутрік: сірий хліб, масло, огірочок і кусок відвареної майже томленої яловичини з прожилками👍
1
7
15
2
Мусик Пусик• 04 мая в 01:50
Ответ дляLove_Love_Love_
Я реально не розумію для чого їсти ковбасу, хороша ковбаса коштує дуже дорого + це все копчене, кусок мʼяса прекрасно її заміняє і дуже смачно. Колись зробила собі бутрік: сірий хліб, масло, огірочок і кусок відвареної майже томленої яловичини з прожилками👍
А тот шашлык
Из инсты, который
Часто готовят из просроченого мяса
Из инсты, который
Часто готовят из просроченого мяса
2
Хата на мати• 04 мая в 01:55
Ответ дляLove_Love_Love_
Я реально не розумію для чого їсти ковбасу, хороша ковбаса коштує дуже дорого + це все копчене, кусок мʼяса прекрасно її заміняє і дуже смачно. Колись зробила собі бутрік: сірий хліб, масло, огірочок і кусок відвареної майже томленої яловичини з прожилками👍
Того що все надоїдає, треба розбавляти мʼясо. Я люблю фует, українську в минулому московську, або переяславську чи спеццех. Воно не все копчене і нормальний склад. Жити, як діди не вийде, бо як не крути, все одно молоко не те, картопля кроплена і будь яке мʼясо з магазину не те, бо тварини годовані по іншому.
1
10
сЛАдКОежКА• 04 мая в 02:00
Ответ дляХата на мати
Того що все надоїдає, треба розбавляти мʼясо. Я люблю фует, українську в минулому московську, або переяславську чи спеццех. Воно не все копчене і нормальний склад. Жити, як діди не вийде, бо як не крути, все одно молоко не те, картопля кроплена і будь яке мʼясо з магазину не те, бо тварини годовані по іншому.
хоть кто то это понимает
1
6
Love_Love_Love_• 04 мая в 02:06
Ответ дляХата на мати
Того що все надоїдає, треба розбавляти мʼясо. Я люблю фует, українську в минулому московську, або переяславську чи спеццех. Воно не все копчене і нормальний склад. Жити, як діди не вийде, бо як не крути, все одно молоко не те, картопля кроплена і будь яке мʼясо з магазину не те, бо тварини годовані по іншому.
Фует до речі можу зʼїсти раз в сто років. Я не хочу жити як діди. Молоко не пʼємо, сири теж рідко купуємо.
Я нікого не агетую проти ковбаси, просто от не їмо і все, лишній цукор та інше.
Я нікого не агетую проти ковбаси, просто от не їмо і все, лишній цукор та інше.
1
10
сЛАдКОежКА• 04 мая в 02:08
Ответ дляLove_Love_Love_
Фует до речі можу зʼїсти раз в сто років. Я не хочу жити як діди. Молоко не пʼємо, сири теж рідко купуємо.
Я нікого не агетую проти ковбаси, просто от не їмо і все, лишній цукор та інше.
Я нікого не агетую проти ковбаси, просто от не їмо і все, лишній цукор та інше.
Удалено администрацией...
Душка-свекрушка)))• 04 мая в 02:09
У меня мало денег. Я ем ту колбасу которую могу себе позволить. Мясо готовить вкусно не умею. Подошва.
3
1
Курочка-чубаточка• 04 мая в 02:11
Ответ длясЛАдКОежКА
Удалено администрацией...
С хрена ли вы этой советчице тыкаете?
4
сЛАдКОежКА• 04 мая в 02:12
Ответ дляКурочка-чубаточка
С хрена ли вы этой советчице тыкаете?
если докажу извинитесь?
очень сомневаюсь
поэтому это все бессмысленно
доброй ночи
очень сомневаюсь
поэтому это все бессмысленно
доброй ночи
3
1
1
Любовь Калистратовна• 04 мая в 02:17
Сумую за класичною напівкопченою салямі без курятини. І чоловік занудствує ’а от ти купувала таку салямі яка салямі, а не оте, шо ти зараз купуєш’, італія йому не така. Фух блін, краківської з вінниці хочу і ’венецію’ від ’щирий кум’ з горлівки і нормальну браушвейзьку. Хник. Хай той алан вовки їдять.
2
Курочка-чубаточка• 04 мая в 02:18
Ответ длясЛАдКОежКА
если докажу извинитесь?
очень сомневаюсь
поэтому это все бессмысленно
доброй ночи
очень сомневаюсь
поэтому это все бессмысленно
доброй ночи
Что вы собираетесь доказывать?
3
сЛАдКОежКА• 04 мая в 02:19
Ответ дляКурочка-чубаточка
Что вы собираетесь доказывать?
как вы заметили - ничего
4
1
Курочка-чубаточка• 04 мая в 02:21
Ответ длясЛАдКОежКА
как вы заметили - ничего
Я еще ничего не успела про вас заметить - но ничего, вы и сама с собой поговорила.
Дурному не скучно і самому
Дурному не скучно і самому
6
сЛАдКОежКА• 04 мая в 02:21
Ответ дляКурочка-чубаточка
Я еще ничего не успела про вас заметить - но ничего, вы и сама с собой поговорила.
Дурному не скучно і самому
Дурному не скучно і самому
отлично, что вам вам не скучно
1
3
Хата на мати• 04 мая в 02:33
Ответ дляLove_Love_Love_
Фует до речі можу зʼїсти раз в сто років. Я не хочу жити як діди. Молоко не пʼємо, сири теж рідко купуємо.
Я нікого не агетую проти ковбаси, просто от не їмо і все, лишній цукор та інше.
Я нікого не агетую проти ковбаси, просто от не їмо і все, лишній цукор та інше.
То вже особисті вподобання, кому що. Мені взагалі все одно, хто шо їсть, бо це не моє діло. Я в минулому вегетаріанка, 3 роки не їла ні цукрів, ні булок, ні ковбас, не вживала молочку.
Одне я точно знаю, що обмеження в раціоні саме через упередження про шкоду для здоровʼя, а не про смаки, мають не дуже міцну основу. Тобто, маючи здоровий глузд, можна вживати все, в обмежених кількостях. Якщо основа раціону здорова, організм нормально працює, то немає сенсу щось категорично прибирати з раціону (я маю на увазі якісні продукти).
Ось одна із ковбас
Склад: свинина знежилована нежирна (70%), свинина знежилована напівжирна (20%), сало ковбасне хребтове (10%), сіль кухонна, вино, глюкоза, перець чорний дроблений, антиоксидант (ізоаскорбат натрію), перець білий мелений, часник свіжий, стартова культура мікроорганізмів, фіксатор кольору (нітрит натрію).
Цукру тут мало, е 316 безпечна, нітрит натрію на останньому місці і в дуже малих кількостях. Тобто сенсу кіпішувати за страшну шкоду здоровʼю немає. От і все.
Я більше переживаю за кроплені картоплю, моркву і капусту, якщо серйозно.
Коли на поля у баби в селі заїжджає трактор кріпити поле і водій попереджає нас закрити Вікна в йти в дім, ото стрьомно.
Одне я точно знаю, що обмеження в раціоні саме через упередження про шкоду для здоровʼя, а не про смаки, мають не дуже міцну основу. Тобто, маючи здоровий глузд, можна вживати все, в обмежених кількостях. Якщо основа раціону здорова, організм нормально працює, то немає сенсу щось категорично прибирати з раціону (я маю на увазі якісні продукти).
Ось одна із ковбас
Склад: свинина знежилована нежирна (70%), свинина знежилована напівжирна (20%), сало ковбасне хребтове (10%), сіль кухонна, вино, глюкоза, перець чорний дроблений, антиоксидант (ізоаскорбат натрію), перець білий мелений, часник свіжий, стартова культура мікроорганізмів, фіксатор кольору (нітрит натрію).
Цукру тут мало, е 316 безпечна, нітрит натрію на останньому місці і в дуже малих кількостях. Тобто сенсу кіпішувати за страшну шкоду здоровʼю немає. От і все.
Я більше переживаю за кроплені картоплю, моркву і капусту, якщо серйозно.
Коли на поля у баби в селі заїжджає трактор кріпити поле і водій попереджає нас закрити Вікна в йти в дім, ото стрьомно.
5
1
Анонім Перший• 04 мая в 02:37
Ответ дляКурочка-чубаточка
С хрена ли вы этой советчице тыкаете?
То любвеобильная всем тыкает ))
2
1
Love_Love_Love_• 04 мая в 02:42
Ответ дляХата на мати
То вже особисті вподобання, кому що. Мені взагалі все одно, хто шо їсть, бо це не моє діло. Я в минулому вегетаріанка, 3 роки не їла ні цукрів, ні булок, ні ковбас, не вживала молочку.
Одне я точно знаю, що обмеження в раціоні саме через упередження про шкоду для здоровʼя, а не про смаки, мають не дуже міцну основу. Тобто, маючи здоровий глузд, можна вживати все, в обмежених кількостях. Якщо основа раціону здорова, організм нормально працює, то немає сенсу щось категорично прибирати з раціону (я маю на увазі якісні продукти).
Ось одна із ковбас
Склад: свинина знежилована нежирна (70%), свинина знежилована напівжирна (20%), сало ковбасне хребтове (10%), сіль кухонна, вино, глюкоза, перець чорний дроблений, антиоксидант (ізоаскорбат натрію), перець білий мелений, часник свіжий, стартова культура мікроорганізмів, фіксатор кольору (нітрит натрію).
Цукру тут мало, е 316 безпечна, нітрит натрію на останньому місці і в дуже малих кількостях. Тобто сенсу кіпішувати за страшну шкоду здоровʼю немає. От і все.
Я більше переживаю за кроплені картоплю, моркву і капусту, якщо серйозно.
Коли на поля у баби в селі заїжджає трактор кріпити поле і водій попереджає нас закрити Вікна в йти в дім, ото стрьомно.
Одне я точно знаю, що обмеження в раціоні саме через упередження про шкоду для здоровʼя, а не про смаки, мають не дуже міцну основу. Тобто, маючи здоровий глузд, можна вживати все, в обмежених кількостях. Якщо основа раціону здорова, організм нормально працює, то немає сенсу щось категорично прибирати з раціону (я маю на увазі якісні продукти).
Ось одна із ковбас
Склад: свинина знежилована нежирна (70%), свинина знежилована напівжирна (20%), сало ковбасне хребтове (10%), сіль кухонна, вино, глюкоза, перець чорний дроблений, антиоксидант (ізоаскорбат натрію), перець білий мелений, часник свіжий, стартова культура мікроорганізмів, фіксатор кольору (нітрит натрію).
Цукру тут мало, е 316 безпечна, нітрит натрію на останньому місці і в дуже малих кількостях. Тобто сенсу кіпішувати за страшну шкоду здоровʼю немає. От і все.
Я більше переживаю за кроплені картоплю, моркву і капусту, якщо серйозно.
Коли на поля у баби в селі заїжджає трактор кріпити поле і водій попереджає нас закрити Вікна в йти в дім, ото стрьомно.
Ну так я тому і не їм бо не подоб, наприклад сири я після Франції тут в США їсти не можу, їмо коли попадаємо на класний фермерський сир, а це потрібно спеціально за ним їхати. Домашній творог я люблю, але тут немає, самій робити неохота, сметану їм теж коли куплю смачну в одному місці, молоко не пʼємо хоч тут воно добре. Взагалі люблю просту їжу щоб не заморочуватися.
3
1
Нафаня Маня• 04 мая в 03:10
Очень редко покупаем. На НГ вареную для оливье и иногда муж может купить сырокопченую. Я бы ее вообще не покупала. Мне прошутто больше нравится. Но и его я ем не часто. Почитала тему про колбасу, люди так удивляются, как можно жить без колбасы, а перекусывать чем? Как будто на свете другой еды нет.
3
1
Мелочунь• 04 мая в 06:17
Ответ дляЗавжди недо...
Одна из моих вредных привычек- это колбаска🤪
У каждого свои слабости, кто-то например обжирается сладким ( я не любитель)
У каждого свои слабости, кто-то например обжирается сладким ( я не любитель)
Аналогично . Я не могу остановиться порой . Это мой порок .
К сладкому тоже равнодушна
К сладкому тоже равнодушна
Мелочунь• 04 мая в 06:20
Я приехала к дочке студентке и посмотрела в ее холодильник. Лежат сосиски , читаю состав - а там куриная шкура, свиная шкура…
Я даже не представляла что свиную шкуру туда кладут
Полетели в мусорку
Я даже не представляла что свиную шкуру туда кладут
Полетели в мусорку
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу