sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Выпечка
anonim_151
Хропочка з гривкою• 04 мая в 14:16

Поделитесь рецептом теста на жареные пирожки?

Муж попросил) какое быстро и вкусно ?
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_94
Для драки• 04 мая в 14:18
1
Пирожки украинские, кефир,кислое молоко, яйцо, сода,соль, мука
heart 2
anonim_118
Вишня на торті• 04 мая в 14:23
2
Интернет в помощь, я вчера жарила искала там.
heart 1
anonim_104
Підмітайло• 04 мая в 14:25
3

Дуже багато перевірених рецептів
heart 1
anonim_104
Підмітайло• 04 мая в 14:26
4
* не лякайтеся що так багато цукру . Самі смачні з зеленню та яйцями .
heart 1
anonim_92
12 галюцинаций• 04 мая в 14:29
5
Вот эти два проверенные и лучшие. Один с дрожжами, другой на кефире.
attached-photo
attached-photo
like 2
anonim_151
автор Хропочка з гривкою • 04 мая в 14:30
6
Ответ дляВишня на торті
Интернет в помощь, я вчера жарила искала там.
Спасибо) я знаю, что есть рецепты там.
anonim_151
автор Хропочка з гривкою • 04 мая в 14:31
7
Ответ для12 галюцинаций
Вот эти два проверенные и лучшие. Один с дрожжами, другой на кефире.
Спасибо большое)
anonim_27
Правильно_Валерчик• 04 мая в 14:37
8
Делаю кефир +сода и дрожжи, сахар, соль, растительное масло. Муки примерно 400 г.
Тесто подходит пару раз и леплю пирожки.
Этот рецепт мне больше всего нравится.
heart 1
anonim_151
автор Хропочка з гривкою • 04 мая в 14:43
9
Ответ дляПравильно_Валерчик
Делаю кефир +сода и дрожжи, сахар, соль, растительное масло. Муки примерно 400 г.
Тесто подходит пару раз и леплю пирожки.
Этот рецепт мне больше всего нравится.
Спасибо большое!
like 1
anonim_55
Люблю пиво• 04 мая в 14:43
10
Ответ дляХропочка з гривкою
Спасибо) я знаю, что есть рецепты там.
Посмотрите дрожжевое тесто, которое в холодильнике подходит, я из него пончики делаю, вкусно, на пирожки тоже идет
heart 1
anonim_20
Кофе в лобби• 04 мая в 15:18
11
Ответ дляПідмітайло
https://youtu.be/uN2dRacCoco?si=P5QNI5oZ6CewhcV3
Дуже багато перевірених рецептів
Це ж не жарені
anonim_104
Підмітайло• 04 мая в 15:19
12
Ответ дляКофе в лобби
Це ж не жарені
Це тісто і на жарені підходе ,дуже смачно . Я тільки по ньому і печу і смажу
heart 2
anonim_179
Колгоспниця• 04 мая в 17:13
13
Яке більше подобається?
1 - заварне.
2- на кефірі.

Заварне: окріп з мукою 1:3, ст.л цукру, 0.5 ч.л солі, 3 ст.л олії. В муку додати сіль, цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп, вимішати ложкою, потім руками 3-4 хв. Загорнути в плівку до охолодження. Тісто розкатується до прозорості, не рветься, добре заліплюється, не липне, не потребує додатково муки. Підходить для смажених пиріжків, чебуреків (фото 3), вареників, пельменів.

На кефірі: пакет кефіру (400 мл), 0.5 ч.л солі, цукор за смаком (в залежності від начинки), 1 ч.л соди, муки, скільки візьме.
В кефір покласти сіль, цукор, соду, розмішати. Додавати муку, поки тісто не перестане липнути до рук. Вимісити 5-6 хв, залишити в спокої на 30 хв. При розкатці підпилювати мукою.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
heart 1
anonim_63
Ласунка• 04 мая в 20:56
14
Кефір жирний, трішки сметани, сода, цукор, борошно. Яйця не ложу. Вимісити доволікруте тісто. Довго не черствіють, смачні. Якщо зробити чисто на сметані виходять хрусткі.роблю і з солодкою начінкою і з капустою, м´ясом, тощо
heart 1
anonim_151
автор Хропочка з гривкою • 05 мая в 10:10
15
Ответ дляКолгоспниця
Яке більше подобається?
1 - заварне.
2- на кефірі.

Заварне: окріп з мукою 1:3, ст.л цукру, 0.5 ч.л солі, 3 ст.л олії. В муку додати сіль, цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп, вимішати ложкою, потім руками 3-4 хв. Загорнути в плівку до охолодження. Тісто розкатується до прозорості, не рветься, добре заліплюється, не липне, не потребує додатково муки. Підходить для смажених пиріжків, чебуреків (фото 3), вареників, пельменів.

На кефірі: пакет кефіру (400 мл), 0.5 ч.л солі, цукор за смаком (в залежності від начинки), 1 ч.л соди, муки, скільки візьме.
В кефір покласти сіль, цукор, соду, розмішати. Додавати муку, поки тісто не перестане липнути до рук. Вимісити 5-6 хв, залишити в спокої на 30 хв. При розкатці підпилювати мукою.
Красота )
anonim_151
автор Хропочка з гривкою • 05 мая в 10:10
16
Ответ дляЛасунка
Кефір жирний, трішки сметани, сода, цукор, борошно. Яйця не ложу. Вимісити доволікруте тісто. Довго не черствіють, смачні. Якщо зробити чисто на сметані виходять хрусткі.роблю і з солодкою начінкою і з капустою, м´ясом, тощо
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff