Хропочка з гривкою• 04 мая в 14:16
Поделитесь рецептом теста на жареные пирожки?
Муж попросил) какое быстро и вкусно ?
Підмітайло• 04 мая в 14:26
* не лякайтеся що так багато цукру . Самі смачні з зеленню та яйцями .
1
12 галюцинаций• 04 мая в 14:29
2
автор
Хропочка з гривкою
• 04 мая в 14:30
Ответ дляВишня на торті
Интернет в помощь, я вчера жарила искала там.
Спасибо) я знаю, что есть рецепты там.
автор
Хропочка з гривкою
• 04 мая в 14:31
Ответ для12 галюцинаций
Вот эти два проверенные и лучшие. Один с дрожжами, другой на кефире.
Спасибо большое)
Правильно_Валерчик• 04 мая в 14:37
Делаю кефир +сода и дрожжи, сахар, соль, растительное масло. Муки примерно 400 г.
Тесто подходит пару раз и леплю пирожки.
Этот рецепт мне больше всего нравится.
Тесто подходит пару раз и леплю пирожки.
Этот рецепт мне больше всего нравится.
1
автор
Хропочка з гривкою
• 04 мая в 14:43
Ответ дляПравильно_Валерчик
Делаю кефир +сода и дрожжи, сахар, соль, растительное масло. Муки примерно 400 г.
Тесто подходит пару раз и леплю пирожки.
Этот рецепт мне больше всего нравится.
Тесто подходит пару раз и леплю пирожки.
Этот рецепт мне больше всего нравится.
Спасибо большое!
1
Люблю пиво• 04 мая в 14:43
Ответ дляХропочка з гривкою
Спасибо) я знаю, что есть рецепты там.
Посмотрите дрожжевое тесто, которое в холодильнике подходит, я из него пончики делаю, вкусно, на пирожки тоже идет
1
Підмітайло• 04 мая в 15:19
Ответ дляКофе в лобби
Це ж не жарені
Це тісто і на жарені підходе ,дуже смачно . Я тільки по ньому і печу і смажу
2
Колгоспниця• 04 мая в 17:13
Яке більше подобається?
1 - заварне.
2- на кефірі.
Заварне: окріп з мукою 1:3, ст.л цукру, 0.5 ч.л солі, 3 ст.л олії. В муку додати сіль, цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп, вимішати ложкою, потім руками 3-4 хв. Загорнути в плівку до охолодження. Тісто розкатується до прозорості, не рветься, добре заліплюється, не липне, не потребує додатково муки. Підходить для смажених пиріжків, чебуреків (фото 3), вареників, пельменів.
На кефірі: пакет кефіру (400 мл), 0.5 ч.л солі, цукор за смаком (в залежності від начинки), 1 ч.л соди, муки, скільки візьме.
В кефір покласти сіль, цукор, соду, розмішати. Додавати муку, поки тісто не перестане липнути до рук. Вимісити 5-6 хв, залишити в спокої на 30 хв. При розкатці підпилювати мукою.
1 - заварне.
2- на кефірі.
Заварне: окріп з мукою 1:3, ст.л цукру, 0.5 ч.л солі, 3 ст.л олії. В муку додати сіль, цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп, вимішати ложкою, потім руками 3-4 хв. Загорнути в плівку до охолодження. Тісто розкатується до прозорості, не рветься, добре заліплюється, не липне, не потребує додатково муки. Підходить для смажених пиріжків, чебуреків (фото 3), вареників, пельменів.
На кефірі: пакет кефіру (400 мл), 0.5 ч.л солі, цукор за смаком (в залежності від начинки), 1 ч.л соди, муки, скільки візьме.
В кефір покласти сіль, цукор, соду, розмішати. Додавати муку, поки тісто не перестане липнути до рук. Вимісити 5-6 хв, залишити в спокої на 30 хв. При розкатці підпилювати мукою.
1
Ласунка• 04 мая в 20:56
Кефір жирний, трішки сметани, сода, цукор, борошно. Яйця не ложу. Вимісити доволікруте тісто. Довго не черствіють, смачні. Якщо зробити чисто на сметані виходять хрусткі.роблю і з солодкою начінкою і з капустою, м´ясом, тощо
1
автор
Хропочка з гривкою
• 05 мая в 10:10
Ответ дляКолгоспниця
Яке більше подобається?
1 - заварне.
2- на кефірі.
Заварне: окріп з мукою 1:3, ст.л цукру, 0.5 ч.л солі, 3 ст.л олії. В муку додати сіль, цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп, вимішати ложкою, потім руками 3-4 хв. Загорнути в плівку до охолодження. Тісто розкатується до прозорості, не рветься, добре заліплюється, не липне, не потребує додатково муки. Підходить для смажених пиріжків, чебуреків (фото 3), вареників, пельменів.
На кефірі: пакет кефіру (400 мл), 0.5 ч.л солі, цукор за смаком (в залежності від начинки), 1 ч.л соди, муки, скільки візьме.
В кефір покласти сіль, цукор, соду, розмішати. Додавати муку, поки тісто не перестане липнути до рук. Вимісити 5-6 хв, залишити в спокої на 30 хв. При розкатці підпилювати мукою.
1 - заварне.
2- на кефірі.
Заварне: окріп з мукою 1:3, ст.л цукру, 0.5 ч.л солі, 3 ст.л олії. В муку додати сіль, цукор, зробити заглиблення, вилити олію та окріп, вимішати ложкою, потім руками 3-4 хв. Загорнути в плівку до охолодження. Тісто розкатується до прозорості, не рветься, добре заліплюється, не липне, не потребує додатково муки. Підходить для смажених пиріжків, чебуреків (фото 3), вареників, пельменів.
На кефірі: пакет кефіру (400 мл), 0.5 ч.л солі, цукор за смаком (в залежності від начинки), 1 ч.л соди, муки, скільки візьме.
В кефір покласти сіль, цукор, соду, розмішати. Додавати муку, поки тісто не перестане липнути до рук. Вимісити 5-6 хв, залишити в спокої на 30 хв. При розкатці підпилювати мукою.
Красота )
автор
Хропочка з гривкою
• 05 мая в 10:10
Ответ дляЛасунка
Кефір жирний, трішки сметани, сода, цукор, борошно. Яйця не ложу. Вимісити доволікруте тісто. Довго не черствіють, смачні. Якщо зробити чисто на сметані виходять хрусткі.роблю і з солодкою начінкою і з капустою, м´ясом, тощо
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу