Баба на горошині• 06 мая в 11:20
Супчик - з курки знімати шкірку? Як ви готуєте?
Хочу спробувати інакше
Що за чим кидати в суп
Курка має варитись до готовності а потім закидати картоплю?
Цибулю піджарити?
Що за чим кидати в суп
Курка має варитись до готовності а потім закидати картоплю?
Цибулю піджарити?
показать весь текст
Люблю_смаколики• 06 мая в 11:58
Ответ дляБаба на горошині
А воно запаху не буде неприємного від шкірки?
Від чого? Якраз обсмалена шкірка дає класний присмак і аромат
1
Лялькодзьоб• 06 мая в 11:59
Варю курку десь годину, потім кидаю картоплю, як звариться, кидаю засмажку, 5 хв варю і вкидаю вермішель. Закипіла і вимикаю до готовності вермішелі. Засмажку роблю на смальці. Смакота.
Лялькодзьоб• 06 мая в 11:59
Ответ дляЛюблю_смаколики
Ого, для чого суп півдня варить🫤
Бо домашня курка довго вариться
Лялькодзьоб• 06 мая в 12:00
Ответ дляБаба на горошині
А воно запаху не буде неприємного від шкірки?
Ви що ніколи супу не варили?😄
ПоЗиТиВнАя• 06 мая в 12:49
Ко всему что выше советовали - пусть варится на медленном огне, тогда бульон красивый, прозрачный.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу