Баба на горошині• 06 мая в 11:20
Супчик - з курки знімати шкірку? Як ви готуєте?
Хочу спробувати інакше
Що за чим кидати в суп
Курка має варитись до готовності а потім закидати картоплю?
Цибулю піджарити?
Що за чим кидати в суп
Курка має варитись до готовності а потім закидати картоплю?
Цибулю піджарити?
ГендиреХтор• 06 мая в 11:22
Зливаю перший бульйон. Варю до готовності, додаю моркву, потім зелень, картоплю ні. І окремо макарони. Шкіру знімаю, цибулю додаю цілу, потім викидаю
8
2
1
Аноним_1858• 06 мая в 11:23
Смотря какую жирность супа вы хотите. Я не снимаю, варю до готовности, а потом шкурку просто выкидываю.
2
3
Гореотума• 06 мая в 11:23
иначе это как?) с чем-то же сравнивать надо) я со шкуркой варю, выкинуть всегда успеете. варить минут 30-40, лук и морковь жарить, потом добавлять их и картоху
1
автор
Баба на горошині
• 06 мая в 11:23
Ответ дляГендиреХтор
Зливаю перший бульйон. Варю до готовності, додаю моркву, потім зелень, картоплю ні. І окремо макарони. Шкіру знімаю, цибулю додаю цілу, потім викидаю
А від цибулі точно будуть корисні ввтаміни?
4
7
Морожена_курка• 06 мая в 11:24
Кожу всегда снимаю и первый бульон выливаю. Вначале курица, потом морковка/картошка. Лук люблю молодой зелёный, его в конце бросаю с зеленью.
Зажарки не готовлю
Зажарки не готовлю
2
ГендиреХтор• 06 мая в 11:25
Ответ дляБаба на горошині
А від цибулі точно будуть корисні ввтаміни?
Які вітаміни у вареній цибулі? То для смаку. Сиру треба їсти для користі
1
7
Люблю_смаколики• 06 мая в 11:26
Я беру домашню пахучу з жирком. Нічого не знімаю. Мені подобається, який аромат і смак дає саме шкурка
3
автор
Баба на горошині
• 06 мая в 11:26
Ответ дляЛюблю_смаколики
Я беру домашню пахучу з жирком. Нічого не знімаю. Мені подобається, який аромат і смак дає саме шкурка
Дякую❤️❤️❤️
1
Люблю_смаколики• 06 мая в 11:27
Ответ дляКарма хамелеона
через 2 часа картоплю, лук-морковь сразу, потом вытащите)
Ого, для чого суп півдня варить🫤
2
2
2
Люблю_смаколики• 06 мая в 11:29
Ответ дляБаба на горошині
Дякую❤️❤️❤️
Зараз звісно набіжать ппшниці, але я люблю саме так, як в дитинстві варили, щоб бульйон жирненький був і наваристий, а не вода
4
Карма хамелеона• 06 мая в 11:29
Ответ дляЛюблю_смаколики
Ого, для чого суп півдня варить🫤
у нее домашняя курица, кидаете в холодную воду, томите на медленном огне... считайте сами .. или ешьте сырое....)
1
ИМХОля• 06 мая в 11:29
Ответ дляАноним_1858
Смотря какую жирность супа вы хотите. Я не снимаю, варю до готовности, а потом шкурку просто выкидываю.
Лучше бы собакам голодным отдали или воронам в парке
3
2
Гореотума• 06 мая в 11:30
Ответ дляЛюблю_смаколики
Ого, для чого суп півдня варить🫤
это если из базарной жесткой курицы варить, чтобы твердой не была
2
Люблю_смаколики• 06 мая в 11:30
Ответ дляКарма хамелеона
у нее домашняя курица, кидаете в холодную воду, томите на медленном огне... считайте сами .. или ешьте сырое....)
Зараз вже не ті кури, навіть домашні, що треба годинами варить. Бройлери варяться за годину. Я ж не цілу курку кидаю
2
1
3
автор
Баба на горошині
• 06 мая в 11:37
Ответ дляСвекруня
Шкура это самое вкусное, как ее можно выкидывать?)
А воно запаху не буде неприємного від шкірки?
Свекруня• 06 мая в 11:39
Ответ дляБаба на горошині
А воно запаху не буде неприємного від шкірки?
Нет, если курица нормальная, только очистите хорошо от стропок и перьев
Освічую темряву• 06 мая в 11:42
я варю як бабушка і мама. шкуру не знімаю, бульйон не виливаю.
набираю воду в каструлю, ставлю на плиту, солю і чекаю поки вода закипить, м´ясо кидаю в добре киплячу воду, тоді воно зверху одразу схоплюється і нема шуму. курку варю 45 хв, свинину 60 хв. потім закидаю картоплю, варю 15 хв. (якщо хочете суп з макаронами чи крупою то додаєте через хвилин 10 після картоплі). закидаю сирі овочі - порізану дрібно цибулю, потерту або порізану моркву, ну і все що є або хочеться. овочам треба хвилин 15 щоб зваритись. потім пробую на сіль, додаю якщо треба, закидую зелень, даю їй покипіти 1 хв і виключаю
набираю воду в каструлю, ставлю на плиту, солю і чекаю поки вода закипить, м´ясо кидаю в добре киплячу воду, тоді воно зверху одразу схоплюється і нема шуму. курку варю 45 хв, свинину 60 хв. потім закидаю картоплю, варю 15 хв. (якщо хочете суп з макаронами чи крупою то додаєте через хвилин 10 після картоплі). закидаю сирі овочі - порізану дрібно цибулю, потерту або порізану моркву, ну і все що є або хочеться. овочам треба хвилин 15 щоб зваритись. потім пробую на сіль, додаю якщо треба, закидую зелень, даю їй покипіти 1 хв і виключаю
1
ЗдохниПуйло• 06 мая в 11:42
Варю, а потім здираю, мені так зручніше, першу воду зливаю, варю до готовності, потім розбираю на шматочки, кидаю моркву кубиком, цибулю цілу і картоплю, макарончики варю окремо, укроп і чавлений часник вкінці,
Освічую темряву• 06 мая в 11:43
Ответ дляЛюблю_смаколики
Зараз звісно набіжать ппшниці, але я люблю саме так, як в дитинстві варили, щоб бульйон жирненький був і наваристий, а не вода
тваринний жир дуже потрібен нашому організму. на ньому зав´язано багато обмінних процесів
2
всемВсёИмного• 06 мая в 11:45
Автор, а чего на посты пожаловался? Чтобы никто не видел, что ты спамишь своим супчиком в ленту?
1
Нетутешня• 06 мая в 11:46
Для мене це відкриття, що більшість знімає шкуру. Там же весь навар, що це за бульйон?
5
Дикая Роза• 06 мая в 11:47
Выкидывать или сдирать шкуру с курицы, мда... Вы что все из детского дома, вам никогда мамы бульон не варили?
2
Белочкой зови• 06 мая в 11:51
курка домашня якщо то варити бульон не менше 1-1,5 години. якщо домашній бройлер , то біля 1 години. коли зварите бульон, тоді овочі ( морква, цибуля). далі дивлячись з чого супчик - якщо крупи, то крупи і картоплю разом. Якщо вермишель чи галушки, то кидаєте після того, як картопля звариться. Під кінець зелень.
Лунтик-паунтик• 06 мая в 11:51
Ответ дляБаба на горошині
А від цибулі точно будуть корисні ввтаміни?
Ні, не будуть
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу