Я шалунья• 10 мая в 17:32
Деруни з хлібом
От і все суть теми.
Не було муки. Просто в терту картоплю додала пару шматків хліба.
Не було муки. Просто в терту картоплю додала пару шматків хліба.
показать весь текст
1
4
18
автор
Я шалунья
• 10 мая в 17:51
Ответ дляГубка Боб
не треба))
Тю. Створю тему, як мені то сподобало.
Або ні
Або ні
3
Мусик Пусик• 10 мая в 17:52
Ответ дляЯ шалунья
В польщі деруни взагалі їдять з цукром
А макароны с клубникой
Яжбоматусяблін• 10 мая в 17:52
Ответ дляТелячі ніжноСті
А зачем в деруны мука? Я всегда без делаю...
Деруны разные. Один раз делаю картошка яйцо молоко мука
А второй , одна картошка и чеснок.
А второй , одна картошка и чеснок.
2
1
автор
Я шалунья
• 10 мая в 17:53
Ответ дляМусик Пусик
А макароны с клубникой
Опа.
А я не знала.
Ото мені облом.
За 8 років
😁🤣
А я не знала.
Ото мені облом.
За 8 років
😁🤣
Мусик Пусик• 10 мая в 17:54
Ответ дляЯ шалунья
Опа.
А я не знала.
Ото мені облом.
За 8 років
😁🤣
А я не знала.
Ото мені облом.
За 8 років
😁🤣
У меня ребенок в школе просто гастро-шок получил,увидев такое блюдо в столовой
автор
Я шалунья
• 10 мая в 17:57
Ответ дляМусик Пусик
У меня ребенок в школе просто гастро-шок получил,увидев такое блюдо в столовой
Та знайомі поляки отримали шок, коли я приготувала рисовий суп .
З картоплею.
Сподобалося . Готую і досі спеціально. Під їх заказ. . Коли їдуть до мене в Україну.
В польщі рисовий суп: то рис з томаьом
Без картоплі
З картоплею.
Сподобалося . Готую і досі спеціально. Під їх заказ. . Коли їдуть до мене в Україну.
В польщі рисовий суп: то рис з томаьом
Без картоплі
Кракадэ• 10 мая в 18:00
Ответ дляПироженкА
Ви, як і я, на велику тертку
Я теж на велику - вони мені так смачніші.
Та_шо_ж_таке• 10 мая в 18:35
Ответ дляЯ шалунья
В польщі деруни взагалі їдять з цукром
Не несіть бздури в маси . Це як сказати, що українці макарони з цукром їдять : десь і їдять , але це швидше виключення , ніж національна культура поїдання страви
автор
Я шалунья
• 10 мая в 18:37
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Не несіть бздури в маси . Це як сказати, що українці макарони з цукром їдять : десь і їдять , але це швидше виключення , ніж національна культура поїдання страви
Бидгощ.
Коли що.
Кашка манна з малиновий джемом
Коли що.
Кашка манна з малиновий джемом
Та_шо_ж_таке• 10 мая в 18:39
Ответ дляЯ шалунья
Та знайомі поляки отримали шок, коли я приготувала рисовий суп .
З картоплею.
Сподобалося . Готую і досі спеціально. Під їх заказ. . Коли їдуть до мене в Україну.
В польщі рисовий суп: то рис з томаьом
Без картоплі
З картоплею.
Сподобалося . Готую і досі спеціально. Під їх заказ. . Коли їдуть до мене в Україну.
В польщі рисовий суп: то рис з томаьом
Без картоплі
У них з картоплею тільки крупнік по суті
автор
Я шалунья
• 10 мая в 18:39
Ответ дляТа_шо_ж_таке
У них з картоплею тільки крупнік по суті
І з любистком.
Я ким мені в дитинстві мили голову))
І борщ
Я ким мені в дитинстві мили голову))
І борщ
Та_шо_ж_таке• 10 мая в 18:42
Ответ дляЯ шалунья
Бидгощ.
Коли що.
Кашка манна з малиновий джемом
Коли що.
Кашка манна з малиновий джемом
Погодьтеся, що у нас в багатьох регіонах теж практикують таку подачу страв дітям . І рис , і макарони, і кашу з цукром. В моїй родині не практикують такої їжі і це не є традиційним способом поїдання цих страв, але цей спосіб існує і має право на життя
1
автор
Я шалунья
• 10 мая в 18:43
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Погодьтеся, що у нас в багатьох регіонах теж практикують таку подачу страв дітям . І рис , і макарони, і кашу з цукром. В моїй родині не практикують такої їжі і це не є традиційним способом поїдання цих страв, але цей спосіб існує і має право на життя
Хм.
Так.
Так.
Та_шо_ж_таке• 10 мая в 18:44
Ответ дляЯ шалунья
І з любистком.
Я ким мені в дитинстві мили голову))
І борщ
Я ким мені в дитинстві мили голову))
І борщ
Любисток ( любчик) багато де додають. Знайомі поляки без любистку у бульйоні ( rosół) не будуть його їсти . І майоранек . У нас ці приправи до супів не практикують
автор
Я шалунья
• 10 мая в 18:46
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Любисток ( любчик) багато де додають. Знайомі поляки без любистку у бульйоні ( rosół) не будуть його їсти . І майоранек . У нас ці приправи до супів не практикують
Майоранек в горох- супер поєднання.
Лише мені дивно, чому польський горох розварюється в кашу.
А наш , без соди, твердий.
Є такетрадиційне блюдо на Різдво.
У поляків.
Горох+ квашена капуста+ картопля.
То га вігілію.
Я то готу на святвечір в Україні.
6 січня.
Але горох беру лише польський
Лише мені дивно, чому польський горох розварюється в кашу.
А наш , без соди, твердий.
Є такетрадиційне блюдо на Різдво.
У поляків.
Горох+ квашена капуста+ картопля.
То га вігілію.
Я то готу на святвечір в Україні.
6 січня.
Але горох беру лише польський
Та_шо_ж_таке• 10 мая в 21:02
Ответ дляЯ шалунья
Майоранек в горох- супер поєднання.
Лише мені дивно, чому польський горох розварюється в кашу.
А наш , без соди, твердий.
Є такетрадиційне блюдо на Різдво.
У поляків.
Горох+ квашена капуста+ картопля.
То га вігілію.
Я то готу на святвечір в Україні.
6 січня.
Але горох беру лише польський
Лише мені дивно, чому польський горох розварюється в кашу.
А наш , без соди, твердий.
Є такетрадиційне блюдо на Різдво.
У поляків.
Горох+ квашена капуста+ картопля.
То га вігілію.
Я то готу на святвечір в Україні.
6 січня.
Але горох беру лише польський
Горох, квашена капуста + картопля - швидше за все регіональні страви . У Велькопольському та Дольношльонському воєводствах не зустрічала таких вподобань. У нас на Зах Україні теж готують страви не притаманні центру чи півночі і навпаки . Навіть страви наприклад черкащан чи вінничан можуть здивувати киян . Тому я ніколи не називаю подібні витвори, як загально польські традиції .
Наприклад знайома, яка походить з Бєльсько-Бялоі дуже любить картопляну ковбасу ( це регіон ближче до Білорусії ), а її чоловік з Вроцлава і не знає такої страви . А ще жалілися, що деякі слова у них мають різне значення і вони : поляки, подружжя колись довели себе до серйозної сварки, бо кожен не так потрактував одне і те ж слово .
Наприклад знайома, яка походить з Бєльсько-Бялоі дуже любить картопляну ковбасу ( це регіон ближче до Білорусії ), а її чоловік з Вроцлава і не знає такої страви . А ще жалілися, що деякі слова у них мають різне значення і вони : поляки, подружжя колись довели себе до серйозної сварки, бо кожен не так потрактував одне і те ж слово .
автор
Я шалунья
• 10 мая в 21:05
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Горох, квашена капуста + картопля - швидше за все регіональні страви . У Велькопольському та Дольношльонському воєводствах не зустрічала таких вподобань. У нас на Зах Україні теж готують страви не притаманні центру чи півночі і навпаки . Навіть страви наприклад черкащан чи вінничан можуть здивувати киян . Тому я ніколи не називаю подібні витвори, як загально польські традиції .
Наприклад знайома, яка походить з Бєльсько-Бялоі дуже любить картопляну ковбасу ( це регіон ближче до Білорусії ), а її чоловік з Вроцлава і не знає такої страви . А ще жалілися, що деякі слова у них мають різне значення і вони : поляки, подружжя колись довели себе до серйозної сварки, бо кожен не так потрактував одне і те ж слово .
Наприклад знайома, яка походить з Бєльсько-Бялоі дуже любить картопляну ковбасу ( це регіон ближче до Білорусії ), а її чоловік з Вроцлава і не знає такої страви . А ще жалілися, що деякі слова у них мають різне значення і вони : поляки, подружжя колись довели себе до серйозної сварки, бо кожен не так потрактував одне і те ж слово .
То блюдо саме з дальношльонська
Та_шо_ж_таке• 10 мая в 21:08
Ответ дляЯ шалунья
То блюдо саме з дальношльонська
Може їх батьки походять з іншої місцевості - гір, наприклад
автор
Я шалунья
• 10 мая в 21:11
Ответ дляТа_шо_ж_таке
Може їх батьки походять з іншої місцевості - гір, наприклад
Море там є.
Поряд
Поряд
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу