Рожева юбка• 25 мая в 01:00
Не вийшло бісквітне печиво
Перша порція була схожа на недопечене безе, якась гумова. Другу порцію довше тримала в духовці, вийшло по краям дека сухе, як очікувала, а те, що ближче до середини дека, м´яке. Що я не так зробила? Цукру забагато, чи борошна мало? Чи воно таке й має бути? Робила вперше.
Склад: 2 яйця, 180 г борошна, +/- 150 г цукру, ванільний цукор,трохи лимона з цедрою.
Склад: 2 яйця, 180 г борошна, +/- 150 г цукру, ванільний цукор,трохи лимона з цедрою.
автор
Рожева юбка
• 25 мая в 01:04
Ответ дляРоздратована шкіра
На 2 яйца дофига муки и сахара.
Такий рецепт нагуглила( Поділитесь своїм вдалим?
Роздратована шкіра• 25 мая в 01:08
Ответ дляРожева юбка
Такий рецепт нагуглила( Поділитесь своїм вдалим?
Как Вы их так гуглите... На 1 яйцо - 40- 50 грамм сахара и 40 грамм муки.
2
автор
Рожева юбка
• 25 мая в 01:23
Ответ дляРоздратована шкіра
Как Вы их так гуглите... На 1 яйцо - 40- 50 грамм сахара и 40 грамм муки.
Дякую!
автор
Рожева юбка
• 25 мая в 01:23
Ответ дляЗавжди мало
Дека це шо вообще. А деко. Много муки
Дякую!
Завтра не пью• 25 мая в 01:24
Ответ дляРожева юбка
Дякую!
А Ви збивали яйця. Робили по технології бісквіту, чи просто все змішали?
Помилуйте мадам• 25 мая в 01:30
Ответ дляЗавтра не пью
А Ви збивали яйця. Робили по технології бісквіту, чи просто все змішали?
А навіщо?
автор
Рожева юбка
• 25 мая в 04:15
Ответ дляЗавтра не пью
А Ви збивали яйця. Робили по технології бісквіту, чи просто все змішали?
Збивала все як для звичайного бісквіту. Бісквіт часто роблю, а печиво вперше. Тільки на бісквіт у мене трохи інші пропорції.
автор
Рожева юбка
• 25 мая в 05:54
Ответ дляsvetolino
Класичний рецепт: 2 яйця, пів стакана цукру, збивати, потім додати /вмішати пів стакана борошна . Температуру випікання контролювати. Успіхів!!!
Дякую!!! 🌹
автор
Рожева юбка
• 25 мая в 19:29
Ответ дляГитта Ягг
Так рецепт то одинаковый. Просто печенье вы дольше выпекаете/сушите в духовке.
Дякую!!! 🌹
1
автор
Рожева юбка
• 25 мая в 19:31
Ответ дляГитта Ягг
Так рецепт то одинаковый. Просто печенье вы дольше выпекаете/сушите в духовке.
Не додержала - в рецепті було випікати 10-12 хв, але у мене менше за розміром, тримала в духовці 8 хв((
1
автор
Рожева юбка
• 25 мая в 19:32
Ответ дляПомилуйте мадам
фото
Це трохи не таке, як я робила, але дякую! Колись спробую ще такі варіанти)
Помилуйте мадам• 25 мая в 19:43
Ответ дляРожева юбка
Це трохи не таке, як я робила, але дякую! Колись спробую ще такі варіанти)
Не дякуйте!
То я виклала не для того
То я виклала не для того
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу


