Прикуси Язика• 25 мая в 07:19
Чи можна зробити крем для тирамісу не на маскарпоне?
Він мені дуже жирний. А якщо маскарпоне замінити крем-сиром? І взбити з вершками?
1
Пиу!Пиу!• 25 мая в 07:33
Можно. Я так красный бархат делаю. В соотношении 75% коем- сыра и 25%домашних сливок
4
1
Капитошечка• 25 мая в 08:37
Можна, можна і савоярді замінити вівсяним, просто, в решті-решт, не називайте ту страву тирамісу.
5
5
4
ДА да да• 25 мая в 09:05
Можна. Дуже часто роблю. Приходиться добавляти більше цукрової пудри. Структура однакова.
1
1
Дама_с_коготками• 25 мая в 10:09
Ответ дляГитта Ягг
Не занимайтесь ерундой. Разница в жирности между ними 11%. Зачем портить продукты? Не нравится, не нужно готовить это.
Душноооо відкрийте вікно!
4
1
Томатико• 25 мая в 10:21
з вершками которые тоже жирные?)) шило на мыло. Просто творожный крем делала
1
1
автор
Прикуси Язика
• 25 мая в 10:39
Ответ дляКусман Сиру
Рікота меньш жирна ніби
А з неї крем зробиться?
1
А вот недавно• 25 мая в 10:52
Ответ дляКапитошечка
Можна, можна і савоярді замінити вівсяним, просто, в решті-решт, не називайте ту страву тирамісу.
в Италии 100000 рецептов Тирамису, и все правильные.
Кусман Сиру• 26 мая в 16:11
Ответ дляПрикуси Язика
А з неї крем зробиться?
Я робила, було ок. Жирність була мала, треба дивитися бо буває різна
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу