Відморожена• 25 мая в 11:48
Як зробити вівсянку смачнішою?
Сухофрукти не пропонуйте, будь ласка)
показать весь текст
Перша на селі• 25 мая в 12:08
Ответ дляПузата Хата
Я їм усе. Навіть смажених цвіркунів у фрітюрі та гусінь мопане.
А сверчков то за шо((?
Пузата Хата• 25 мая в 12:09
Ответ дляНайщасливіша
Ок, ви виняток. Але більшість людей не такі.
Готова забрати молочну пінку
На гур´ївську кашу
На гур´ївську кашу
1
Найщасливіша• 25 мая в 12:10
Ответ дляПузата Хата
Готова забрати молочну пінку
На гур´ївську кашу
На гур´ївську кашу
Неее пінку я не віддам. Гуївську кашу сама люблю. Але манка занадто нажорістий ’жопоростик’ і не дуже корисна для ЖКТ тому її згодна віддати...
1
Пузата Хата• 25 мая в 12:12
Ответ дляНайщасливіша
Неее пінку я не віддам. Гуївську кашу сама люблю. Але манка занадто нажорістий ’жопоростик’ і не дуже корисна для ЖКТ тому її згодна віддати...
Якщо замість нашої манки взяти семоліну з дурума, ммммм
Найщасливіша• 25 мая в 12:13
Ответ дляПузата Хата
Якщо замість нашої манки взяти семоліну з дурума, ммммм
суті не змінює - жопоростик же бо в основі пшеничне борошно... як і кус-кус
Божа кульбабка• 25 мая в 12:13
Для начала нужна вкусная овсянка, я беру только двух производителей, варю на молоке, добавляю мед и свежие и замороженные фрукты-ягоды , обожаю со свежей клубникой
Белоснежко• 25 мая в 12:21
Ответ дляНайщасливіша
скажу вам я людина с досвідом - мені ввсянка єдине що допомагає при моїх проблемах з ЖКТ, але вона така риготна. так от. НІЧИМ її не зробити кращою! Тому вживати як ліки швидко запиваючи водою чи чаєм. Це єдиний спосіб споживати її тим, кому треба, але не подобається....
Обожаю ) с моцарелой, оливковым маслом , зеленью
Я тертий жук• 25 мая в 12:28
Я люблю с арахисовой пастой, орехами (немного) и медом. Но это калорийно, если есть лишний вес, не знаю можно ли
1
Воленс-неволенс• 25 мая в 12:38
Авторе, а навіщо Вам вона? Крохмаль та надвисокий ГІ. Тому вуглеводи не можна до неї додавати. Ще й оксалати. Не подобається- не їжте.
Зубачистка• 25 мая в 12:40
Я часто добавляю клубнику, персик и голубику вот сейчас добавила. Если соленого хочется, то просто масло и немного соли. Тунец консервированный можно.
Фрикаделька• 25 мая в 13:19
смачна плющена (я люблю Сквирянку), а не та, що заварюється. До неї малину/ожину/банан/печене яблуко, горіхи
Залізний занавіс• 25 мая в 14:07
Берете цільне зерно, варите, поливаєте м´ясною підливоюі шматки м´яса туди ж, тоді смачно. Оці пластівці з фруктами то для мене несмачно.
Залізний занавіс• 25 мая в 14:09
Ответ дляФрикаделька
смачна плющена (я люблю Сквирянку), а не та, що заварюється. До неї малину/ожину/банан/печене яблуко, горіхи
Так, і плющенка теж смачна)
Новопоштинская• 25 мая в 19:15
Сварила овсянку на молоке и воде (50/50), добавила масло сливочное и мелко порезанный банан. Подержать под крышкой пару минут. Это очень вкусно!
Если нет банана, люблю с яблоком или изюмом.
Если нет банана, люблю с яблоком или изюмом.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу