sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_215
Чеширская кошечка• 26 мая в 13:44

Який твердий сир купуєте для щоденного вживання?

на бутерброди
30 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_75
Галя із Дарниці• 26 мая в 13:44
1
Слайсы по акции которые.
like 2
noavatar
Алина-1240• 26 мая в 13:45
2
Гауду.в товарах с европы, польскую
like 4 crying_face 2
anonim_13
Вкуси мене• 26 мая в 13:45
3
Дорогий
noavatar
Love_Love_Love_• 26 мая в 13:47
4
Для чого щоденно вживати сир і тим більше бутерброди?
woman_facepalming 17 face_with_tears_of_joy 1 like 1
anonim_17
Жінка з перцем• 26 мая в 13:48
5
із більш менш доступних - в сирному магазинчику польські натан або цезар (другий взагалі шикарний але дорожчий)
із наших пирятин король сирів або будь які комо - тенеро, дитячий, голандський
anonim_43
Смажена полуничка• 26 мая в 13:48
6
Який хочеться
anonim_184
Я пані прохана...• 26 мая в 13:48
7
Пармезан. На бутріки не кладемо. Не їмо дешевий сир
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 8
anonim_108
Шукаю трусики• 26 мая в 13:49
8
под настроение беру разный, есть магазин с мясом, сыром и молочным под домом, там и выбираю. в основном польские сыры
anonim_203
ШобВам_КакНам• 26 мая в 13:49
9
Ответ дляВкуси мене
Дорогий
Свіжий
anonim_188
МояХатаЗкраю• 26 мая в 13:50
10
Брусиловський сметанковий
anonim_164
Соседушка• 26 мая в 13:50
11
Раніше Пирятин, зараз частіше комо тенеро, комо кантрі.
anonim_80
Вірю, я повірив• 26 мая в 13:53
12
останні пару місяців тільки не наші,частіше всього польські
anonim_7
В танке• 26 мая в 13:53
13
Молодая гауда, добродар.
anonim_121
Невгамовна шахиня• 26 мая в 13:56
14
По акции
like 2
anonim_134
Аноним Советчик• 26 мая в 13:58
15
Роблю сама - визріває в погрібі. З 10 літрів молока (беру по 25 грн/л) близько 1 кг гауди чи 1,3 кг ’російського’.
heart 4
anonim_30
волосатое стекло• 26 мая в 14:01
16
Комо с пажитником, очень вкусный!
heart 1
anonim_2
Не худа ні разу• 26 мая в 14:06
17
Комо, Шостка, Ферма, Пирятин
anonim_99
Иванка Бур• 26 мая в 14:08
18
Старый олендер или гауду выдержанную голландскую
anonim_25
ЖивунаБагамах• 26 мая в 14:09
19
шо по акции дают - то и покупаю
like 1
anonim_110
Грабля• 26 мая в 14:23
20
Чедер якийсь німецький, маю надію, що якісний. Шостка ’ Український’, він солонуватий мені подобається.
anonim_174
Меломанка Маланка• 26 мая в 14:29
21
Ответ дляВірю, я повірив
останні пару місяців тільки не наші,частіше всього польські
А я навпаки . Купляла польські , а зараз перейшла на українського виробника.
anonim_94
Указка• 26 мая в 14:41
22
Ми сира їмо багато, купую зазвичай будь який акційний, окрім польского (нехай самі його їдять).
like 2
anonim_163
Ищу Аленя• 26 мая в 14:55
23
Ответ дляLove_Love_Love_
Для чого щоденно вживати сир і тим більше бутерброди?
Повітрям харчуватись?
anonim_80
Вірю, я повірив• 26 мая в 15:01
24
Ответ дляМеломанка Маланка
А я навпаки . Купляла польські , а зараз перейшла на українського виробника.
Я викинула півкіло останнього разу, бо то не сир був, а ціна дорожча, за імпортні.
noavatar
Love_Love_Love_• 26 мая в 15:13
25
Ответ дляИщу Аленя
Повітрям харчуватись?
Ну дійсно, є ж вибір: або бутерброди з сиром, або повітря. Ну тоді так - повітрям звісно
woman_facepalming 2
anonim_120
Цикавенная• 26 мая в 15:19
26
Ми любимо гауду, ементаль, чеддер
noavatar
_Helenn_• 26 мая в 15:35
27
Ответ дляАноним Советчик
Роблю сама - визріває в погрібі. З 10 літрів молока (беру по 25 грн/л) близько 1 кг гауди чи 1,3 кг ’російського’.
В натуральній скоринці визріває,чи ви покриваєте чимось? І погріб звичайний чи ви перероблювали під сирний.Бо читала,що не бажано щоб сири поруч з овочами /фруктами булив погребі
anonim_134
Аноним Советчик• 26 мая в 17:13
28
Ответ для_Helenn_
В натуральній скоринці визріває,чи ви покриваєте чимось? І погріб звичайний чи ви перероблювали під сирний.Бо читала,що не бажано щоб сири поруч з овочами /фруктами булив погребі
В термоусадочних пакетах, вони герметичні, тому все одно що ще є в погрібі. Головне, щоб температура була стала 8-12 градусів (у мене близько 9)
like 1
anonim_202
Сливочная пенка• 26 мая в 17:54
29
Той, на який краща знижка. Переважно данські, але іноді Комо горіховий, Фаворе гауда, бринза, фета.
noavatar
_Helenn_• 26 мая в 18:40
30
Ответ дляАноним Советчик
В термоусадочних пакетах, вони герметичні, тому все одно що ще є в погрібі. Головне, щоб температура була стала 8-12 градусів (у мене близько 9)
Зрозуміла. Дякую. У мене нижче +14 не буває,тому і вагаюся .
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff