Чеширская кошечка• 26 мая в 13:44
Який твердий сир купуєте для щоденного вживання?
на бутерброди
Жінка з перцем• 26 мая в 13:48
із більш менш доступних - в сирному магазинчику польські натан або цезар (другий взагалі шикарний але дорожчий)
із наших пирятин король сирів або будь які комо - тенеро, дитячий, голандський
із наших пирятин король сирів або будь які комо - тенеро, дитячий, голандський
Шукаю трусики• 26 мая в 13:49
под настроение беру разный, есть магазин с мясом, сыром и молочным под домом, там и выбираю. в основном польские сыры
Аноним Советчик• 26 мая в 13:58
Роблю сама - визріває в погрібі. З 10 літрів молока (беру по 25 грн/л) близько 1 кг гауди чи 1,3 кг ’російського’.
4
Грабля• 26 мая в 14:23
Чедер якийсь німецький, маю надію, що якісний. Шостка ’ Український’, він солонуватий мені подобається.
Меломанка Маланка• 26 мая в 14:29
Ответ дляВірю, я повірив
останні пару місяців тільки не наші,частіше всього польські
А я навпаки . Купляла польські , а зараз перейшла на українського виробника.
Указка• 26 мая в 14:41
Ми сира їмо багато, купую зазвичай будь який акційний, окрім польского (нехай самі його їдять).
2
Ищу Аленя• 26 мая в 14:55
Ответ дляLove_Love_Love_
Для чого щоденно вживати сир і тим більше бутерброди?
Повітрям харчуватись?
Вірю, я повірив• 26 мая в 15:01
Ответ дляМеломанка Маланка
А я навпаки . Купляла польські , а зараз перейшла на українського виробника.
Я викинула півкіло останнього разу, бо то не сир був, а ціна дорожча, за імпортні.
Love_Love_Love_• 26 мая в 15:13
Ответ дляИщу Аленя
Повітрям харчуватись?
Ну дійсно, є ж вибір: або бутерброди з сиром, або повітря. Ну тоді так - повітрям звісно
2
Ответ дляАноним Советчик
Роблю сама - визріває в погрібі. З 10 літрів молока (беру по 25 грн/л) близько 1 кг гауди чи 1,3 кг ’російського’.
В натуральній скоринці визріває,чи ви покриваєте чимось? І погріб звичайний чи ви перероблювали під сирний.Бо читала,що не бажано щоб сири поруч з овочами /фруктами булив погребі
Аноним Советчик• 26 мая в 17:13
Ответ для_Helenn_
В натуральній скоринці визріває,чи ви покриваєте чимось? І погріб звичайний чи ви перероблювали під сирний.Бо читала,що не бажано щоб сири поруч з овочами /фруктами булив погребі
В термоусадочних пакетах, вони герметичні, тому все одно що ще є в погрібі. Головне, щоб температура була стала 8-12 градусів (у мене близько 9)
1
Сливочная пенка• 26 мая в 17:54
Той, на який краща знижка. Переважно данські, але іноді Комо горіховий, Фаворе гауда, бринза, фета.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

