sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Соусы, специи, приправы
anonim_156
Я супер-пупер• 27 мая в 12:17

Сирна сіль, як приготувати вдома.

Дівчата, добрий день! Надивилася блогерів, які використовують всюди і дуже хвалять сирну сіль. Купувати я не хочу, а дуже хочу зробити сама в дома. Обрила весь інтернет і ніде не бачу рецепта. З укропом, базиліком, часником зустрічала, а от з сиром ні.
В складі пармезан, сіль, куркума чи паприка. А от як той пармезан сушити чи смачно буде? В яких пропорція, все сумніваюся. Не хочеться перевести продукти.
Підкажіть, будь ласка, хто знає? Буду вдячна.

Така як на фото хвалять блогери.
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
attached-photo
face_with_tears_of_joy 1
17 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_6
Шопингмонстр• 27 мая в 12:18
1
Ну это по сути соль + пармезан, нет?
like 3
anonim_101
Варена цибуля• 27 мая в 12:18
2
Ви її куштували чи тільки бачили ?
anonim_21
Директор Пляжу• 27 мая в 12:19
3
Сирну сіль зазвичай приготавливають із подрібненого твердого сиру, суміші спецій, іноді додатково додають морську сіль. Це може бути як самостійно, так і як спеція для додавання в кулінарію.
Загальний рецепт:

1. Подрібніть сир:
Для сирної солі використовують твердий сир, наприклад, твердий твердий сир. Подрібніть його на дрібні шматочки або стружку.
2. Підготуйте спеції:
Використовуйте сушені спеції, такі як жовта та червона паприка, або інші за смаком.
3. Змішайте:
Змішайте подрібнений сир зі спеціями та морською сіллю (за бажанням).
4. За бажанням:
Сирну сіль можна додатково просушити в духовці, щоб збільшити її термін зберігання.

Для використання в кухні:
Сирну сіль можна додавати в сальти, запечені страви або інші страви для додавання смаку та аромату.


Даже ГПТ не надо.
anonim_156
автор Я супер-пупер • 27 мая в 12:19
4
Ответ дляШопингмонстр
Ну это по сути соль + пармезан, нет?
Так, але ж зручно в баночці під рукою
anonim_156
автор Я супер-пупер • 27 мая в 12:19
5
Ответ дляВарена цибуля
Ви її куштували чи тільки бачили ?
Тільки бачила
anonim_156
автор Я супер-пупер • 27 мая в 12:20
6
Ответ дляДиректор Пляжу
Сирну сіль зазвичай приготавливають із подрібненого твердого сиру, суміші спецій, іноді додатково додають морську сіль. Це може бути як самостійно, так і як спеція для додавання в кулінарію.
Загальний рецепт:

1. Подрібніть сир:
Для сирної солі використовують твердий сир, наприклад, твердий твердий сир. Подрібніть його на дрібні шматочки або стружку.
2. Підготуйте спеції:
Використовуйте сушені спеції, такі як жовта та червона паприка, або інші за смаком.
3. Змішайте:
Змішайте подрібнений сир зі спеціями та морською сіллю (за бажанням).
4. За бажанням:
Сирну сіль можна додатково просушити в духовці, щоб збільшити її термін зберігання.

Для використання в кухні:
Сирну сіль можна додавати в сальти, запечені страви або інші страви для додавання смаку та аромату.


Даже ГПТ не надо.
Дякую!
anonim_66
Потужна махіна• 27 мая в 12:21
7
Чому не обрізали скріншоти? Чи це реклама магазину?
woman_facepalming 2
anonim_99
Пупуговка• 27 мая в 12:21
8
Купувала пару разів. Не зрозуміла фішки. В суп не добавлю, бо вже суп посолений. В салат можна окремо посолити, зверху пармезан. Потертий пармезан вже продається в пакетах в магазині. Його беру, діти все ним посипають. А сіль не буду більше брати. До посоленої їжі вона не годиться.
like 4
anonim_99
Пупуговка• 27 мая в 12:22
9
Ответ дляДиректор Пляжу
Сирну сіль зазвичай приготавливають із подрібненого твердого сиру, суміші спецій, іноді додатково додають морську сіль. Це може бути як самостійно, так і як спеція для додавання в кулінарію.
Загальний рецепт:

1. Подрібніть сир:
Для сирної солі використовують твердий сир, наприклад, твердий твердий сир. Подрібніть його на дрібні шматочки або стружку.
2. Підготуйте спеції:
Використовуйте сушені спеції, такі як жовта та червона паприка, або інші за смаком.
3. Змішайте:
Змішайте подрібнений сир зі спеціями та морською сіллю (за бажанням).
4. За бажанням:
Сирну сіль можна додатково просушити в духовці, щоб збільшити її термін зберігання.

Для використання в кухні:
Сирну сіль можна додавати в сальти, запечені страви або інші страви для додавання смаку та аромату.


Даже ГПТ не надо.
А пропорції з сіллю які?
anonim_47
Лупаю цю скелю• 27 мая в 12:27
10
Ответ дляЯ супер-пупер
Так, але ж зручно в баночці під рукою
Я би спочатку маленьку порцію приготувала б. Бо здається, що вийде якась фігня і краще сіль окремо, сир окремо.
heart 1
anonim_156
автор Я супер-пупер • 27 мая в 12:43
11
Ответ дляПотужна махіна
Чому не обрізали скріншоти? Чи це реклама магазину?
Ні, не реклама, скріншоти вчора робила, а сьогодні вставила, а потім теж так подумала, что скажуть що реклама
anonim_156
автор Я супер-пупер • 27 мая в 12:45
12
Ответ дляЛупаю цю скелю
Я би спочатку маленьку порцію приготувала б. Бо здається, що вийде якась фігня і краще сіль окремо, сир окремо.
Так, згодна, спершу треба спробувати.
Думаю аж вранці було б зручно готувати сніданок, коли поспішаєш на роботу
anonim_139
Меряю линейкой• 27 мая в 12:54
13
мені здається можна в аерогриль накидати сиру, солі, спецій градусів на 200 на 10хв, потім все подрібнити
heart 1
anonim_156
автор Я супер-пупер • 27 мая в 14:19
14
Ответ дляМеряю линейкой
мені здається можна в аерогриль накидати сиру, солі, спецій градусів на 200 на 10хв, потім все подрібнити
Ага, теж думала в аерогриль, а ще маю сушарку, можна і в ній.

Думаю, аби той сир потім був смачний
anonim_156
автор Я супер-пупер • 27 мая в 14:20
15
Ответ дляПупуговка
А пропорції з сіллю які?
Оце і я про це думаю 🤔
anonim_139
Меряю линейкой• 28 мая в 11:55
16
Ответ дляЯ супер-пупер
Ага, теж думала в аерогриль, а ще маю сушарку, можна і в ній.

Думаю, аби той сир потім був смачний
в сушарці це буде довго. краще в аерогрилі, але беріть дуже тверді сири, типу пармезана, ландани, витримані, бо такі, що добре плавляться не підійдуть
heart 1
anonim_156
автор Я супер-пупер • 29 мая в 11:20
17
Ответ дляМеряю линейкой
в сушарці це буде довго. краще в аерогрилі, але беріть дуже тверді сири, типу пармезана, ландани, витримані, бо такі, що добре плавляться не підійдуть
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff