sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_190
Жирафовое варьенье• Изменено 31 мая в 22:39

Дивна ситуація у приготуванні крем чізу.

Зазвичай я збиваю вершки з вершковим сиром одночасно, але сьогодні вирішила спробувати іншу техніку. Я збила вершки до м´яких піків — сліди від вінчика тільки-но почали показуватися. Я вимкнула міксер і додала маскарпоне. І як тільки я почала змішувати це все разом, як крем ВМИТЬ збився до стійких піків, причому до таких, що якби я не зупинилася за секунди-дві, то з вершків вийшло б масло. Хоча у моєму досвіді це повинно було б зайняти півхвилини-хвилину. Питання: як і чому це сталося?
1 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_60
Ро30BbIu_CJIoHuK• 01 июня в 00:01
1
Я збиваю вершки окремо, сир з пудрою окремо.
Потім в сир вмішую вершки
heart 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff