Жирафовое варьенье• Изменено 31 мая в 22:39
Дивна ситуація у приготуванні крем чізу.
Зазвичай я збиваю вершки з вершковим сиром одночасно, але сьогодні вирішила спробувати іншу техніку. Я збила вершки до м´яких піків — сліди від вінчика тільки-но почали показуватися. Я вимкнула міксер і додала маскарпоне. І як тільки я почала змішувати це все разом, як крем ВМИТЬ збився до стійких піків, причому до таких, що якби я не зупинилася за секунди-дві, то з вершків вийшло б масло. Хоча у моєму досвіді це повинно було б зайняти півхвилини-хвилину. Питання: як і чому це сталося?
Ро30BbIu_CJIoHuK• 01 июня в 00:01
Я збиваю вершки окремо, сир з пудрою окремо.
Потім в сир вмішую вершки
Потім в сир вмішую вершки
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу