короткопамятна• 03 июня в 14:26
Спасіть моє мясо! Срочно
Вибачте, роблю мʼясо і мʼясо готове, а морква сира ((
Що робити? Як спасти?дякую
Що робити? Як спасти?дякую
8
автор
короткопамятна
• 03 июня в 14:27
Ответ дляЛялькодзьоб
Що то за морква, яка готується довше м´яса?
Пізно кинула
3
автор
короткопамятна
• 03 июня в 14:27
Ответ дляИНЬэтовамниЯНЬ
А що ви з ним робите?
Типу по корейський
4
Лялькодзьоб• 03 июня в 14:29
Ответ длякороткопамятна
Типу по корейський
М´ясо шкатками? Ну, так вийміть його, дотушкуйте на великому вогні моркву та поверніть м´со.
5
Оновлена версія• 03 июня в 14:32
Просто дотушкуйте на невеличкому вогні до готовності моркви. Буде ще смачніше.
4
автор
короткопамятна
• 03 июня в 14:33
Ответ дляКороль дивана
автор, все ок, если б было наоборот - было бы хуже
Дякую
Я только за!• 03 июня в 14:41
Від сирої моркви нічого не станеться, а від напівсирої - тим більше. Долийте трохи води та ушкуйте на повільному вогні під закритою кришкою, якщо потрібно м´яку моркву.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу

