sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Вторые блюда
anonim_34
Пушка заряджена• 28 июня в 14:27

Чи робив хтось відбивні в духовці?

Давно вже роблю котлети в духовці. Набагато швидше і корисніше. Тепер думаю, чи є метод зробити відбивні в духовці? Не мясо по французьки, а просто відбивні (може в клярі) Поділіться будь ласка ❤️
like 2 dislike 3 woman_facepalming 2
18 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_107
Пургену мне• 28 июня в 14:28
1
Для чого придумувати квадратне колесо ?
clown_face 3 like 15
anonim_34
автор Пушка заряджена • 28 июня в 14:30
2
Ответ дляПургену мне
Для чого придумувати квадратне колесо ?
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
anonim_206
Точная копия плова• 28 июня в 14:31
3
Я робила. Нормально все виходило

Просто не дуже люблю прямо весь цей процес - достати все із духовки, приготувати, потім поскладати назад.

І електроенергії звісно більше виходить. Але може для вас це не питання зовсім
like 1
anonim_34
автор Пушка заряджена • 28 июня в 14:32
4
Ответ дляТочная копия плова
Я робила. Нормально все виходило

Просто не дуже люблю прямо весь цей процес - достати все із духовки, приготувати, потім поскладати назад.

І електроенергії звісно більше виходить. Але може для вас це не питання зовсім
Ви їх обвалюєте так само в муку і кляр?
woman_facepalming 1
noavatar
Укол Разума• 28 июня в 14:32
5
Ответ дляПушка заряджена
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
’Легко’ вам жить наверное даже не пытаетесь сообразить принцип готовки отбивных)))
clown_face 2 like 2 face_with_tears_of_joy 6
anonim_188
Пишу, не читаю• 28 июня в 14:32
6
Я все время запекаю свинину на решетке, у меня такая приблуда, сейчас с курицей. Мариную шею, например, или эскалоп, раскладываю на решетке и запекаю минут 20-30. Вниз можно овощи положить или картошку.
attached-photo
woman_facepalming 1 like 5
anonim_40
Ms. Dolly• 28 июня в 14:33
7
Ніяк ви не зробите смачні і соковиті відбивні в клярі в духовці.
Без заливки чи соусу буде суха підошва.
Якщо ж просто долити на деко води, щоб відбивні не сохли, то кляр потече і будуть шматки м´яса в омлеті.
face_with_tears_of_joy 2 like 13
anonim_188
Пишу, не читаю• 28 июня в 14:33
8
Ответ дляПушка заряджена
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
Ну вообще-то они жарятся 5 минут на сковородку всего. Запекаются дольше.
dislike 1 face_with_tears_of_joy 2 like 14
anonim_206
Точная копия плова• 28 июня в 14:33
9
Ответ дляПушка заряджена
Ви їх обвалюєте так само в муку і кляр?
ні. я відбивні робила -відбила, і поклала на них цибульку, помідор .. щоб сочніше було.. з кляром саме в духовці не робила
heart 2 woman_facepalming 2
anonim_207
Бавовнятий Пупс• 28 июня в 14:34
10
Ответ дляПишу, не читаю
Ну вообще-то они жарятся 5 минут на сковородку всего. Запекаются дольше.
+
І легше потім помити сковорідку, протерти плиту, ніж духовку, жаровню.
like 8 woman_facepalming 2
noavatar
ЛЮБА• 28 июня в 14:36
11
Отбивные 2 часа жарить
Что бы они были вкусные, обжариваю буквально по минуте на сковородке( в кляре ), затем на противень , сверху ананасы с сыром или просто сыр и на 10 минут в духовку , но как по мне и на сковородке нормально и быстро получается , вы кладываю на бумажное полотенце , что бы лишний жир убрать
dislike 2 like 1
anonim_101
Астановитесь• 28 июня в 14:54
12
Ответ дляПушка заряджена
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
Цікаво, скільки ви робите тих котлет, щоб смажити 2 години. Мені не сподобалися котлети в духовці. Весь сік витікає, котлети виходять сухі. На сковорідці котлети смажаться при вищій температурі, білок швиденько запечатується, сік не витікає. Так і з відбивними
like 5 clown_face 1 dislike 1
anonim_100
Уси Пуси• 28 июня в 14:56
13
Ответ дляПушка заряджена
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
Я давно вже роблю і котлети і відбивні в духовці. Не смажу вщагалі нічого
woman_facepalming 2 like 4
anonim_34
автор Пушка заряджена • 28 июня в 14:58
14
Ответ дляУси Пуси
Я давно вже роблю і котлети і відбивні в духовці. Не смажу вщагалі нічого
Дякую. А відбивні як робите?
anonim_100
Уси Пуси• 28 июня в 15:02
15
Ответ дляПушка заряджена
Дякую. А відбивні як робите?
Курячі тільки роблю. Яйце і сухарі
woman_facepalming 1 like 1
anonim_100
Уси Пуси• 28 июня в 15:03
16
Сині кофточки на службі
anonim_62
Котогосподиня• 28 июня в 15:16
17
Ответ дляАстановитесь
Цікаво, скільки ви робите тих котлет, щоб смажити 2 години. Мені не сподобалися котлети в духовці. Весь сік витікає, котлети виходять сухі. На сковорідці котлети смажаться при вищій температурі, білок швиденько запечатується, сік не витікає. Так і з відбивними
В добре розігріту духовку котлети ставляться на 10 хвилин, щоб запечаталися, далі заливається соусом з підсмаженими овочами, так готують у всіх дитячих закладах. Нічого там не витікає і не сухо.
clapping_hands 1
anonim_34
автор Пушка заряджена • 28 июня в 19:46
18
Ответ дляАстановитесь
Цікаво, скільки ви робите тих котлет, щоб смажити 2 години. Мені не сподобалися котлети в духовці. Весь сік витікає, котлети виходять сухі. На сковорідці котлети смажаться при вищій температурі, білок швиденько запечатується, сік не витікає. Так і з відбивними
Щоб не були сухі, я роблю просто котлети більшого розміру, десь 5 см на 180 градусів 20-25 хв. Якраз навпаки, на сковороді виходять більш прижаристі зі скоринкою, мій гастрит це не любить ((
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff