Пушка заряджена• 28 июня в 14:27
Чи робив хтось відбивні в духовці?
Давно вже роблю котлети в духовці. Набагато швидше і корисніше. Тепер думаю, чи є метод зробити відбивні в духовці? Не мясо по французьки, а просто відбивні (може в клярі) Поділіться будь ласка ❤️
2
3
2
автор
Пушка заряджена
• 28 июня в 14:30
Ответ дляПургену мне
Для чого придумувати квадратне колесо ?
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
Точная копия плова• 28 июня в 14:31
Я робила. Нормально все виходило
Просто не дуже люблю прямо весь цей процес - достати все із духовки, приготувати, потім поскладати назад.
І електроенергії звісно більше виходить. Але може для вас це не питання зовсім
Просто не дуже люблю прямо весь цей процес - достати все із духовки, приготувати, потім поскладати назад.
І електроенергії звісно більше виходить. Але може для вас це не питання зовсім
1
автор
Пушка заряджена
• 28 июня в 14:32
Ответ дляТочная копия плова
Я робила. Нормально все виходило
Просто не дуже люблю прямо весь цей процес - достати все із духовки, приготувати, потім поскладати назад.
І електроенергії звісно більше виходить. Але може для вас це не питання зовсім
Просто не дуже люблю прямо весь цей процес - достати все із духовки, приготувати, потім поскладати назад.
І електроенергії звісно більше виходить. Але може для вас це не питання зовсім
Ви їх обвалюєте так само в муку і кляр?
1
Укол Разума• 28 июня в 14:32
Ответ дляПушка заряджена
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
’Легко’ вам жить наверное
даже не пытаетесь сообразить принцип готовки отбивных)))
даже не пытаетесь сообразить принцип готовки отбивных)))
2
2
6
Пишу, не читаю• 28 июня в 14:32
Я все время запекаю свинину на решетке, у меня такая приблуда, сейчас с курицей. Мариную шею, например, или эскалоп, раскладываю на решетке и запекаю минут 20-30. Вниз можно овощи положить или картошку.
1
5
Ms. Dolly• 28 июня в 14:33
Ніяк ви не зробите смачні і соковиті відбивні в клярі в духовці.
Без заливки чи соусу буде суха підошва.
Якщо ж просто долити на деко води, щоб відбивні не сохли, то кляр потече і будуть шматки м´яса в омлеті.
Без заливки чи соусу буде суха підошва.
Якщо ж просто долити на деко води, щоб відбивні не сохли, то кляр потече і будуть шматки м´яса в омлеті.
2
13
Пишу, не читаю• 28 июня в 14:33
Ответ дляПушка заряджена
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
Ну вообще-то они жарятся 5 минут на сковородку всего. Запекаются дольше.
1
2
14
Точная копия плова• 28 июня в 14:33
Ответ дляПушка заряджена
Ви їх обвалюєте так само в муку і кляр?
ні. я відбивні робила -відбила, і поклала на них цибульку, помідор .. щоб сочніше було.. з кляром саме в духовці не робила
2
2
Бавовнятий Пупс• 28 июня в 14:34
Ответ дляПишу, не читаю
Ну вообще-то они жарятся 5 минут на сковородку всего. Запекаются дольше.
+
І легше потім помити сковорідку, протерти плиту, ніж духовку, жаровню.
І легше потім помити сковорідку, протерти плиту, ніж духовку, жаровню.
8
2
Отбивные 2 часа жарить
Что бы они были вкусные, обжариваю буквально по минуте на сковородке( в кляре ), затем на противень , сверху ананасы с сыром или просто сыр и на 10 минут в духовку , но как по мне и на сковородке нормально и быстро получается , вы кладываю на бумажное полотенце , что бы лишний жир убрать
Что бы они были вкусные, обжариваю буквально по минуте на сковородке( в кляре ), затем на противень , сверху ананасы с сыром или просто сыр и на 10 минут в духовку , но как по мне и на сковородке нормально и быстро получается , вы кладываю на бумажное полотенце , что бы лишний жир убрать
2
1
Астановитесь• 28 июня в 14:54
Ответ дляПушка заряджена
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
Цікаво, скільки ви робите тих котлет, щоб смажити 2 години. Мені не сподобалися котлети в духовці. Весь сік витікає, котлети виходять сухі. На сковорідці котлети смажаться при вищій температурі, білок швиденько запечатується, сік не витікає. Так і з відбивними
5
1
1
Уси Пуси• 28 июня в 14:56
Ответ дляПушка заряджена
Щоб не стояти над ними 2 години. Шкода часу. Наприклад котлети все життя смажила на сковороді, а спробувала в духовці і це супер
Я давно вже роблю і котлети і відбивні в духовці. Не смажу вщагалі нічого
2
4
автор
Пушка заряджена
• 28 июня в 14:58
Ответ дляУси Пуси
Я давно вже роблю і котлети і відбивні в духовці. Не смажу вщагалі нічого
Дякую. А відбивні як робите?
Уси Пуси• 28 июня в 15:02
Ответ дляПушка заряджена
Дякую. А відбивні як робите?
Курячі тільки роблю. Яйце і сухарі
1
1
Котогосподиня• 28 июня в 15:16
Ответ дляАстановитесь
Цікаво, скільки ви робите тих котлет, щоб смажити 2 години. Мені не сподобалися котлети в духовці. Весь сік витікає, котлети виходять сухі. На сковорідці котлети смажаться при вищій температурі, білок швиденько запечатується, сік не витікає. Так і з відбивними
В добре розігріту духовку котлети ставляться на 10 хвилин, щоб запечаталися, далі заливається соусом з підсмаженими овочами, так готують у всіх дитячих закладах. Нічого там не витікає і не сухо.
1
автор
Пушка заряджена
• 28 июня в 19:46
Ответ дляАстановитесь
Цікаво, скільки ви робите тих котлет, щоб смажити 2 години. Мені не сподобалися котлети в духовці. Весь сік витікає, котлети виходять сухі. На сковорідці котлети смажаться при вищій температурі, білок швиденько запечатується, сік не витікає. Так і з відбивними
Щоб не були сухі, я роблю просто котлети більшого розміру, десь 5 см на 180 градусів 20-25 хв. Якраз навпаки, на сковороді виходять більш прижаристі зі скоринкою, мій гастрит це не любить ((
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу