Синди Кроуфорд• 09 июля в 16:18
Згущенка без цукру
Шукаю згущене молоко без доданого цукру. Бачила і пробувала таке в Німеччині, але там його продають в маленьких ємностях і використовують для додавання в каву. І воно рідкувате.
Чи є у нас такий згущик? Може, в сусідніх країнах хтось бачив і пробував?
Чи є у нас такий згущик? Може, в сусідніх країнах хтось бачив і пробував?
3
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:21
Ответ дляПироженкА
Вы концентрированное перепутали со сгущенным.
А в чому різниця?
Випаровування води і там, і там. Чи я помиляюся?
Випаровування води і там, і там. Чи я помиляюся?
2
2
Завтра не пью• 09 июля в 16:22
есть в АТБ в банках Ичня на фруктозе (чудесно варится, если нужно) и в паучах Гринлайф на стевии
1
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:23
Ответ дляЗавтра не пью
есть в АТБ в банках Ичня на фруктозе (чудесно варится, если нужно) и в паучах Гринлайф на стевии
Фруктоза - це цукор. Я шукаю без доданого цукру
Грінлайф не бачила, ні в синьому, ні в чорному
Грінлайф не бачила, ні в синьому, ні в чорному
1
Завтра не пью• 09 июля в 16:23
Ответ дляСинди Кроуфорд
Фруктоза - це цукор. Я шукаю без доданого цукру
Грінлайф не бачила, ні в синьому, ні в чорному
Грінлайф не бачила, ні в синьому, ні в чорному
вы в курсе, что такое сгущенка и как ее делают?
6
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:25
Ответ дляЗавтра не пью
вы в курсе, что такое сгущенка и как ее делают?
Випарюють воду і додають цукор для консервації і смаку.
3
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:25
Ответ дляТанго утрьох
Бачила тільки на фруктозе.
От і я лише на фруктозі бачила у нас.
Грушки-яблочки• 09 июля в 16:26
Ответ дляСинди Кроуфорд
Фруктоза - це цукор. Я шукаю без доданого цукру
Грінлайф не бачила, ні в синьому, ні в чорному
Грінлайф не бачила, ні в синьому, ні в чорному
Так и стевия, и тростниковый сахар и кокосовый -это все сахар по сути
1
Завтра не пью• 09 июля в 16:26
Ответ дляСинди Кроуфорд
Випарюють воду і додають цукор для консервації і смаку.
кипятят с подсластителем. Она не существует без подсластителя, бо то уже сухое молоко будет
3
ЗабежАЛОЧКА• 09 июля в 16:27
колись таке з Гомеля возили, взагалі без цукру і підсолоджувачів, дуже смачне, але то було в іншому житті
1
2
Завтра не пью• 09 июля в 16:27
Ответ дляГрушки-яблочки
Так и стевия, и тростниковый сахар и кокосовый -это все сахар по сути
та отож. В гринлифе кроме стевии еще мальтитол. И так написано ’природні підсоложувачі’, типа сахар - не из свеклы делают
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:27
Ответ дляГрушки-яблочки
Так и стевия, и тростниковый сахар и кокосовый -это все сахар по сути
Стевія ні, там глікозид.
Танго утрьох• 09 июля в 16:30
Ответ дляСинди Кроуфорд
Стевія ні, там глікозид.
Тоді вам самим випарювати молоко -)))
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:31
Ответ дляЗавтра не пью
та отож. В гринлифе кроме стевии еще мальтитол. И так написано ’природні підсоложувачі’, типа сахар - не из свеклы делают
Мальтитол не дає стрибка цукру.
І є сполуки, синтезовані хімічним шляхом, типу аспартаму.
І є сполуки, синтезовані хімічним шляхом, типу аспартаму.
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:32
Ответ дляТанго утрьох
Тоді вам самим випарювати молоко -)))
Та отож, не хочеться)))
Я колись готувала екзотичну страву, там треба було молоко певний час випарювати, якась індійська, з кардамоном. То я замахалася це молоко помішувати, щоб не пригорало. Бо навіть в товстому казані до стінок липло
Я колись готувала екзотичну страву, там треба було молоко певний час випарювати, якась індійська, з кардамоном. То я замахалася це молоко помішувати, щоб не пригорало. Бо навіть в товстому казані до стінок липло
Танго утрьох• 09 июля в 16:34
Ответ дляСинди Кроуфорд
Та отож, не хочеться)))
Я колись готувала екзотичну страву, там треба було молоко певний час випарювати, якась індійська, з кардамоном. То я замахалася це молоко помішувати, щоб не пригорало. Бо навіть в товстому казані до стінок липло
Я колись готувала екзотичну страву, там треба було молоко певний час випарювати, якась індійська, з кардамоном. То я замахалася це молоко помішувати, щоб не пригорало. Бо навіть в товстому казані до стінок липло
Мені повезло, я не перевариваю запах кип´яченого молока з дитинства. Тому ніколи б таке не варила.
Ms. Доброта• 09 июля в 16:35
Автор, всё верно, было у нас раньше, в обычных баночках, мне мама ещё покупала, но его давно не видела, есть с фруктозой, стевией.
1
Завтра не пью• 09 июля в 16:35
Ответ дляСинди Кроуфорд
Мальтитол не дає стрибка цукру.
І є сполуки, синтезовані хімічним шляхом, типу аспартаму.
І є сполуки, синтезовані хімічним шляхом, типу аспартаму.
факт в том, что сахар - тоже природный подсластитель
муха в кедах• 09 июля в 16:37
Ответ дляСинди Кроуфорд
Та отож, не хочеться)))
Я колись готувала екзотичну страву, там треба було молоко певний час випарювати, якась індійська, з кардамоном. То я замахалася це молоко помішувати, щоб не пригорало. Бо навіть в товстому казані до стінок липло
Я колись готувала екзотичну страву, там треба було молоко певний час випарювати, якась індійська, з кардамоном. То я замахалася це молоко помішувати, щоб не пригорало. Бо навіть в товстому казані до стінок липло
Молоко кипятят или в алюминии или меди.
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:45
Ответ дляЗавтра не пью
факт в том, что сахар - тоже природный подсластитель
Звісно. Я ж із цим не сперечаюся))
автор
Синди Кроуфорд
• 09 июля в 16:46
Ответ длямуха в кедах
Молоко кипятят или в алюминии или меди.
Не знала. Мідний таз бабусін ще дуже давно хтось позичив і не віддав. Алюмінію вже і немає.
муха в кедах• 09 июля в 16:55
Ответ дляСинди Кроуфорд
Не знала. Мідний таз бабусін ще дуже давно хтось позичив і не віддав. Алюмінію вже і немає.
Может в какой-то удачной нержавейке не будет пригорать, но в тефлоне точно горит.
муха в кедах• 09 июля в 16:56
Ответ дляСинди Кроуфорд
Не знала. Мідний таз бабусін ще дуже давно хтось позичив і не віддав. Алюмінію вже і немає.
Какой-то профи сотейник нужен для молока если собрались варить долго.
Грушки-яблочки• 09 июля в 17:01
Ответ дляСинди Кроуфорд
Стевія ні, там глікозид.
Соотношение свободного кортизола в моче к кортизону статистически значимо увеличилось с 1,73±0,78 до 2,65±1,03 после приема стевии (p0,0001). Уровень кортизола в слюне также увеличился (p0,01 в утренние часы) после приема стевии.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
