sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Консервация
anonim_65
Весела пiсенька• 05 августа в 23:08

Як врятувати мариновані баклажани?

Зробила по рецепту з Тік ток, з морквою. Заливала олією, без оцту.
Вони ніякі: по-перше, варила 5 хв- мало, тверді. Прямо хочеться кислоти-гостроти додати.
Що з ними зробити? Викинути?
woman_facepalming 1
31 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_107
Кукусики• 05 августа в 23:10
1
А поради з Тік Току що вже не заходять?
Що там по цьому поводу?;)
face_with_tears_of_joy 5
noavatar
Дівчина Гілмор• 05 августа в 23:11
2
Без оцту рецепт поганий. Додайте оцту. А цукор? Сіль? Часник? Там має бути маринад
like 2
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:12
3
Ответ дляКукусики
А поради з Тік Току що вже не заходять?
Що там по цьому поводу?;)
По цьому поводу там була купа охренєнних коментарів)
face_with_tears_of_joy 5
noavatar
Дівчина Гілмор• 05 августа в 23:12
4
Доваріть в маринаді
woman_facepalming 2
anonim_107
Кукусики• 05 августа в 23:12
5
Ответ дляВесела пiсенька
По цьому поводу там була купа охренєнних коментарів)
Воно й видно, що під їх впливом тему створено)))))
anonim_173
Грамотний хвіст• 05 августа в 23:13
6
Я мариную сирими, сіль, оцет, цукор , зелень. 5 хвилин варити - то забагато
like 1
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:14
7
Ответ дляДівчина Гілмор
Без оцту рецепт поганий. Додайте оцту. А цукор? Сіль? Часник? Там має бути маринад
Отож, заливалось олією гарячою і мали б маринуватись у власному соку. Але шось пішло не так, ніяке воно. Начинка: морква, цибуля, перець, перчиця, часник- букет непоганий.
Але я люблю баклажани гострі, а не цю лайт версію
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:15
8
Ответ дляКукусики
Воно й видно, що під їх впливом тему створено)))))
Ви засуджуєте?) а якби було просто про рецепт?
anonim_173
Грамотний хвіст• 05 августа в 23:17
9
Ответ дляВесела пiсенька
Отож, заливалось олією гарячою і мали б маринуватись у власному соку. Але шось пішло не так, ніяке воно. Начинка: морква, цибуля, перець, перчиця, часник- букет непоганий.
Але я люблю баклажани гострі, а не цю лайт версію
Ви цілими їх маринували?
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:17
10
Це ж був рецепт баклажанів з привозу.
Я, мабуть, не на тому привозі була
face_with_tears_of_joy 2
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:17
11
Ответ дляГрамотний хвіст
Ви цілими їх маринували?
Навпіл розрізані і фаршировані
woman_facepalming 1
noavatar
Дівчина Гілмор• 05 августа в 23:19
12
Ответ дляВесела пiсенька
Отож, заливалось олією гарячою і мали б маринуватись у власному соку. Але шось пішло не так, ніяке воно. Начинка: морква, цибуля, перець, перчиця, часник- букет непоганий.
Але я люблю баклажани гострі, а не цю лайт версію
Так, а який сок у баклажанів? Вони ж ніякі без заправки. Я готувала то там олія, оцет, сукор, сіль, часник був. Заливати гарячим і тоді вже вони маринуються
heart 1
anonim_173
Грамотний хвіст• 05 августа в 23:19
13
Ответ дляВесела пiсенька
Навпіл розрізані і фаршировані
Додайте оцту, цукру, можливо перця
noavatar
Лизочек• 05 августа в 23:19
14
Маринад по своему определению с кислотой. Вы сделали баклажаны в масле, не стоило от них ожидать вкуса маринованных
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:20
15
Ответ дляЛизочек
Маринад по своему определению с кислотой. Вы сделали баклажаны в масле, не стоило от них ожидать вкуса маринованных
Так, це квашені.
noavatar
Ariervil• 05 августа в 23:21
16
Ответ дляВесела пiсенька
Так, це квашені.
Ну как они будут кваситься в масле?
noavatar
Лизочек• 05 августа в 23:22
17
Ответ дляВесела пiсенька
Так, це квашені.
Квашенные не варят )
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:22
18
Ответ дляДівчина Гілмор
Так, а який сок у баклажанів? Вони ж ніякі без заправки. Я готувала то там олія, оцет, сукор, сіль, часник був. Заливати гарячим і тоді вже вони маринуються
Завтра так перероблю: вийму начинку, доварю баклажани, зроблю маринад , заллю.
І пошлю на… цих блогерів
noavatar
Дівчина Гілмор• 05 августа в 23:22
19
Ответ дляВесела пiсенька
Завтра так перероблю: вийму начинку, доварю баклажани, зроблю маринад , заллю.
І пошлю на… цих блогерів
Сьогодні зробіть, вони до завтра розкиснуть
noavatar
Лизочек• 05 августа в 23:22
20
Ответ дляAriervil
Ну как они будут кваситься в масле?
особенно после того, как их сварили
noavatar
Дівчина Гілмор• 05 августа в 23:23
21
Ответ дляВесела пiсенька
Завтра так перероблю: вийму начинку, доварю баклажани, зроблю маринад , заллю.
І пошлю на… цих блогерів
Тільки дивіться пропорції на свою кількість баклажанів
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:23
22
Ответ дляДівчина Гілмор
Сьогодні зробіть, вони до завтра розкиснуть
Як розкиснуть, вони тверді, як одеська тюрма(
face_with_tears_of_joy 3
anonim_110
МатьЧасть• 05 августа в 23:24
23
Ответ дляВесела пiсенька
Завтра так перероблю: вийму начинку, доварю баклажани, зроблю маринад , заллю.
І пошлю на… цих блогерів
Нет, доварите их в маринаде, а потом переложите начинкой, каждый кусоче смажьте маслом растительным, и в банку. Банку - в холодильник.
Это мои любимые баклажаны. Только они без морковки. Их обсыпают чесноком с сырой рубленой петрушкой.
anonim_65
автор Весела пiсенька • 05 августа в 23:25
24
Ответ дляМатьЧасть
Нет, доварите их в маринаде, а потом переложите начинкой, каждый кусоче смажьте маслом растительным, и в банку. Банку - в холодильник.
Это мои любимые баклажаны. Только они без морковки. Их обсыпают чесноком с сырой рубленой петрушкой.
Я так робила останні сорок років. А це скачала Тік ток🤮
anonim_110
МатьЧасть• 05 августа в 23:26
25
Ответ дляВесела пiсенька
Я так робила останні сорок років. А це скачала Тік ток🤮
А, тогда вы знаете что делать :)
like 2
noavatar
Дівчина Гілмор• 05 августа в 23:38
26
Ответ дляМатьЧасть
Нет, доварите их в маринаде, а потом переложите начинкой, каждый кусоче смажьте маслом растительным, и в банку. Банку - в холодильник.
Это мои любимые баклажаны. Только они без морковки. Их обсыпают чесноком с сырой рубленой петрушкой.
Нагадали, я теж завтра зроблю❤️
heart 1
anonim_110
МатьЧасть• 05 августа в 23:44
27
А еще они потом сами желируются. Слюни, простите, потекли от воспоминаний)
anonim_86
Вільний митець• 05 августа в 23:46
28
Ответ дляВесела пiсенька
Отож, заливалось олією гарячою і мали б маринуватись у власному соку. Але шось пішло не так, ніяке воно. Начинка: морква, цибуля, перець, перчиця, часник- букет непоганий.
Але я люблю баклажани гострі, а не цю лайт версію
я в прошлом году такие выбросила
anonim_25
Пэрисхилтонша• 06 августа в 00:37
29
Ответ дляВесела пiсенька
Отож, заливалось олією гарячою і мали б маринуватись у власному соку. Але шось пішло не так, ніяке воно. Начинка: морква, цибуля, перець, перчиця, часник- букет непоганий.
Але я люблю баклажани гострі, а не цю лайт версію
Що таке перчиця?
anonim_129
Тихомандражная• 06 августа в 06:59
30
Это, наверное, квашеные, фаршированные баклажаны, моя мама такие делает
Баклажаны разрезает вдоль, насквозь, но оставляет по паре см с концов неразрезаными, потом отваривает в подсоленной воде до состояния, чтобы спичка вошла легко, потом под пресс и в разрезы кладет много фарша- протушеные лук, морковь и корень петрушки, потом перевязывает стеблем сельдерея, складывает в кастрюлю и под пресс, маслом, никаким маринадом с уксусом не заливает, масло достаточно от начинки. Эти баклажаны должны прокваситься естественным путем, потом ставит в холодильник
like 1
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff