sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Первые блюда
anonim_17
ПочтальЁнша• 10 августа в 16:40

Почему борщ никогда не получается таким вкусным, как у мамы?

Делаю по рецепту, а души в нем нет.
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 3
31 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_103
Все питаю зарання• 10 августа в 16:40
1
Мені мій смачніший
like 3
anonim_192
Водійка хімарса• 10 августа в 16:40
2
Моя мама не вміє варити червоний борщ, у неї жовтий. Так що мій краще
heart 3 like 1
anonim_17
Галя-краля• 10 августа в 16:41
3
Потому что у вас конфорка плохо работает
face_with_tears_of_joy 3
anonim_195
Щира українка• 10 августа в 16:41
4
Ответ дляВсе питаю зарання
Мені мій смачніший
І мені зараз теж. Мій більш солодкий.
Правда, мама давно не варить борщ, бо живе одна, а варити його довго.
Якщо я варю борщ, то запрошую її до себе.
heart 1
anonim_3
кураГАЛЯ• 10 августа в 16:41
5
согласна, и вареники с грибами белыми, и профитроли с заварным кремом, и оливье не такой как в детстве, и никто уже не сделает(
crying_face 1
anonim_103
Все питаю зарання• 10 августа в 16:42
6
Ответ дляВодійка хімарса
Моя мама не вміє варити червоний борщ, у неї жовтий. Так що мій краще
Так само) У мами жовтий, я люблю червоний
anonim_195
Щира українка• 10 августа в 16:42
7
Ответ дляВодійка хімарса
Моя мама не вміє варити червоний борщ, у неї жовтий. Так що мій краще
Мій теж жовтий. Але мені головне смак, а не колір.
face_with_tears_of_joy 2 like 3
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 16:42
8
Мамин борщ це жах, хоча вона вважає його найсмачнішим))
face_with_tears_of_joy 6
anonim_56
Перемелица• 10 августа в 16:44
9
Моя мама готовит плохо. Мой мне вкуснее.
like 1
anonim_118
Бджолина королева• 10 августа в 16:44
10
Бездушная вы, наверное)
anonim_81
Бува і таке• 10 августа в 16:45
11
Тому що мама для вас варить
А ви для кого варите?
anonim_142
Забагаловка• 10 августа в 16:46
12
Мой борщ самый вкусный на свете, все говорят
Зато у свекрови нереальные котлеты и сырники
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 16:46
13
Ответ дляЩира українка
Мій теж жовтий. Але мені головне смак, а не колір.
Такий і смак, якщо борщ перекипів.
woman_facepalming 4
anonim_115
Незнакомлюся• 10 августа в 16:57
14
У мамы борщ обычный, а вот у бабушки топ, не знаю как она это делает, но до её уровня не могу дотянуть свой борщ😒
like 3
anonim_195
Щира українка• 10 августа в 17:08
15
Ответ дляЯсноВидящая
Такий і смак, якщо борщ перекипів.
Мій жовтий тому, що без томату :)
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 17:12
16
Ответ дляЩира українка
Мій жовтий тому, що без томату :)
А томати до чого? Основний колір дає буряк. Хіба, що ви з цукровим буряком варите, але це навряд.
woman_facepalming 2
anonim_195
Щира українка• 10 августа в 17:18
17
Ответ дляЯсноВидящая
А томати до чого? Основний колір дає буряк. Хіба, що ви з цукровим буряком варите, але це навряд.
Я варила колись з буряком і томатом, був червоний. Без томату мені смачніший, він жовто-оранжевий.
Спробуйте без томату і помідорів зварити червоний борщ, мені буде дуже цікаво це побачити.
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 17:22
18
Ответ дляЩира українка
Я варила колись з буряком і томатом, був червоний. Без томату мені смачніший, він жовто-оранжевий.
Спробуйте без томату і помідорів зварити червоний борщ, мені буде дуже цікаво це побачити.
Та пробувала і не раз, красивого насиченого бурякового кольору борщ виходить. І мені теж томати в борщі не обовʼязкові.
anonim_41
Сегодня сержусь• 10 августа в 17:24
19
Моя бабуся смажила офігенні яйця. Мені 45, я ще жодного разу не змогла так смачно приготувати яєчню. В тому числі на бабусиній плиті, сковорідці і домашні яйця.
anonim_149
Педиатор_я• 10 августа в 19:39
20
Ответ дляЯсноВидящая
А томати до чого? Основний колір дає буряк. Хіба, що ви з цукровим буряком варите, але це навряд.
Я варю з борщовим буряком, той що кільцями, завжди оранжевий, але смачний.
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 19:41
21
Ответ дляПедиатор_я
Я варю з борщовим буряком, той що кільцями, завжди оранжевий, але смачний.
Буряк є столовий, цукровий та кормовий. Борщового не існує)) який ви мали на увазі?
anonim_149
Педиатор_я• 10 августа в 19:43
22
Ответ дляЯсноВидящая
Буряк є столовий, цукровий та кормовий. Борщового не існує)) який ви мали на увазі?
Оцей. Борщовий він і завжди був борщовим, ще прабаба так називала, як саджала.
attached-photo
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 19:47
23
Ответ дляПедиатор_я
Оцей. Борщовий він і завжди був борщовим, ще прабаба так називала, як саджала.
Капєц, в нас такий вважався найгіршим і викидався свиням)) Вибачте, не хочу вас образити, розумію, що у всіх свої вподобання. Можливо це якийсь особливий сорт, але у нас такий буряк, був дуже жорсткий, волокнистий і зовсім несолодкий.
like 3
anonim_149
Педиатор_я• 10 августа в 19:47
24
Ответ дляЯсноВидящая
Капєц, в нас такий вважався найгіршим і викидався свиням)) Вибачте, не хочу вас образити, розумію, що у всіх свої вподобання. Можливо це якийсь особливий сорт, але у нас такий буряк, був дуже жорсткий, волокнистий і зовсім несолодкий.
Дуже ніжний і дуже солодкий, то у Вас був якийсь особливий. Тепер його важко дістати, але я намагаюся.
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 19:50
25
Ответ дляПедиатор_я
Дуже ніжний і дуже солодкий, то у Вас був якийсь особливий. Тепер його важко дістати, але я намагаюся.
Не особливий, сіяли звичайний червоний буряк і іноді родило ось таке. Це було буквально кілька буряків з усієї грядки. В нашому селі такого сорту точно ні в кого не було, я б знала. Багато хто варив борщ з цукрового буряка, тоді звичайно він не міг бути червоного кольору.
anonim_149
Педиатор_я• 10 августа в 19:55
26
Ответ дляЯсноВидящая
Не особливий, сіяли звичайний червоний буряк і іноді родило ось таке. Це було буквально кілька буряків з усієї грядки. В нашому селі такого сорту точно ні в кого не було, я б знала. Багато хто варив борщ з цукрового буряка, тоді звичайно він не міг бути червоного кольору.
Я зрозуміла, це він вироджувався, певно, а є от саме такий сорт, він дуже смачний на борщ, але нема тепер де саджати, і не продається він, хіба як пошукаєш по бабусях на базарі.
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 19:59
27
Ответ дляПедиатор_я
Я зрозуміла, це він вироджувався, певно, а є от саме такий сорт, він дуже смачний на борщ, але нема тепер де саджати, і не продається він, хіба як пошукаєш по бабусях на базарі.
Цікаво було дізнатися, дякую) Я б навіть якби побачила десь такий буряк, ніколи б не додумалась купити, подумала б, що перероджений)) Це схоже, як ми нещодавно сперечалися зі знайомими про кользяну олію, виявилося, що всі по-своєму праві. Так і ми з вами з борщовим буряком) Якщо десь зустріну, обовʼязково куплю спробувати.
anonim_149
Педиатор_я• 10 августа в 20:04
28
Ответ дляЯсноВидящая
Цікаво було дізнатися, дякую) Я б навіть якби побачила десь такий буряк, ніколи б не додумалась купити, подумала б, що перероджений)) Це схоже, як ми нещодавно сперечалися зі знайомими про кользяну олію, виявилося, що всі по-своєму праві. Так і ми з вами з борщовим буряком) Якщо десь зустріну, обовʼязково куплю спробувати.
А що за олія? Я не знаю такої
anonim_198
ЯсноВидящая• 10 августа в 20:15
29
Ответ дляПедиатор_я
А що за олія? Я не знаю такої
Схожа на рапсову. По суті це і є рапс, але ярий, а не озимий. В нас називалась кольза. Олія з неї була схожа трохи на рапсову, але більш зелена і дуже пахуча. У нас кользу садила бабуся на городі, потім ми її вибивали палками і несли до олійника бити олію. Такі приємні спогади з дитинства. Я й зараз памʼятаю того дядька і величезну ступу посеред його двору)) Вже пізніше мені свекруха розповідала, що таку олію мало де робили, лише в нашій місцевості. Не знаю чи так воно насправді, але поо кользяну олію люди дійсно не знають. Навіть, коли уточнюєш, що це ярий рапс.
Тільки згадала, що рапс це ріпак, не буду вже все виправляти)
like 1
noavatar
Lily-2020• 11 августа в 16:26
30
Ответ дляСегодня сержусь
Моя бабуся смажила офігенні яйця. Мені 45, я ще жодного разу не змогла так смачно приготувати яєчню. В тому числі на бабусиній плиті, сковорідці і домашні яйця.
А які вони були?
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff