Стебель березы• 11 августа в 11:00
Чому млинці в мене або рвуться, або виходять як гумові?
Що я не враховую?
1
Добра, коли сита!• 11 августа в 11:15
Для мене гумові коли воду в тісто добавляють. Скільки не пробувала то не подобаються такі млинці, хоч на кип´ятку, хоч зі звичайною водою. Я роблю тільки на молоці, з правильною консістенцією тіста млинці тоненькі і ніжні.
8
2
Відповів всім• 11 августа в 11:24
Идеальный рецепт блинов, которые получаются ВСЕГДА! : 3 яйца, 1 ч.л. соли, немного сахара (я кладу 1 ст. л.), 650 мл молока и 250 гр муки. Сделала тесто, 15 минут подождала набухания муки и пеку. Не благодарите)
1
2
Відповів всім• 11 августа в 11:26
а, обязательно в тесто перед выпеканием 2-3 ст.л. растительного масла
Добра, коли сита!• 11 августа в 12:08
Ответ дляВідповів всім
а, обязательно в тесто перед выпеканием 2-3 ст.л. растительного масла
Я не додаю олію в тісто. Мені більше смакує на топленому смажити. Але пам´ятаю ще коли на уроках праці вчилися готувати, то смажили млинці змащуючі пательню шматочком сала. Які ж вони смачні були! Мабуть сьогодні спробую такі посмажити, сало є.))
Творческий типаж• 11 августа в 14:23
Если они жидкие вышли и рвутся, добавьте в тесто не муку, а взбитое яйцо
Бамбарбия! Кергуду.• 11 августа в 15:18
Ответ дляВідповів всім
Идеальный рецепт блинов, которые получаются ВСЕГДА! : 3 яйца, 1 ч.л. соли, немного сахара (я кладу 1 ст. л.), 650 мл молока и 250 гр муки. Сделала тесто, 15 минут подождала набухания муки и пеку. Не благодарите)
У мене схожий рецепт,але рідина ділиться : 450 мл молока +200 мл крутого окропу(кип´ятку).
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу