Проработник• 12 августа в 09:20
Чим відрізняється домашня курка з ринку від тієї, що в супермаркеті?
І чи варта вона цих грошей?
1
Встидаюся запитать• 12 августа в 09:21
ви про бройлера? То він і вдома вирощується на спецкормах з добавками
2
Идеальная оптимистка• 12 августа в 09:21
Для меня всем , эти рябы и так далее от них вонизм стоит изначально
3
Агент Пинкертона• 12 августа в 09:24
Батьки в цьому році вперше вирощували бройлерів. Якщо чесно, не бачу ніякої різниці з магазинною куркою.
А от кури-несучки значно відрізняються. З них бульйон дуже смачний, наваристий. Але м´яса дуже мало і воно жорстке.
А от кури-несучки значно відрізняються. З них бульйон дуже смачний, наваристий. Але м´яса дуже мало і воно жорстке.
11
Света С Приветом• 12 августа в 09:25
Вы так пишите , будто разница там в 2-3 раза. Ну процентов 20 дороже. На вкус не все и отличат.
3
2
Агент Пинкертона• 12 августа в 09:28
Ответ дляБубль Гум)
Від магазинної бульйон якийсь білий а від домашньої жовтий.
В мене на домашніх бройлерах бульйон теж білий
3
Бубль Гум)• 12 августа в 09:29
Ответ дляАгент Пинкертона
В мене на домашніх бройлерах бульйон теж білий
Моя свекруха теж тримали бройлерів. Але всерівно магазинні бройлери теж філе за декілька хвилин готується а домашній бройлер довше. Все ж там побільше хімії тої.
ПАЦАНКА О• 12 августа в 09:30
Ответ дляБубль Гум)
Моя свекруха теж тримали бройлерів. Але всерівно магазинні бройлери теж філе за декілька хвилин готується а домашній бройлер довше. Все ж там побільше хімії тої.
моя теж. допис вище
Бубль Гум)• 12 августа в 09:35
Ответ дляПАЦАНКА О
на фабриках вони чистіше, домашні жруть мишей і хробаків.
Не знаю чи вони жруть тих мишей а от їх криси гризли ще й як...брррр
2
Дадосвидания• 12 августа в 10:11
Не маю власного господарства або родичів в селі, тому точно не скажу, але суб´єктивно ці казки про чудотворних вирощених вдома курей і смертельно небезпечних магазинних курей здавалися завжди якимось дебілізмом, це як у 00-х лякали, що МакДональдз ледь не масово вбиває людей отруйним м´ ясом і годує людей помиями. Щось із подібної опери
2
Леннон_Жив!• 12 августа в 10:25
Конечно,отличаются. Бройлер хоть и домашний тоже бройлер. А домашняя курочка,из села,очень вкусная,мясо темное
Язикувата Хвеська• 12 августа в 10:45
Моя мама покупает домашних кур и петухов у знакомой, говорит что породы Геркулес. Реально мясо вкусное и сочное, отличается в 100 раз от магазинного. Но они их кормят зерном и кукурузой, которые им за паи выдают вместо денег, и таким образом монетизируют доходы через кур.
А, ну еще у них постоянные клиенты, они делают забой сразу около 10 шт. и развозят с доставкой на дом под заказ. Это очень удобно покупателям - свежак прямо в квартиру привозят.
А, ну еще у них постоянные клиенты, они делают забой сразу около 10 шт. и развозят с доставкой на дом под заказ. Это очень удобно покупателям - свежак прямо в квартиру привозят.
Valentina shop2020• 12 августа в 10:46
Ответ дляПАЦАНКА О
на фабриках вони чистіше, домашні жруть мишей і хробаків.
Хробаки не знаю ,что это ,а вот мышей не видела чтоб куры ели
Ластовиння• 12 августа в 10:48
Ответ дляВстидаюся запитать
ви про бройлера? То він і вдома вирощується на спецкормах з добавками
Вілкрию таємницю, що корма настілтки дорогі, що бройлерів вирощубть на спец кормах частково, додаючи пшеницю, кукурудзу , картоплю.Смачні курочки виходять, які зовсім відрізняються від магазинних
1
Встидаюся запитать• 12 августа в 10:55
Ответ дляПАЦАНКА О
на фабриках вони чистіше, домашні жруть мишей і хробаків.
шо ви мелете? Яких мишей?
1
Форточка• 12 августа в 11:00
Ответ дляБубль Гум)
Від магазинної бульйон якийсь білий а від домашньої жовтий.
Да согласна. Шкура у домашней жёлтая а у магазинной белая и бульон другой. Терем только домашнюю
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу