ХаДиДиШь• 27 августа в 21:13
Вкуснота такая получилась!)
Давно не готовила, сегодня прям захотелось.
1
3
5
7
36
автор
ХаДиДиШь
• 27 августа в 21:17
Ответ дляЛЮБА
Сливки , коньяк добавляете ?
Нет, масло сливочное.
13
1
Лівий Локіть• 27 августа в 21:19
Ответ дляКукарикуууууу
У мене теж зранку смакота була
Ух, які вони у вас гарні!
Хоч на продаж неси
Хоч на продаж неси
8
Цирк на дроті• 27 августа в 21:19
Ответ дляУх яка ж Я
Яблок не хватает!
Плюсуюсь.
Завжди тушкую печінку на паштет з цибулею, морквою та яблуком. Ще смачно кмину додати.
З яблуком набагато смачніше, ніж без нього.
Завжди тушкую печінку на паштет з цибулею, морквою та яблуком. Ще смачно кмину додати.
З яблуком набагато смачніше, ніж без нього.
4
6
Кукарикуууууу• 27 августа в 21:19
Ответ дляЛівий Локіть
Ух, які вони у вас гарні!
Хоч на продаж неси
Хоч на продаж неси
Дякую.
Але Не встигла
Але Не встигла
8
Кукарикуууууу• 27 августа в 21:21
Ответ дляЛЮБА
Надо пирог с белыми грибами и рулет с маком спечь )))
Немає білих грибів...
Пополняю_Карму• 27 августа в 21:21
Ответ дляКукарикуууууу
У мене теж зранку смакота була
Гарні. Дайте рецепт
1
Повелитель бітка• 27 августа в 21:23
Я ще зверху роблю апельсиновий шар чи малиновий.
Дуже додає пікантності
Дуже додає пікантності
1
9
Цирк на дроті• 27 августа в 21:25
Ответ дляПовелитель бітка
Я ще зверху роблю апельсиновий шар чи малиновий.
Дуже додає пікантності
Дуже додає пікантності
Спорбуйте конфітюр з журавлини чи кизилу, вони кисленько-солодкі, гарно поєднуються з паштетом.
2
8
Повелитель бітка• 27 августа в 21:27
Ответ дляЦирк на дроті
Спорбуйте конфітюр з журавлини чи кизилу, вони кисленько-солодкі, гарно поєднуються з паштетом.
Дякую, попробую з кизилу. Якраз урожай нема куди діти
1
Кукарикуууууу• 27 августа в 21:38
Ответ дляПополняю_Карму
Гарні. Дайте рецепт
Та перший ліпший рецепт з інтернету взяла.
А макова начинка була готова, з магазину
А макова начинка була готова, з магазину
Не будь КакСвета• 27 августа в 21:39
Ответ дляЦирк на дроті
Плюсуюсь.
Завжди тушкую печінку на паштет з цибулею, морквою та яблуком. Ще смачно кмину додати.
З яблуком набагато смачніше, ніж без нього.
Завжди тушкую печінку на паштет з цибулею, морквою та яблуком. Ще смачно кмину додати.
З яблуком набагато смачніше, ніж без нього.
Як його додавати? Зелене чи червоне краще?
Спасу мир• 27 августа в 21:53
Ответ дляЛЮБА
Сливки , коньяк добавляете ?
То вже прямо парфе, а у автора просто паштет.
1
Рекламама• 27 августа в 21:53
Ответ дляЦирк на дроті
Плюсуюсь.
Завжди тушкую печінку на паштет з цибулею, морквою та яблуком. Ще смачно кмину додати.
З яблуком набагато смачніше, ніж без нього.
Завжди тушкую печінку на паштет з цибулею, морквою та яблуком. Ще смачно кмину додати.
З яблуком набагато смачніше, ніж без нього.
пробовала такое, не понравилось. Нет ничего лучше, чем обычный, как по рецепту автора.
2
Залетна Я тут• 27 августа в 21:55
Ответ дляНе будь КакСвета
Як його додавати? Зелене чи червоне краще?
Зеленое
Спасу мир• 27 августа в 21:55
Ответ дляЛЮБА
Надо пирог с белыми грибами и рулет с маком спечь )))
Я пекла в неділю рулет з маком і гриби чекають на пиріг..а сьогодні на вечерю парові булочки бао з телятиною і болг.перцем.
9
Гуляю босоніж• 27 августа в 22:08
Ответ дляЛЮБА
Надо пирог с белыми грибами и рулет с маком спечь )))
Поделитесь рецептом рулета с маком
Нічого вдягти• 27 августа в 22:19
Ответ дляПедиатор_я
Я теж роблю постійно. Тільки це піднімає мій феритин
А з якої печінки ви робите, курячої чи гов´яжої?
Крихітка на всі• 27 августа в 22:19
Ответ дляСпасу мир
Я пекла в неділю рулет з маком і гриби чекають на пиріг..а сьогодні на вечерю парові булочки бао з телятиною і болг.перцем.
Вау, рецепт є?)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу