ХаДиДиШь• 27 августа в 21:13
Вкуснота такая получилась!)
Давно не готовила, сегодня прям захотелось.
показать весь текст
1
3
5
7
36
Крихітка на всі• 27 августа в 22:20
Запікаю в духовці, не смажу, обов’язково додаю яблуко. Без нього вже не той смак.
Будь яке, але краще домашні, вони ароматніші.
Будь яке, але краще домашні, вони ароматніші.
3
Педиатор_я• 27 августа в 22:20
Ответ дляНічого вдягти
А з якої печінки ви робите, курячої чи гов´яжої?
Куряча найбільше містить заліза. Тому з неї
2
Цирк на дроті• 27 августа в 22:23
Ответ дляНе будь КакСвета
Як його додавати? Зелене чи червоне краще?
Краще кисле, звісно. Найкраще Семиренку.
Цирк на дроті• 27 августа в 22:25
Ответ дляНічого вдягти
А з якої печінки ви робите, курячої чи гов´яжої?
Не мені питання, але при анемії найкорисніша свиняча печінка.
1
Цирк на дроті• 27 августа в 22:27
Ответ дляПедиатор_я
Куряча найбільше містить заліза. Тому з неї
Заліза найбільше в свинячій.
2
2
Нічого вдягти• 27 августа в 22:29
Ответ дляЦирк на дроті
Не мені питання, але при анемії найкорисніша свиняча печінка.
Дякую
размахер• 27 августа в 22:39
Ответ дляКрихітка на всі
Запікаю в духовці, не смажу, обов’язково додаю яблуко. Без нього вже не той смак.
Будь яке, але краще домашні, вони ароматніші.
Будь яке, але краще домашні, вони ароматніші.
я теж почала запікати в духовці - яка краса, мені так подобається, треба спробувати з яблуком. а ви яблуко так само по часу запікаєте, як і печінку з овочами? у мене просто все печеться годину, це не забагато для яблука?
Спасу мир• 27 августа в 22:52
Ответ дляКрихітка на всі
Вау, рецепт є?)
Та рецепти тіста всі +- однакові..ці булки готувала за рецептом Ектора.
А для насинки тоненько порізала телятину , по черзі обсмажила і в кінці все посмажене змішала з цибулеб, часником, болг.перцем, чілі- обсмажила на високій температурі з додавання соєвого соусу, додала кунжутної олії(якщо є) та соусу світ чілі. Додаьи зелень і обсмажений кунжут.
А для насинки тоненько порізала телятину , по черзі обсмажила і в кінці все посмажене змішала з цибулеб, часником, болг.перцем, чілі- обсмажила на високій температурі з додавання соєвого соусу, додала кунжутної олії(якщо є) та соусу світ чілі. Додаьи зелень і обсмажений кунжут.
Педиатор_я• 27 августа в 23:36
Ответ дляЦирк на дроті
Не мені питання, але при анемії найкорисніша свиняча печінка.
Навіщо це придумувати?
2
2
Крихітка на всі• 27 августа в 23:41
Ответ дляразмахер
я теж почала запікати в духовці - яка краса, мені так подобається, треба спробувати з яблуком. а ви яблуко так само по часу запікаєте, як і печінку з овочами? у мене просто все печеться годину, це не забагато для яблука?
Забагато. Але я не заморочуюсь) усе разом і запікаю,
По часу і не памʼятаю скільки, але не думаю що годину, дивлюсь по готовності моркви, вона довше всього, якщо не молода.
Додайте яблуко трішки пізніше, йому 20-30 хв достатньо.
По часу і не памʼятаю скільки, але не думаю що годину, дивлюсь по готовності моркви, вона довше всього, якщо не молода.
Додайте яблуко трішки пізніше, йому 20-30 хв достатньо.
1
Замороженная селедка• 28 августа в 00:44
Ответ дляЦирк на дроті
Плюсуюсь.
Завжди тушкую печінку на паштет з цибулею, морквою та яблуком. Ще смачно кмину додати.
З яблуком набагато смачніше, ніж без нього.
Завжди тушкую печінку на паштет з цибулею, морквою та яблуком. Ще смачно кмину додати.
З яблуком набагато смачніше, ніж без нього.
Якийсь певний сорт яблук додаєте? Чи будь які? І скільки в пропорціях всіх інгрідієнтів? - Хочу спробувати.
Дякую заздалегідь.
Дякую заздалегідь.
Педиатор_я• 28 августа в 08:40
Ответ дляЦирк на дроті
Не дякуйте.
Джіпіті?
ясно
Ну слідуйте йому
ясно Ну слідуйте йому
1
1
Цирк на дроті• 28 августа в 08:40
Ответ дляЗамороженная селедка
Якийсь певний сорт яблук додаєте? Чи будь які? І скільки в пропорціях всіх інгрідієнтів? - Хочу спробувати.
Дякую заздалегідь.
Дякую заздалегідь.
Краще кислі та зелені, типу Семиренко.
Я в духовці готую, в чавунному казані.
На 1 кг печінки (я використовую свинячу) 2 цибулини більше середнього розміру, 2 середні морквини, і велике яблуко. Або два менше середнього. І дуже добре додати десь 150-200 грамів звичайного сирого сала без шкірки.
Печінку зазделегідь вимочити, порізати на 6-7 шматків грамів по 140-150, сало шматочками по 2-3 см, цибулини навпіл, моркву на шматки см по 3-4, яблука на четвертини. Трохи солі, спеції за бажанням ті, що любите.
Запікайте під картушем або під фольгою до готовності. Накривайте встик, щоб рідина не дуже випарювалась.
Потім трохи охолодіть, перебийте, доведіть по солі, додайте вершкове масло (грамів 50-60, якщо клали сало, або десь 100-120, якщо без сала) і ще раз перебийте.
Я в духовці готую, в чавунному казані.
На 1 кг печінки (я використовую свинячу) 2 цибулини більше середнього розміру, 2 середні морквини, і велике яблуко. Або два менше середнього. І дуже добре додати десь 150-200 грамів звичайного сирого сала без шкірки.
Печінку зазделегідь вимочити, порізати на 6-7 шматків грамів по 140-150, сало шматочками по 2-3 см, цибулини навпіл, моркву на шматки см по 3-4, яблука на четвертини. Трохи солі, спеції за бажанням ті, що любите.
Запікайте під картушем або під фольгою до готовності. Накривайте встик, щоб рідина не дуже випарювалась.
Потім трохи охолодіть, перебийте, доведіть по солі, додайте вершкове масло (грамів 50-60, якщо клали сало, або десь 100-120, якщо без сала) і ще раз перебийте.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу