Mrs.Sexuality• 10 сентября в 21:09
Як зняти гостроту з бульйону?
Вирішила приготувати суп, до бульйону з курячого стегна додала окрім звичайних овочів ще перчину, на вигляд Ротонду, а вона певно опилилася і стала гіркою. Тепер бульйон гострий. Що робити? Водою розбавити? Чи не допоможе?
1
ДеньгиНеСдаю• 10 сентября в 21:13
Может проварить сельдерей или тыкву? Эти овощи обычно делают бульон более пресным.
Новопоштинская• 10 сентября в 21:16
Я КЛЯНУСЬ у меня ровно ТА ЖЕ БЕДА прямо сейчас! Даже курячі стегна совпали. Я в шоке
1
3
автор
Mrs.Sexuality
• 11 сентября в 02:06
Ответ дляЯ натуралка
Зварити негострий бульйон і розвести ним
Зроблю так, дякую за пораду, ще стегно є.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
