ЖенаАйтишнеГа• 12 сентября в 14:47
Що ви особисто готували з борошна твердих сортів
я пробувала млинці на рослинному молоці. також додаю в сольоні та солодкі запіканки.
для млинців :
500 мл рослинне молоко (іноді з водою)
250-300 г борошна
2 шт. яйця
1 ст. л. цукру
1 дрібка солі
1 ст. л. соняшникової олії.
запіканка сольона
500 гр притомлені овочі (кабачки або по сезону)
2 яйця,
200 гр. сир кисломолочний
50 гр борошно
сіль перець спеції за смаком.
все ретельно змішати . емнцсть змастити жиром, присипати трошки борошном.
режим ВИпічка ( мультиварка ) 15 хв
або мікрохвильовка 8-12 хв
для млинців :
500 мл рослинне молоко (іноді з водою)
250-300 г борошна
2 шт. яйця
1 ст. л. цукру
1 дрібка солі
1 ст. л. соняшникової олії.
запіканка сольона
500 гр притомлені овочі (кабачки або по сезону)
2 яйця,
200 гр. сир кисломолочний
50 гр борошно
сіль перець спеції за смаком.
все ретельно змішати . емнцсть змастити жиром, присипати трошки борошном.
режим ВИпічка ( мультиварка ) 15 хв
або мікрохвильовка 8-12 хв
1
3
З вишневого садка• 12 сентября в 14:48
Использую как и любую муку. Хлеб пеку, блины, пирожки. Смешиваю с цельнозерновой.
Цікавий писочок• 12 сентября в 14:52
Локшину домашню колись робила, але ну її, смачна, але я дуже повірила в себе) в ручну то котити легше марафон пробігти. Боліло все.
KaterionOK• 12 сентября в 15:27
Чіабату готувала в хлібопічці, коли почалася війна (причому із борошна, яке було куплене на початку ковіду)
автор
ЖенаАйтишнеГа
• 12 сентября в 15:52
Ответ дляРучки-Крючки
Це ж манка?
це манка твердих сортів, не сорту М
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
