sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Меню
anonim_54
Додаю напруги• 16 сентября в 23:43

Хто змушений їсти «стол 10»? Що ви їсте?

Я ознайомилася із «принципами», і я, пр-перше, багато що не зрозуміла (чому цибулю не можна; бобові чого; горошок чого?капусту чого???! Стиглі фрукти можна, грубо-клітковинні- не можна. Що таке «стиглі»?»

Як готувати без цибулі?!😳
Ну і , власне, що нормальне можна?????
показать весь текст
face_with_tears_of_joy 2 woman_facepalming 11
147 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anonim_145
Вельми шановна• 17 сентября в 00:30
61
Ответ дляДодаю напруги
8 це від чого?
Для схуднення. Ожиріння в нього не було, слава Богу, але з гормонами проблема (один наднирник), то ендокринолог прописала так харчуваться
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 00:34
62
Ответ дляЛика-прилипка
Все вірно. Знежирене не треба вживати.
Ну а рослинний жир сюди підійде? Ну от сказано дуже мало масла верш., а якщо оливковим макарони заправити, або ладно, макарони то теж не ахті…ну наприклад телятина з якимись вареними овочами (бо свіжі тоже не слава богу), і оце варево заправити гарбузовою олією? Так хватить жирів для ферментаціі і травлення?
woman_facepalming 1
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 00:35
63
Ответ дляЛика-прилипка
Все вірно. Знежирене не треба вживати.
Хоча може це ті, хто здоровий - тим не їсти знежирене, а хворим може як раз таки «із двух зол вибрати менше»?
anonim_71
Вредняжка• 17 сентября в 00:38
64
Ответ дляДодаю напруги
Ну а рослинний жир сюди підійде? Ну от сказано дуже мало масла верш., а якщо оливковим макарони заправити, або ладно, макарони то теж не ахті…ну наприклад телятина з якимись вареними овочами (бо свіжі тоже не слава богу), і оце варево заправити гарбузовою олією? Так хватить жирів для ферментаціі і травлення?
В диетическое блюдо неплохо впишется разного рода рагу.
anonim_20
Лика-прилипка• 17 сентября в 00:47
65
Ответ дляДодаю напруги
Ну а рослинний жир сюди підійде? Ну от сказано дуже мало масла верш., а якщо оливковим макарони заправити, або ладно, макарони то теж не ахті…ну наприклад телятина з якимись вареними овочами (бо свіжі тоже не слава богу), і оце варево заправити гарбузовою олією? Так хватить жирів для ферментаціі і травлення?
Я перейшла на топлене вершкове масло, все готую на ньому. Рослинні жири можна в сирому виді вживати. А от смажити на них не бажано, вони мають доволі низьку температуру, при якій утворюються канцерогени, на відміну від жирів тваринного походження. Тому вживати можна і треба, але без фанатизму, просто зменшіть їх звичайне споживання.
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 00:59
66
Ответ дляЛика-прилипка
Я перейшла на топлене вершкове масло, все готую на ньому. Рослинні жири можна в сирому виді вживати. А от смажити на них не бажано, вони мають доволі низьку температуру, при якій утворюються канцерогени, на відміну від жирів тваринного походження. Тому вживати можна і треба, але без фанатизму, просто зменшіть їх звичайне споживання.
Типу гхі?
anonim_166
ГоловнаЯ• 17 сентября в 01:01
67
Ответ дляДодаю напруги
Несмажене; нежирне (риби-птиці-мяси: типу кролик-індик-хек); несолене-не спеціі-не гостре - ніяке тобто; БЕЗ СИРУ, що унеможливлює зробити дозволені запіканки смачними.
Не вершки.

Ну наприклад??
Ви що ніколи на дієті не сиділи? І не знаєте що це? Це звичайна дієта як і всі, так харчується половина людей
heart 2
anonim_166
ГоловнаЯ• 17 сентября в 01:02
68
Ответ дляПосле шести ни-ни
Незнаю що той 10 стіл. Але в мене вся сім´я так їсть.
Єдине- гостре любимо.
І я не розумію, що автора так налякало. Звичайний стіл
heart 3
anonim_47
САМ_ТАКОЙ• 17 сентября в 01:04
69
Ответ дляДодаю напруги
Поможіть. Плачу на карту завтра же після пробудження. 200 грн плачу!!!
Задайте те саме питання чату gpt і збережете кошти)
noavatar
woman Warrior• 17 сентября в 01:40
70
колокольчик на шею и пастись
woman_facepalming 2
noavatar
woman Warrior• 17 сентября в 01:41
71
Ответ дляАБВГДэшница
интересно...а что с луком не так??
все не так.
мне, к примеру.
не выношу запах, не выношу ни в каком виде.
like 1 woman_facepalming 2
noavatar
постою_послушаю• 17 сентября в 01:49
72
Ответ дляДодаю напруги
Ну а знежирена молочка - мене лякає в цілому….я не вважаю це придатним до споживання в принципі. Бо так не буває. Де це таке молоко 0,5% «з‘являється» в природі.
Сепаратор, снятое молоко, молочные сливки...
Ничего не проясняется? Никаких мыслей по поводу, откуда берётся нежирное молоко?
like 2 woman_facepalming 1
noavatar
постою_послушаю• 17 сентября в 01:50
73
Ответ дляДодаю напруги
Ну а рослинний жир сюди підійде? Ну от сказано дуже мало масла верш., а якщо оливковим макарони заправити, або ладно, макарони то теж не ахті…ну наприклад телятина з якимись вареними овочами (бо свіжі тоже не слава богу), і оце варево заправити гарбузовою олією? Так хватить жирів для ферментаціі і травлення?
В телятине достаточно жира
anonim_20
Лика-прилипка• 17 сентября в 01:51
74
Ответ дляДодаю напруги
Типу гхі?
Так
anonim_213
А я кумедна• 17 сентября в 01:52
75
Ответ дляДюйм оф о4ка
Большинство врачей не придерживаются диет по столам. Пациентам с проблемами сердечно сосудистой системы рекомендована средиземноморская диета
Я тоже видела информацию, что эти столы прошлый век и в других странах про них уже лет 10 как забыли.
like 3
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 01:58
76
Ответ дляwoman Warrior
колокольчик на шею и пастись
Можна на ваше пасовисько, будь ласочка?
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 01:59
77
Ответ дляпостою_послушаю
Сепаратор, снятое молоко, молочные сливки...
Ничего не проясняется? Никаких мыслей по поводу, откуда берётся нежирное молоко?
Ну не до 0,5% же!
noavatar
woman Warrior• 17 сентября в 01:59
78
Ответ дляДодаю напруги
Можна на ваше пасовисько, будь ласочка?
неа.У меня нормалное питание, вам не подойдет.
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 01:59
79
Ответ дляпостою_послушаю
В телятине достаточно жира
Ну так і свинина є нежирна. Не в назві ж суть.
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 02:00
80
Ответ дляwoman Warrior
неа.У меня нормалное питание, вам не подойдет.
Ну да, ну да
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 02:01
81
Ответ дляwoman Warrior
неа.У меня нормалное питание, вам не подойдет.
З відра чи що🐖
dislike 1
noavatar
woman Warrior• 17 сентября в 02:07
82
Ответ дляДодаю напруги
З відра чи що🐖
на вашу тару и объемы я не претендую)
anonim_157
АБВГДэшница• 17 сентября в 02:34
83
Ответ дляwoman Warrior
все не так.
мне, к примеру.
не выношу запах, не выношу ни в каком виде.
ну Вы не диета №10))
heart 2
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 04:37
84
Ответ дляwoman Warrior
на вашу тару и объемы я не претендую)
Так, а давайте не рохкайте тут🐽
anonim_134
вентиляторная• 17 сентября в 07:08
85
Ответ дляМаксХмара
Вы уже докормили до проблем с сердцем и сосудами. Теперь, если не хотите лишиться человека, его питание нужно перестроить на менее калорийное. Меню выше - достаточно питательное, после обеда никто не голодный к полднику, а скачки инсулина никому не страшны, как поднялся, так и понизится.
Інсулінорезистентність,чули щось?
anonim_86
ДелиВерка• 17 сентября в 07:34
86
Ответ дляМаксХмара
фото
Дуже застаріле меню, скачки інсуліну будуть
Особливо при кашах без клітковини і білку.
like 1
anonim_86
ДелиВерка• 17 сентября в 07:41
87
Ответ дляДодаю напруги
Типу гхі?
Ми використовуємо смалець
Вже соняшникову олію не купляю навіть.
Ще гарбузова і оливкова сира для салатів і приправ.
anonim_176
Замрійлива• 17 сентября в 07:44
88
Ответ дляБойцовская
В чем проблема готовить без лука? У меня нет никаких «столов», но лук у меня дома водится крайне редко
Котлеты борщ суп. Нужен лук
anonim_54
автор Додаю напруги • 17 сентября в 07:51
89
Ответ дляМаксХмара
Вы уже докормили до проблем с сердцем и сосудами. Теперь, если не хотите лишиться человека, его питание нужно перестроить на менее калорийное. Меню выше - достаточно питательное, после обеда никто не голодный к полднику, а скачки инсулина никому не страшны, как поднялся, так и понизится.
Справа не зовсім у тому, що я докормила! Чи ви думаєте я не знаю як їсти слід? Я не дуб-дерево в цьому. І щороку робивмя контроль показників, які на мою думку у нього під загрозою. І це зараз вперше, що вони не в нормі.
Але я відвернулася «в дикрет», і почалося поглащання макдональдса, скоаородки мяса за раз, булок з трьома стаканами молока і доволі дивної вечаері з творога із знущенкою і батоном🤯. І це коротенький список ще «ізисков»!
В цілому ж як готувала я - це і було тзх, де умовно 25%білка ітд…більше гречок, менше білого рису. Викидала ті знущенки, майонези. Не було в домі! Але от так склалося - рік-два він обідає піцею, бо я не готую. Нема «лоточків», а в пузаткє видно він пустився тоже в пляс. Ну бо я питаю - що обідав. Плов (з мясом) , шніцель (з м‘яса) ну і салат (можливо крабов’є) компот.
А коли я була в змозі готувати, м‘ясо то було щодня, ну я брала всі продукти з типу низьким ГІ. І то лише того, що знаю про спадковість погану. Так як, повторюю, щороку я його засилаю на контроль цукру різного, а також біохіміі, і може ще щось. А це я по-моєму рік пропустила, і не пішов. Ітого два роки без контролю і без моєї готовки. І все сумно. Принаймні по цукру. А вагалі зараз він звернувся сам до кардіолога, пройшов холтер і потребує ще допройти тест на тренажері якомусь. І остаточно узнати діагноз. Але навіть якщо таки не підтвердиться ішемія, то я ж бачу уже тенденцію. Того і весь шум гам. Бо зменшити м‘ясо до 1-2 р на тиждень - мені то не проблема. Но я вже бучу наперед девіз «я це їсти не буду, їж це сама». Того і хочеться мати в голові ЩО готувати хоч приблизно «нормальне». Щоб не саме лише «варево» з овочів із вареними рибами.((( а взагалі марно Ви подумали, що я дотримують принципу «як в селі» їдять. Все я знаю, не вийшло просто контролю бо не готувала особо. Втомлювалась часто із дитиною. Їв що хотів. Він же думає якщо «йогурт», то це корисно. Магазинний. Полуничний. З галонои цукру. А вечеря «булка з молоком» чи отой творог жуткий - це «легенька» вечеря.
anonim_195
Маю натхнення• 17 сентября в 07:52
90
Ответ дляДодаю напруги
Ні, дякую звісно. Но це не харчувпння. Полднік - желе. Яке желе і взагалі що воно дасть голодній людині крім скачку інсуліну.
В тому то і справа - треба їстівне НАСИЧУВАЛЬНЕ меню. Щоб ПОЇСТИ. А не рот «замурзать»
Я считаю что он замурзан, огромным количеством лука. Читала что, он убийца сердца.
Раз в месяц если едим, то хорошо. В меню у нас много мяса, рыбы, зелени и овощей, масла различные растительные, основное оливковое. Прекрасно можно обойтись без лука, и этих колхозных подлив с ним.
like 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff