Додаю напруги• 16 сентября в 23:43
Хто змушений їсти «стол 10»? Що ви їсте?
Я ознайомилася із «принципами», і я, пр-перше, багато що не зрозуміла (чому цибулю не можна; бобові чого; горошок чого?капусту чого???! Стиглі фрукти можна, грубо-клітковинні- не можна. Що таке «стиглі»?»
Як готувати без цибулі?!😳
Ну і , власне, що нормальне можна?????
Як готувати без цибулі?!😳
Ну і , власне, що нормальне можна?????
показать весь текст
2
11
Вельми шановна• 17 сентября в 00:30
Ответ дляДодаю напруги
8 це від чого?
Для схуднення. Ожиріння в нього не було, слава Богу, але з гормонами проблема (один наднирник), то ендокринолог прописала так харчуваться
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 00:34
Ответ дляЛика-прилипка
Все вірно. Знежирене не треба вживати.
Ну а рослинний жир сюди підійде? Ну от сказано дуже мало масла верш., а якщо оливковим макарони заправити, або ладно, макарони то теж не ахті…ну наприклад телятина з якимись вареними овочами (бо свіжі тоже не слава богу), і оце варево заправити гарбузовою олією? Так хватить жирів для ферментаціі і травлення?
1
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 00:35
Ответ дляЛика-прилипка
Все вірно. Знежирене не треба вживати.
Хоча може це ті, хто здоровий - тим не їсти знежирене, а хворим може як раз таки «із двух зол вибрати менше»?
Вредняжка• 17 сентября в 00:38
Ответ дляДодаю напруги
Ну а рослинний жир сюди підійде? Ну от сказано дуже мало масла верш., а якщо оливковим макарони заправити, або ладно, макарони то теж не ахті…ну наприклад телятина з якимись вареними овочами (бо свіжі тоже не слава богу), і оце варево заправити гарбузовою олією? Так хватить жирів для ферментаціі і травлення?
В диетическое блюдо неплохо впишется разного рода рагу.
Лика-прилипка• 17 сентября в 00:47
Ответ дляДодаю напруги
Ну а рослинний жир сюди підійде? Ну от сказано дуже мало масла верш., а якщо оливковим макарони заправити, або ладно, макарони то теж не ахті…ну наприклад телятина з якимись вареними овочами (бо свіжі тоже не слава богу), і оце варево заправити гарбузовою олією? Так хватить жирів для ферментаціі і травлення?
Я перейшла на топлене вершкове масло, все готую на ньому. Рослинні жири можна в сирому виді вживати. А от смажити на них не бажано, вони мають доволі низьку температуру, при якій утворюються канцерогени, на відміну від жирів тваринного походження. Тому вживати можна і треба, але без фанатизму, просто зменшіть їх звичайне споживання.
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 00:59
Ответ дляЛика-прилипка
Я перейшла на топлене вершкове масло, все готую на ньому. Рослинні жири можна в сирому виді вживати. А от смажити на них не бажано, вони мають доволі низьку температуру, при якій утворюються канцерогени, на відміну від жирів тваринного походження. Тому вживати можна і треба, але без фанатизму, просто зменшіть їх звичайне споживання.
Типу гхі?
ГоловнаЯ• 17 сентября в 01:01
Ответ дляДодаю напруги
Несмажене; нежирне (риби-птиці-мяси: типу кролик-індик-хек); несолене-не спеціі-не гостре - ніяке тобто; БЕЗ СИРУ, що унеможливлює зробити дозволені запіканки смачними.
Не вершки.
Ну наприклад??
Не вершки.
Ну наприклад??
Ви що ніколи на дієті не сиділи? І не знаєте що це? Це звичайна дієта як і всі, так харчується половина людей
2
ГоловнаЯ• 17 сентября в 01:02
Ответ дляПосле шести ни-ни
Незнаю що той 10 стіл. Але в мене вся сім´я так їсть.
Єдине- гостре любимо.
Єдине- гостре любимо.
І я не розумію, що автора так налякало. Звичайний стіл
3
САМ_ТАКОЙ• 17 сентября в 01:04
Ответ дляДодаю напруги
Поможіть. Плачу на карту завтра же після пробудження. 200 грн плачу!!!
Задайте те саме питання чату gpt і збережете кошти)
woman Warrior• 17 сентября в 01:41
Ответ дляАБВГДэшница
интересно...а что с луком не так??
все не так.
мне, к примеру.
не выношу запах, не выношу ни в каком виде.
мне, к примеру.
не выношу запах, не выношу ни в каком виде.
1
2
постою_послушаю• 17 сентября в 01:49
Ответ дляДодаю напруги
Ну а знежирена молочка - мене лякає в цілому….я не вважаю це придатним до споживання в принципі. Бо так не буває. Де це таке молоко 0,5% «з‘являється» в природі.
Сепаратор, снятое молоко, молочные сливки...
Ничего не проясняется? Никаких мыслей по поводу, откуда берётся нежирное молоко?
Ничего не проясняется? Никаких мыслей по поводу, откуда берётся нежирное молоко?
2
1
постою_послушаю• 17 сентября в 01:50
Ответ дляДодаю напруги
Ну а рослинний жир сюди підійде? Ну от сказано дуже мало масла верш., а якщо оливковим макарони заправити, або ладно, макарони то теж не ахті…ну наприклад телятина з якимись вареними овочами (бо свіжі тоже не слава богу), і оце варево заправити гарбузовою олією? Так хватить жирів для ферментаціі і травлення?
В телятине достаточно жира
А я кумедна• 17 сентября в 01:52
Ответ дляДюйм оф о4ка
Большинство врачей не придерживаются диет по столам. Пациентам с проблемами сердечно сосудистой системы рекомендована средиземноморская диета
Я тоже видела информацию, что эти столы прошлый век и в других странах про них уже лет 10 как забыли.
3
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 01:58
Ответ дляwoman Warrior
колокольчик на шею и пастись
Можна на ваше пасовисько, будь ласочка?
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 01:59
Ответ дляпостою_послушаю
Сепаратор, снятое молоко, молочные сливки...
Ничего не проясняется? Никаких мыслей по поводу, откуда берётся нежирное молоко?
Ничего не проясняется? Никаких мыслей по поводу, откуда берётся нежирное молоко?
Ну не до 0,5% же!
woman Warrior• 17 сентября в 01:59
Ответ дляДодаю напруги
Можна на ваше пасовисько, будь ласочка?
неа.У меня нормалное питание, вам не подойдет.
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 01:59
Ответ дляпостою_послушаю
В телятине достаточно жира
Ну так і свинина є нежирна. Не в назві ж суть.
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 02:00
Ответ дляwoman Warrior
неа.У меня нормалное питание, вам не подойдет.
Ну да, ну да
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 02:01
Ответ дляwoman Warrior
неа.У меня нормалное питание, вам не подойдет.
З відра чи що🐖
1
woman Warrior• 17 сентября в 02:07
Ответ дляДодаю напруги
З відра чи що🐖
на вашу тару и объемы я не претендую)
АБВГДэшница• 17 сентября в 02:34
Ответ дляwoman Warrior
все не так.
мне, к примеру.
не выношу запах, не выношу ни в каком виде.
мне, к примеру.
не выношу запах, не выношу ни в каком виде.
ну Вы не диета №10))
2
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 04:37
Ответ дляwoman Warrior
на вашу тару и объемы я не претендую)
Так, а давайте не рохкайте тут🐽
вентиляторная• 17 сентября в 07:08
Ответ дляМаксХмара
Вы уже докормили до проблем с сердцем и сосудами. Теперь, если не хотите лишиться человека, его питание нужно перестроить на менее калорийное. Меню выше - достаточно питательное, после обеда никто не голодный к полднику, а скачки инсулина никому не страшны, как поднялся, так и понизится.
Інсулінорезистентність,чули щось?
ДелиВерка• 17 сентября в 07:34
Ответ дляМаксХмара
фото
Дуже застаріле меню, скачки інсуліну будуть
Особливо при кашах без клітковини і білку.
Особливо при кашах без клітковини і білку.
1
ДелиВерка• 17 сентября в 07:41
Ответ дляДодаю напруги
Типу гхі?
Ми використовуємо смалець
Вже соняшникову олію не купляю навіть.
Ще гарбузова і оливкова сира для салатів і приправ.
Вже соняшникову олію не купляю навіть.
Ще гарбузова і оливкова сира для салатів і приправ.
Замрійлива• 17 сентября в 07:44
Ответ дляБойцовская
В чем проблема готовить без лука? У меня нет никаких «столов», но лук у меня дома водится крайне редко
Котлеты борщ суп. Нужен лук
автор
Додаю напруги
• 17 сентября в 07:51
Ответ дляМаксХмара
Вы уже докормили до проблем с сердцем и сосудами. Теперь, если не хотите лишиться человека, его питание нужно перестроить на менее калорийное. Меню выше - достаточно питательное, после обеда никто не голодный к полднику, а скачки инсулина никому не страшны, как поднялся, так и понизится.
Справа не зовсім у тому, що я докормила! Чи ви думаєте я не знаю як їсти слід? Я не дуб-дерево в цьому. І щороку робивмя контроль показників, які на мою думку у нього під загрозою. І це зараз вперше, що вони не в нормі.
Але я відвернулася «в дикрет», і почалося поглащання макдональдса, скоаородки мяса за раз, булок з трьома стаканами молока і доволі дивної вечаері з творога із знущенкою і батоном🤯. І це коротенький список ще «ізисков»!
В цілому ж як готувала я - це і було тзх, де умовно 25%білка ітд…більше гречок, менше білого рису. Викидала ті знущенки, майонези. Не було в домі! Але от так склалося - рік-два він обідає піцею, бо я не готую. Нема «лоточків», а в пузаткє видно він пустився тоже в пляс. Ну бо я питаю - що обідав. Плов (з мясом) , шніцель (з м‘яса) ну і салат (можливо крабов’є) компот.
А коли я була в змозі готувати, м‘ясо то було щодня, ну я брала всі продукти з типу низьким ГІ. І то лише того, що знаю про спадковість погану. Так як, повторюю, щороку я його засилаю на контроль цукру різного, а також біохіміі, і може ще щось. А це я по-моєму рік пропустила, і не пішов. Ітого два роки без контролю і без моєї готовки. І все сумно. Принаймні по цукру. А вагалі зараз він звернувся сам до кардіолога, пройшов холтер і потребує ще допройти тест на тренажері якомусь. І остаточно узнати діагноз. Але навіть якщо таки не підтвердиться ішемія, то я ж бачу уже тенденцію. Того і весь шум гам. Бо зменшити м‘ясо до 1-2 р на тиждень - мені то не проблема. Но я вже бучу наперед девіз «я це їсти не буду, їж це сама». Того і хочеться мати в голові ЩО готувати хоч приблизно «нормальне». Щоб не саме лише «варево» з овочів із вареними рибами.((( а взагалі марно Ви подумали, що я дотримують принципу «як в селі» їдять. Все я знаю, не вийшло просто контролю бо не готувала особо. Втомлювалась часто із дитиною. Їв що хотів. Він же думає якщо «йогурт», то це корисно. Магазинний. Полуничний. З галонои цукру. А вечеря «булка з молоком» чи отой творог жуткий - це «легенька» вечеря.
Але я відвернулася «в дикрет», і почалося поглащання макдональдса, скоаородки мяса за раз, булок з трьома стаканами молока і доволі дивної вечаері з творога із знущенкою і батоном🤯. І це коротенький список ще «ізисков»!
В цілому ж як готувала я - це і було тзх, де умовно 25%білка ітд…більше гречок, менше білого рису. Викидала ті знущенки, майонези. Не було в домі! Але от так склалося - рік-два він обідає піцею, бо я не готую. Нема «лоточків», а в пузаткє видно він пустився тоже в пляс. Ну бо я питаю - що обідав. Плов (з мясом) , шніцель (з м‘яса) ну і салат (можливо крабов’є) компот.
А коли я була в змозі готувати, м‘ясо то було щодня, ну я брала всі продукти з типу низьким ГІ. І то лише того, що знаю про спадковість погану. Так як, повторюю, щороку я його засилаю на контроль цукру різного, а також біохіміі, і може ще щось. А це я по-моєму рік пропустила, і не пішов. Ітого два роки без контролю і без моєї готовки. І все сумно. Принаймні по цукру. А вагалі зараз він звернувся сам до кардіолога, пройшов холтер і потребує ще допройти тест на тренажері якомусь. І остаточно узнати діагноз. Але навіть якщо таки не підтвердиться ішемія, то я ж бачу уже тенденцію. Того і весь шум гам. Бо зменшити м‘ясо до 1-2 р на тиждень - мені то не проблема. Но я вже бучу наперед девіз «я це їсти не буду, їж це сама». Того і хочеться мати в голові ЩО готувати хоч приблизно «нормальне». Щоб не саме лише «варево» з овочів із вареними рибами.((( а взагалі марно Ви подумали, що я дотримують принципу «як в селі» їдять. Все я знаю, не вийшло просто контролю бо не готувала особо. Втомлювалась часто із дитиною. Їв що хотів. Він же думає якщо «йогурт», то це корисно. Магазинний. Полуничний. З галонои цукру. А вечеря «булка з молоком» чи отой творог жуткий - це «легенька» вечеря.
Маю натхнення• 17 сентября в 07:52
Ответ дляДодаю напруги
Ні, дякую звісно. Но це не харчувпння. Полднік - желе. Яке желе і взагалі що воно дасть голодній людині крім скачку інсуліну.
В тому то і справа - треба їстівне НАСИЧУВАЛЬНЕ меню. Щоб ПОЇСТИ. А не рот «замурзать»
В тому то і справа - треба їстівне НАСИЧУВАЛЬНЕ меню. Щоб ПОЇСТИ. А не рот «замурзать»
Я считаю что он замурзан, огромным количеством лука. Читала что, он убийца сердца.
Раз в месяц если едим, то хорошо. В меню у нас много мяса, рыбы, зелени и овощей, масла различные растительные, основное оливковое. Прекрасно можно обойтись без лука, и этих колхозных подлив с ним.
Раз в месяц если едим, то хорошо. В меню у нас много мяса, рыбы, зелени и овощей, масла различные растительные, основное оливковое. Прекрасно можно обойтись без лука, и этих колхозных подлив с ним.
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу