Печенюшка• 26 сентября в 14:08
Гов´яжа печінка
Купила перший раз, не знаю, з якого боку підійти. Порадьте, що з нею робити? Вимочувати в чомусь? Перед тим порізати, чи цілим куском вимочувати? Скільки часу?
А потім з цибулькою смажити? Хочу до картопляного пюре.
Дякую!
А потім з цибулькою смажити? Хочу до картопляного пюре.
Дякую!
1
Фляшунька• 26 сентября в 14:10
Если не лень, сделайте котлеты. Это очень вкусно. Перекручиваете печень, лук, побольше моркови, соль, перец, манка (добавляйте постепенно, и лучше оставить на пол часа, если будет слишком жидкая масса добавить еще).
1
2
Качка в тапцях• 26 сентября в 14:11
Зняти плівку, порізати, замочити в молоці на 1-2 год. Промити, просушити. Смажити швиденько з двох боків. Обсмажити цибульку до напівготовності, перекласти до неї обсмажену печінку, ще протушкувати 5 хв, спеції за смаком. Можна додати сметану і ще протушкувати.
2
3
Гірчинка• 26 сентября в 14:14
я ще молотком для відбивних печінку трохи відбиваю, тоді ще мʼякша
1
1
Гірчинка• 26 сентября в 14:15
Ответ дляФляшунька
Если не лень, сделайте котлеты. Это очень вкусно. Перекручиваете печень, лук, побольше моркови, соль, перец, манка (добавляйте постепенно, и лучше оставить на пол часа, если будет слишком жидкая масса добавить еще).
бліііін, хачуууу.....))) а моркву сиру? на дуже мілкій терці терти чи на буряковій?
Фляшунька• 26 сентября в 14:20
Ответ дляГірчинка
бліііін, хачуууу.....))) а моркву сиру? на дуже мілкій терці терти чи на буряковій?
Я все сразу перекручиваю на мясорубке. Чтобы +- понимать по количеству, вот моя вчерашняя рецептура: 1,5кг печени, 2 луковицы сырые, 4 средне-крупных моркови тоже сырые (тут на глаз, чтобы не превышала количество печени, но ее должно быть достаточно), яйцо, манка. Пол часа жду и на сковороду ложкой выкладываю как оладьи. Знаю, что многие обжаривают лук/морковь, вымачивают печень, но мне нравится именно так. Дольше писать чем делать. Готовлю 2 неделю подряд, моё семейство никак не наестся)
1
2
1
Тішуся неперетішуся• 26 сентября в 14:20
Ответ дляКачка в тапцях
Зняти плівку, порізати, замочити в молоці на 1-2 год. Промити, просушити. Смажити швиденько з двох боків. Обсмажити цибульку до напівготовності, перекласти до неї обсмажену печінку, ще протушкувати 5 хв, спеції за смаком. Можна додати сметану і ще протушкувати.
Говяжья печень вот так быстро у вас готовится? 5 минут-туда-сюда? 😂
Качка в тапцях• 26 сентября в 14:26
Ответ дляТішуся неперетішуся
Говяжья печень вот так быстро у вас готовится? 5 минут-туда-сюда? 😂
Ну ви поготуйте довше, тоді будете жувати ’підошву’. Тонко порізана печінка не потребує довгого обсмажування.
1
Тішуся неперетішуся• 26 сентября в 14:28
Ответ дляКачка в тапцях
Ну ви поготуйте довше, тоді будете жувати ’підошву’. Тонко порізана печінка не потребує довгого обсмажування.
Ну-ну 😂😂
Хорошо хоть не блюдо «минутка» у вас
Хорошо хоть не блюдо «минутка» у вас
Качка в тапцях• 26 сентября в 14:30
Ответ дляТішуся неперетішуся
Ну-ну 😂😂
Хорошо хоть не блюдо «минутка» у вас
Хорошо хоть не блюдо «минутка» у вас
Скиньте, будь ласка, рецепт правильного готування
. Я з радістю скористаюсь.
Може у вас є посилання на сайт?)
. Я з радістю скористаюсь. Може у вас є посилання на сайт?)
Тішуся неперетішуся• 26 сентября в 14:31
Ответ дляКачка в тапцях
Скиньте, будь ласка, рецепт правильного готування
. Я з радістю скористаюсь.
Може у вас є посилання на сайт?)
. Я з радістю скористаюсь. Може у вас є посилання на сайт?)
Очікуйте 🤣
Тішуся неперетішуся• 26 сентября в 14:34
Ответ дляКачка в тапцях
Ага. Сижду, чекаю.
Чекайте-чекайте 😂
Меряю от 0• 26 сентября в 14:37
Ответ дляФляшунька
Я все сразу перекручиваю на мясорубке. Чтобы +- понимать по количеству, вот моя вчерашняя рецептура: 1,5кг печени, 2 луковицы сырые, 4 средне-крупных моркови тоже сырые (тут на глаз, чтобы не превышала количество печени, но ее должно быть достаточно), яйцо, манка. Пол часа жду и на сковороду ложкой выкладываю как оладьи. Знаю, что многие обжаривают лук/морковь, вымачивают печень, но мне нравится именно так. Дольше писать чем делать. Готовлю 2 неделю подряд, моё семейство никак не наестся)
Блин, теперь и я хочу такое)
автор
Печенюшка
• 26 сентября в 14:53
Ответ дляДушка-свекрушка)))
де купили? на базарі? почім?
(не говяжа, а яловича)
(не говяжа, а яловича)
В магазині, по 110 здається
Душка-свекрушка)))• 26 сентября в 14:54
Ответ дляПеченюшка
В магазині, по 110 здається
а в якому? я за нею полюю, ніде нема.
автор
Печенюшка
• 26 сентября в 18:19
Ответ дляДушка-свекрушка)))
а в якому? я за нею полюю, ніде нема.
В Бучі))) вам підійде?
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу