Клин_Кляйн• 25 октября в 22:39
Що приготувати з української кухні?
Потрібна проста в приготування і смачна страва без свинини і грибів. Вареники, голубці і т. д.готувати не вмію. Підкиньте ідеї
показать весь текст
2
1
Продаю витрішки• 25 октября в 23:08
Налисники з творогом
Сирники
Вареники
Гарбузову кашу
Котлету по київськи
Голубці
Олів´є
Жарені пиріжки з капустою / біляші
Сирники
Вареники
Гарбузову кашу
Котлету по київськи
Голубці
Олів´є
Жарені пиріжки з капустою / біляші
Сундучок с каникулами• 25 октября в 23:10
Ответ дляХтомолодець? Я!
я бы киш какой то и несладкую выпечку
Кіш це точно українська страва?
1
1
Не їм після шостої• 25 октября в 23:11
Я делаю своим заморским родственникам оливье и Буряковый салат , заказываю голубцы у украинок, которых сейчас полно за границей и которые с удовольствием на заказ готовят, и вуаля… я хозяюшка 😂
1
1
Поторописька• 25 октября в 23:12
Ответ дляКлин_Кляйн
Такий задум вечірки
Холодець зваріть.
Раз не вмієте нічого з тіста, голубці вам теж не під силу.
А взагалі то можете налисники зробити, з будь якою начинкою. Наприклад, творог (там же є творог?) з ізюмом і сметанкою
Блін, це теж з тіста. Тоді не ганьбить українську кухню. Нічого не треба.
Купіть квашену капусту
Раз не вмієте нічого з тіста, голубці вам теж не під силу. А взагалі то можете налисники зробити, з будь якою начинкою. Наприклад, творог (там же є творог?) з ізюмом і сметанкою
Блін, це теж з тіста. Тоді не ганьбить українську кухню. Нічого не треба.
Купіть квашену капусту
1
Поторописька• 25 октября в 23:13
Ответ дляКлин_Кляйн
Ні, бо всі з різних країн
А чому гриби не можна?
автор
Клин_Кляйн
• 25 октября в 23:13
Ответ дляПоторописька
Холодець зваріть.
Раз не вмієте нічого з тіста, голубці вам теж не під силу.
А взагалі то можете налисники зробити, з будь якою начинкою. Наприклад, творог (там же є творог?) з ізюмом і сметанкою
Блін, це теж з тіста. Тоді не ганьбить українську кухню. Нічого не треба.
Купіть квашену капусту
Раз не вмієте нічого з тіста, голубці вам теж не під силу. А взагалі то можете налисники зробити, з будь якою начинкою. Наприклад, творог (там же є творог?) з ізюмом і сметанкою
Блін, це теж з тіста. Тоді не ганьбить українську кухню. Нічого не треба.
Купіть квашену капусту
Квашена капуста то швидше німецька кухня, якраз сезон почався - треба купити
3
1
Борисфенка• 25 октября в 23:13
Ответ дляПоторописька
А чому гриби не можна?
Тому що не збирають і не їдять гриби, фішка така у багатьох.
Накладні мюслі• 25 октября в 23:14
Ответ дляСундучок с каникулами
Деруни
Деруни смачні щойноприготовані. Не думаю, що автору так буде зручно
2
автор
Клин_Кляйн
• 25 октября в 23:14
Ответ дляПоторописька
А чому гриби не можна?
Просто не їдять деякі
Поторописька• 25 октября в 23:14
Ответ дляКвітка Миру
Білоруська кухня, ні?
Білоруська - драніки. Гріх не знати.
2
Анонимушка• 25 октября в 23:15
Ответ дляХтомолодець? Я!
я бы киш какой то и несладкую выпечку
Киш - это не по-украински вообще
Видна міленіалка• 25 октября в 23:15
Автор, а чому не хочете борща зварити?
Ну реально найвідоміша наша страва, і нескладна. На яловичині або курятині зваріть, і норм.
Ну реально найвідоміша наша страва, і нескладна. На яловичині або курятині зваріть, і норм.
1
Квітка Миру• 25 октября в 23:15
Ответ дляБорисфенка
Тому що не збирають і не їдять гриби, фішка така у багатьох.
Я збираю, але не їм:)
Анонимушка• 25 октября в 23:16
Ответ дляКлин_Кляйн
Такий задум вечірки
Несіть коржі з маком. Замість коржів можно бублики замочити. Це солодке.
Погугліть, дуже просто робиться.
Погугліть, дуже просто робиться.
Борисфенка• 25 октября в 23:16
Ответ дляАнонимушка
Киш - это не по-украински вообще
О, ще варіант - кабачковий торт.
Між млинцями з кабачка покласти тертого сиру, свіжих помідорів, майонезу трошки.
Між млинцями з кабачка покласти тертого сиру, свіжих помідорів, майонезу трошки.
1
Поторописька• 25 октября в 23:16
Ответ дляШвидкоруч
Автор: нужны блюда без свинины
Ответ: нарежьте сала!
Ответ: нарежьте сала!
Нехай скаже, що то з української домашньої курки. Які бігають по двору і ростуть рік
1
2
Борисфенка• 25 октября в 23:17
Ответ дляАнонимушка
Несіть коржі з маком. Замість коржів можно бублики замочити. Це солодке.
Погугліть, дуже просто робиться.
Погугліть, дуже просто робиться.
Бублики з фаршем !!!
2
1
Анонимушка• 25 октября в 23:17
Ответ дляНеКонец-Света
Я приношу слойки з сейфіею. 5 доларів і розбирають першими. Або заварні звідти ж чи з костко, коли там ще таке було.
З чим слойки? Навіть гугл не знає, це взагалі їстівне?
1
Сундучок с каникулами• 25 октября в 23:17
Ответ дляНакладні мюслі
Деруни смачні щойноприготовані. Не думаю, що автору так буде зручно
Ви праві.
1
Борисфенка• 25 октября в 23:17
Ответ дляВидна міленіалка
Автор, а чому не хочете борща зварити?
Ну реально найвідоміша наша страва, і нескладна. На яловичині або курятині зваріть, і норм.
Ну реально найвідоміша наша страва, і нескладна. На яловичині або курятині зваріть, і норм.
Як їсти борщ на роботі на фуршеті? Ви як маленькі.
1
1
Поторописька• 25 октября в 23:19
Ответ дляКлин_Кляйн
Квашена капуста то швидше німецька кухня, якраз сезон почався - треба купити
Ні, українська. Ви вже повинні знати, що схожі страви зустрічаються у багатьох кухнях. Тому не треба обезцінювати наші традиції.
3
Сундучок с каникулами• 25 октября в 23:19
Ответ дляКлин_Кляйн
Просто не їдять деякі
А млинці зможете напекти?
автор
Клин_Кляйн
• 25 октября в 23:21
Ответ дляСундучок с каникулами
А млинці зможете напекти?
Можу спробувати, ніколи не робила
Анонимушка• 25 октября в 23:22
Ответ дляМаряна -40ec
Крученики,або канапки з шпротами та солоним огірком
Це швидше радянська кухня
Поторописька• 25 октября в 23:22
Ответ дляСундучок с каникулами
А млинці зможете напекти?
Мені теж здається, що млинці буде найкраще. Треба тільки дізнатися, чи вміє авторка наколотити тісто.
А творог взагалі в багатьох країнах не знають що таке, тому буде цікаво і оригінально.
А творог взагалі в багатьох країнах не знають що таке, тому буде цікаво і оригінально.
2
Анонимушка• 25 октября в 23:23
Ответ дляКвітка Миру
Білоруська кухня, ні?
Ще й холодні, коли та олія вже застигла
1
Поторописька• 25 октября в 23:24
Ответ дляАнонимушка
Ще й холодні, коли та олія вже застигла
Деруни українська кухня!
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу